rica ederim ne demek.bu arada bi tane arkadaşımız mesaj atmış özel mesaj. ama kusura bakmasın cevap veremiyorum 100 mesaj yazamadığım için cevap veremiyorum yani.Ben memnun kaldım bi zararını görmedim açıkcası.denemekte fayda var elbet.çoğumuzun estetik yaptırabilicek milyarlar vericek durumu yok..bende işe yaradı.valla canım bende internetten aldım benim aldığımda 115-120 tl arası bşeye almıştım.ama 2 tüp almıştım 2 tanesi o fiyataydı sanırım.
Şimdi baktım bende kendi sitesinde tek tüp 49 tl yazıyor. Gayet iyi aslında denemek lazı
bende şuan kendi sitesinden bakıyorum 2 tanesi 89 tl 1 tane de hediye yazıyor.altta biz sizi arayalım diye biyer var oraya numarnızı bırakın detaylı bilgi alın bence kızlar.kimseye umut vermek değil amacım ama kullandım umarım sizdede bi işe yarar.
Teşekkür ederim bunu denemek istiyorum ilk kez böyle bi yöntem deneyeceğim işe yararsa ne ala :) olmazsa da kasmaya gerek yok artık ne yapalım :)
rica ederim ne demek.bu arada bi tane arkadaşımız mesaj atmış özel mesaj. ama kusura bakmasın cevap veremiyorum 100 mesaj yazamadığım için cevap veremiyorum yani.Ben memnun kaldım bi zararını görmedim açıkcası.denemekte fayda var elbet.çoğumuzun estetik yaptırabilicek milyarlar vericek durumu yok..bende işe yaradı.valla canım bende internetten aldım benim aldığımda 115-120 tl arası bşeye almıştım.ama 2 tüp almıştım 2 tanesi o fiyataydı sanırım.
Kaldığım yurdu aktara çevirdim zaten hacınineye çıktı adımSürekli bitki çayı içiyorum. Özellikle kadın hormonlarında etkili olanları tüketiyorum günde 2 kez falan. daha öncesinde de yaptım bi şeyler ama geçici etki ediyo. Düzenli yaptığım tek şey duş sonrası soğuk su.. arada bir masaj bide o yani. Ama bu kremi almak geldi içimden bazı desteklerle de kullanılırsa dediğin gibi tam olur :)
sağol canım sana istek yolladım bende mj atamıyorum belki mj atacak duruma gelirsek konuşuruz. ne kadar sürdü canım o kremler ve ekstra bişey yiyip içtinmi çok soruyorum kusura bakma ama inan düzüm ve çok üzülüyorum
aynen öyle canm
Ben önümüzdeki hafta falan sipariş verebilirim malum öğrencilik arada bütçe sıkışıyo malesef :) Kullanırken yazarım ama muhakkak. Takip ediyorum zaten burayı sürekli. Ben kullandım çemen otunu ama çabuk bıraktım eve baya koku yaydı, ben dışında herkes kokunun farkına vardı :) 1 hafta falan düzenli kullandım cidden dolgunlaştırıyo çok hoş duruyo göğüsler ama sonra seyrek kullandım bi zaman sonra da bıraktım ve etkisi de geçti.Bitkisel yağlardan kullandım aktar bikaç yağı karıştırdı rezene melisa bilmemne.. çemen tozunu onunla birlikte kullanmıştım hatta krem haline getirip. Masaj yaptım sonrasında. Bide müzik olayı var telkinli ses dosyası. Rastlamışsınızdır sitede. 15 gün dinleyebildim günde 4-6 saat arası. İşe yarar gibi oldu 2cm kadar . Sonra derslerin yoğunluğu derken kaldı öyle üstelik zaten zayıfım dahada zayıflattı. İçindeki sözlerden dolayı sanırım iki gram yağım üste çıktı anlamadım :) Bi de japonların bulduğu bi müzik vardı telefon müziği mi ne bi arada ona başladım 10 gün boyunca günde 20 kere sabah akşam aralıklarla dinliyosun falan. E tabi insan benim gibi üşengeç olunca onu dahi yapmıyo ama bu kremi alırsam yaparım ben :)
iki gündür burada yazan yöntemi uyguluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...377-k305zlar-denendi-onayland305-deneyin.html
75 cm le başladım
bir hafta sonra ölçeceğim burada paylaşırım inşallah işe yarar
kızlar dediğim gibi ben kremi kullandım bi zararını görmedim.özelden mesajlar geliyo ama malesef yanıtlayamıyorum.zarar görsem zaten buraya böyle bşy yazıp kimseyi riske atamam.ama 18-20 yaşına kadar göğüs gelişimi bi hayli hızlı sürmekte diye biliyorum yani hiçbişey için geç değil.ben 21 yaşında kullandım bu kremi.memnun kaldım ama bünyeden bünyeye değişebilir herlde.kremi alırsanız eğer nohut büyüklüğünde sağ göğüse 5 dk masajla ile yedireceksiniz sol göğüsede yine aynı şekilde uygulıcaksınız.sabah kalkınca ve gece yatarken uyguladım günde 2 kere.madem bu kadar bu konuda muzdarip arkadaş varmış bende araştırdım ve bi sitede şu formülü buldum kullananlarda memnun kalmışlar.aynen kopyalıyorum.
Göğüs büyütmek için bitkisel formül :
1 tatlı kaşığı çemenotu tozu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
Bütün malzemeleri karıştırıp gece yatmadan masaj ile göğüslere sürmek gerekiyormuş.Sonrasında iyice kapatmak gerekiyormuş çünkü kuruyup dökülme olasılığı varmış.Sabah kalkınca da bir duş ile vücuttan arındırmak gerekiyormuş.Sabahları da çörekotu yağı sürüp 5 dakika sonra temizlemek faydalı oluyormuş.Bu arada aktar çok kötü bir koku olacağı için beraberinde çilek yağı da kullanılmasını önermiş :)) Bayanlar artık karar sizin.ister krem ister bitkisel formüller. ama bunlardan şıp diye mucize beklemeyin sadece sabır edin.kimsenin göğsü 1 ayda bi beden büyümez ben inanmıyorum şahsen.2-3 ay sabredin.
Ya kızlar ne yapacağımı şaşırdım şimdi. Çemenotu tozu alıp her akşam çörekotu yağıyla gögüslerime masaj mı yapayım? Yoksa bi arkadaş otları karıştırıp günde 2 defa içtim her yerim şişti demiş bu otlardan mı içeyim?? Sizce napimmm yaa kafam çok karıştııı..(
Çemen otunu nasıl kullandın içtin mi yoksa çemenotu yağı mı var canım.? Bende inan dümdüzüm her akşam çörekotu yağı sürüyorum gögüslerime ama herhangi bir dolgunluk olmadı19 gün fln oldu kullanalı:S
kızlar dediğim gibi ben kremi kullandım bi zararını görmedim.özelden mesajlar geliyo ama malesef yanıtlayamıyorum.zarar görsem zaten buraya böyle bşy yazıp kimseyi riske atamam.ama 18-20 yaşına kadar göğüs gelişimi bi hayli hızlı sürmekte diye biliyorum yani hiçbişey için geç değil.ben 21 yaşında kullandım bu kremi.memnun kaldım ama bünyeden bünyeye değişebilir herlde.kremi alırsanız eğer nohut büyüklüğünde sağ göğüse 5 dk masajla ile yedireceksiniz sol göğüsede yine aynı şekilde uygulıcaksınız.sabah kalkınca ve gece yatarken uyguladım günde 2 kere.madem bu kadar bu konuda muzdarip arkadaş varmış bende araştırdım ve bi sitede şu formülü buldum kullananlarda memnun kalmışlar.aynen kopyalıyorum.
Göğüs büyütmek için bitkisel formül :
1 tatlı kaşığı çemenotu tozu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
Bütün malzemeleri karıştırıp gece yatmadan masaj ile göğüslere sürmek gerekiyormuş.Sonrasında iyice kapatmak gerekiyormuş çünkü kuruyup dökülme olasılığı varmış.Sabah kalkınca da bir duş ile vücuttan arındırmak gerekiyormuş.Sabahları da çörekotu yağı sürüp 5 dakika sonra temizlemek faydalı oluyormuş.Bu arada aktar çok kötü bir koku olacağı için beraberinde çilek yağı da kullanılmasını önermiş :)) Bayanlar artık karar sizin.ister krem ister bitkisel formüller. ama bunlardan şıp diye mucize beklemeyin sadece sabır edin.kimsenin göğsü 1 ayda bi beden büyümez ben inanmıyorum şahsen.2-3 ay sabredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?