- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
google da bu konuyla ilgili girmedigim link kalmadı herallde cok arastırdım doktorada gıttım benım adetım duzensızdı dogum kontrol hapı verdı qlaira mı oyle bısey suan yanımda degıl.1haftadr onu kullanıyorum onun dısında sitelerde meme'nin anatomik yapısını cok ınceledım süt kanallarıda büyüklüğü etkiliyor sonra bebekler emince memeler büyüyor süt gelıyor kanallar açılıyor ya ondan dolayı vakumların göğüs büyütebilecegini soylemısler o hormonları harekete gecırıp falan dıye ben netten sıparıs verdım vakumada basladım bunların dısında bebek yagı aldım onla masaja basladım ama dakıka tutmuyorum kollarım yorulana kadar yapıyorum bunların dsıda ıse ibrahim saraçoğlu bıde suna dumankaya şerbetçi otu ve ogul otunu fln onermıs butun östrojenli bitkileri arastırdım bunlardan yola cıkarak ot satan bı eczaneden şerbetçi otu,oğul otu ve hayıt tohumu aldım oğul otuyla basladım o bıtınce dgerıyle devam etcem bıde sallama rezene ve adacayı aldım gunde en az ıkı bardak bıtkı cayı ıcıyorum bırde maydonozda östrojen ıcerdıgı ıcın ondan yemege basladım bı ay once maydonoz baya yemstım göğüslerim resmen baya bellı bı seklde sızlamaya baslamstı ama yurtta oldugum ıcın devam edemedm ama sımdı tekrar basladım kremler dısardan nasıl ne kdr etkı edıyor bılmıyorum ama olmadı krem alcam ... bu konuda cok uzgunum ya buyusunler ıstıyorum bende kılo almak ıstıyorum ama suan alamıyorumda pek . bırde soylemeyı unutmusum küç(kara üzüm çekirdeği)nınde gogus buyuttugu soylenıyor ya bazı yerlerde onun kitle oluşturabldgnı okumustm o yuzden dha saglıklı oldugunu dusundugum kurutulmus kara uzum aldım içinde çekırdeklerıde var onları yemege basladım tabı bunlarn hepsıne dun basladm arkadslr ınsallah faydasını gorurum sızınle paylasırım sızde faydasını gorursunuz :'(