Arkadaşlar hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.Aranıza yeni katıldım..1 yıllık evliyim,korunmayı geçen ay bıraktık,ilk denememizdi.Adetim 4 gün gecikince umutlandım çok mutlu oldum çünkü hep 25 günde bir olurdum,hayatım boyunca hiç gecikmemişti çünkü...Bir an umutlandım ama malesef dün regl oldum MORALİM BOZULDU...GERÇİ DAHA ÇOK YENİ DENEMELERİM AMÖA İNSAN YİNE DE UMUTLANIYOR.BİR KAÇ AY ÖNCE HORMON TESTLERİ YAPTIRDIM HERŞEY NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA HAYIRLISI RABBIMDAN...Allah hepimize yavrularımızı hayırlısı ile nasib etsin...Bu ay adetimin gecikmesi psikolojik mi? yoksa üzerine mi görüyorum hala kuşkuluyum...mide bulantısı hariç tüm hamilelik belirtileri vardı çünkü...Bu şekilde yaşayan var mı aranızda?:1shok::1shok::1shok:
yok canım benimde arifeden önceki güne geliyor hemen hemen aynı günlerde gideceğiz..ben muayneye müberra namlının odasında girdim ordada sadece eşim görebildi yani bende gördüm ama çok net göremedim ultroson cihazı biraz arkamda kalıyordu kalp atışını dinledim hatta telefona kayıt ettik şimd arada yine dinliyorum..doktor bana hareketleriyle ilgili bişey söylemedi bende pek göremedim zaten eşimde sanırım uyuyordu dedidoktor stres yapmamamı söyledi progestana devam dedi..şu 3 ayı atlatsaydık canım o rüyaları takma kafana piskolojik olarak etkileniyoruzda ondan böyle rüyalar görüyoruz..dün çok kalabalıktı inşallah şu 2 li test sonuçlarımızda iyi çıkar..Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin...
bebeğinizin kesesi ultrasonda ne zaman göründü dk ayın 19unda çağırdı ultrasonda görürmüyüm o zaman
adet gününden itibarenmi hesaplıyosunuz haftayı yoksa aşılama günündenmi aşılamaya göre yarın 3 hafta bitecek benim
merhaba betül malum cenazeden dolayı pek giremiyorum nete..valla bende senin gibi ikili test hakkında bişey bilmiyorum sadece doktor 15 gün sonra gel 2 li testini yapalım dedi daha doğrusu eşime demiş ben bişey sormadım ama araştırdığım kadarıyla devlet hastanesindede yapılıyormuş ücretler de kadınlar kulübünde öğrenebildiğim kadarıyla 30-80 milyon arasıymış ama burda nasıl bilmiyorum canım..sanırım önce doktora gideceğiz sonra doktorda bizi yönlendirecek..aç karnı değildir herhalde bilmiyorum inan zaten ben senden 1 gün önce gideceğim doktora o zaman ben sana söylerim canım..haa bu arada doktor şakayla karışık erkek dedi haaa ya bence gördüde hani çok erken diye yanılma payı olabilir diye şaka dedi ay inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda canım..inşalla görüşürüz yine iyi akşamlar..
selam eşinin morali nasıl bu arada.çok başınız sağolsun.Allah sabır versin.çok zor.ya ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını ikili testin.yalnız eğer 15 gün sonra arife günü ya da hafta sonuna geliyorsa kan testi tehlikeye girebilir.devlet açık olmaz malum...bir de bayram dönüşüne kalırsak o zaman haftamız geçer hiç yaptıramayız.ondan telaş yapıyorum.bence devlette ücretsizdir.çünkü birine sordum.ama özeli bilemiyorum.yarın bir ara ararım sorarım olmazsa.ben haftaya çarşamba akşamı gidip dryye sorarım eğer yapılıyorsa ziyanın dediğine göre inşallah perşembe ya da cuma kantestimi yaptırırım.sonra muayeneye giderim.inşallah herşey temiz çıkar.ve şu 3 ayı atlatırız.çok korkuyorum.hertuvalete gidişimde iç çamaşırıma heyecanla bakıyorumç çok şükür.daha akrabalarıma söylemedim artık söylesem olur mu sence?kız erkek konusunda senin gibi düşünüyorum.sen kız mı istiyorsun fotodaki gibi.bu arada benim göbek çok belirginleşti.zor giyiyorum eski pantolonları.hatta biraz sıkınca bebeğe bişey oldu mu diyew korktum.ben yüz üstü yatıyorum sorun olur mu acaba.neyse kendine iyi bak bebişe :a015:de.
iyi akamlar betül çok sağol canım eşimde toparlanmaya çalışıyor işte..evet arife ve bayrama gelirse sonuçlar biraz karışıklık olabilir.devlette para alacaklarını sanmıyorum inşallah hiç bir sorun olmadan atlatırız testimizide maşallah ikimizde çok iyi gidiyoruz ben de senin gibi bir sorun olacak diye çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıcakla inşallah.sen arayıp öğrenirsen veya gidip sorarsan benide bilgilendir..bence artık söyle herkese bebeğinin olacağını çünkü baya oldu yani benim duymayan kalmadı:)yok benim için cinsiyet farketmez sonuçta ikisindende yok ama kız çocuklarını süslemek daha güzel aman Rabbim sağlıkla versinde inana önemi yok değilmi..bende çok kilo aldım esmen belirginleşti göbeğim hamile kıyafeti aldım bir kaç tane çünkü kıyafetlerim hiç olmuyor olsa bile çok sıkıyor onun için bir kaç parça bişey aldım..sen yinede yüzüstü yatmamaya dikkat et ben sırt üstü yatmanın daha sağlıklı olduğunu okumuştum..inşallah sorunsuz sağlıklı bebeklere kavuşuruz Rabbimin izni ile..sağlıcakla kal bebeğede iyi bak öptüm by..
betülcüm çok üzüldüm ama inan çoğu gebelikte oluyor benimde olmuştu biliyorsun korkma sakın bebeğide üzme şimdi nasılsın geçtimi benim 1,5 gün sürmüştü sonra geçmişti..bende aynı gün gideceğim doktora bakarsın karşılaşırız biz perşembe gideriz diye düşünüyordum fakat cumartesi gideceğiz..bende nete giremiyorum kayınpederimin yanına gidiyoruz devamlı..aynı gün vereceklerini sanmıyorum sonucu 10 gün sonra falan veriyorlarmış ama iyi düşün iyi olsun canım korkma sakın birde bayram giriyor bence 10 günü bulur sonucu vermeleri..kendine ve bebişe iyi bak öptüm canım sağlıklı günler diliyorum görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?