slm betül taşındınmı nerelerdesin...ya ben dün akşam üstü doktora gittim..aman Allahım o ne inanılmaz bir duyguymuş kalp atışlarını dinledim bebeğimi gördüm çok harikaydı yaaa Rabbim ne olur şu mübarek günlerde olmayan kardeşlerimede nasip et bu duyguyu..çok mutluyum tarif edilemez bir duyguymuş yaa..orucu sordum kesinlikle yasak dedi bana ama sana ne der canım bilmiyorum..bebe aspirini verdi progestona devam dedi bebeğimin güzel geliştiğini söyledi..15 gün içinde 2 kilo daha almışım çok kilo alıyorum böyle gidersem bomba gibi olacağım15 gün sonra tekrardan kontrolüm var böyle işte seninde haberlerini bekliyorum..
slm ben taşındım kaç gündür topla taşın yerleştir canım çıktı bayağı da yerleştik yavaş yavaş iş gördüm bebişimi üzmemeye çalıştım.çok sevindim Allaha şükür ikimizde kalp atışlarını dinledik.canımmmmm o ne güzel ses öyle.amin canım Allahım herkese nasip etsin.oruç meselesine neden yasak dediğini açıkladı mı? peki sen tutacak mısın?ben tutmak istiyorum ama şimdi bile o kadar yiyorum 2 saate kadar kurt gibi acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum gene yiyorum.kilo konusuna gelince sen zaten zayıfmışsın alsanda olur.peki doktor kilo alma dikkat et falan dedi mi?evet sen de 15 gün sonra o güzel buluşmayı bir daha yaşayacaksın.ben nasipse eğer 6 eylülde gidecegim.o zaman 9+5oluyor bakalım onu nasıl göreceğim?15 gün sonra seni gene kontrole mi çağırdı?yani 1 muayene 2 kontrol mü?kib cevap yaz hemen bilgisayarın başındayken