kızlar adetim 4 gün gecikti...

slm betül taşındınmı nerelerdesin...ya ben dün akşam üstü doktora gittim..aman Allahım o ne inanılmaz bir duyguymuş kalp atışlarını dinledim bebeğimi gördüm çok harikaydı yaaa Rabbim ne olur şu mübarek günlerde olmayan kardeşlerimede nasip et bu duyguyu..çok mutluyum tarif edilemez bir duyguymuş yaa..orucu sordum kesinlikle yasak dedi bana ama sana ne der canım bilmiyorum..bebe aspirini verdi progestona devam dedi bebeğimin güzel geliştiğini söyledi..15 gün içinde 2 kilo daha almışım çok kilo alıyorum böyle gidersem bomba gibi olacağım:D 15 gün sonra tekrardan kontrolüm var böyle işte seninde haberlerini bekliyorum..

slm ben taşındım kaç gündür topla taşın yerleştir canım çıktı bayağı da yerleştik yavaş yavaş iş gördüm bebişimi üzmemeye çalıştım.çok sevindim Allaha şükür ikimizde kalp atışlarını dinledik.canımmmmm o ne güzel ses öyle.amin canım Allahım herkese nasip etsin.oruç meselesine neden yasak dediğini açıkladı mı? peki sen tutacak mısın?ben tutmak istiyorum ama şimdi bile o kadar yiyorum 2 saate kadar kurt gibi acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum gene yiyorum.kilo konusuna gelince sen zaten zayıfmışsın alsanda olur.peki doktor kilo alma dikkat et falan dedi mi?evet sen de 15 gün sonra o güzel buluşmayı bir daha yaşayacaksın.ben nasipse eğer 6 eylülde gidecegim.o zaman 9+5oluyor bakalım onu nasıl göreceğim?15 gün sonra seni gene kontrole mi çağırdı?yani 1 muayene 2 kontrol mü?kib cevap yaz hemen bilgisayarın başındayken

bvu arada eve deha internet bağlatamadım şimdi 23:00a kadar burdayım ama bir daha ne zaman kk yi açabilirim bilmiyorum.senin gebelik sıkıntıların oluyormu?hoşçakal

slm ben taşındım kaç gündür topla taşın yerleştir canım çıktı bayağı da yerleştik yavaş yavaş iş gördüm bebişimi üzmemeye çalıştım.çok sevindim Allaha şükür ikimizde kalp atışlarını dinledik.canımmmmm o ne güzel ses öyle.amin canım Allahım herkese nasip etsin.oruç meselesine neden yasak dediğini açıkladı mı? peki sen tutacak mısın?ben tutmak istiyorum ama şimdi bile o kadar yiyorum 2 saate kadar kurt gibi acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum gene yiyorum.kilo konusuna gelince sen zaten zayıfmışsın alsanda olur.peki doktor kilo alma dikkat et falan dedi mi?evet sen de 15 gün sonra o güzel buluşmayı bir daha yaşayacaksın.ben nasipse eğer 6 eylülde gidecegim.o zaman 9+5oluyor bakalım onu nasıl göreceğim?15 gün sonra seni gene kontrole mi çağırdı?yani 1 muayene 2 kontrol mü?kib cevap yaz hemen bilgisayarın başındayken

selam betül öncelikle hayırlı ramazanlar benim lekelenmelerim olmuştu ama allaha şükür geçti doktoru aradım bu haftalarda doal olduğunu söyledi düşük tehlikem olduğu için sanırım orucu yasakladı ne yapalım sağlıcakla doğuralımda sonra tutarız..bende 9 eylül gibi gideceğim tekrardan 2 li test için görüşeceğiz ne zaman yapılacağına dair senin internet bağlanmadımı daha betül..nasıl emnunmusun yeni evinden hayırlı olsun görüşmek üzere..tekrardan hayırlı ramazanlar..

bencede hamile olabilirisn yalnız belirti olarak sadece ağrımı var göğüslerde bi değişklik falan bu arada test için eşini neden bekledin yaaa hemen alıp yapsaydın.şu güzel günde umarım sevindirci bi haber verirsin.müjdeyi vermeyi unutma

benim yazı sanıırm çok geç geldi nese tebrik ederim allah gönlüne göre versin bak hamilelerin duası kabul olur bizi unutma canım.Allah analı bablı büyütsün

canım bana mı dedin pek anlayamadım ama ben hamileleliğimi öğreneli 1 ay oldu sanırım tarihe bakmadın ama yinede çok teşekkürler Rabbim şu mübarek günde bebek hasretiyle yanan anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah sevgiler..

selam betül öncelikle hayırlı ramazanlar benim lekelenmelerim olmuştu ama allaha şükür geçti doktoru aradım bu haftalarda doal olduğunu söyledi düşük tehlikem olduğu için sanırım orucu yasakladı ne yapalım sağlıcakla doğuralımda sonra tutarız..bende 9 eylül gibi gideceğim tekrardan 2 li test için görüşeceğiz ne zaman yapılacağına dair senin internet bağlanmadımı daha betül..nasıl emnunmusun yeni evinden hayırlı olsun görüşmek üzere..tekrardan hayırlı ramazanlar..

selam sana da hayırlı ramazanlar çok geçmiş olsun çok iyi bak kurtulmuşsun orucu sonra tutarız 2 li test ne demek?eve ve yeni hayata alışmaya çalışıyorum internet bağlanmadı henüz tekrar görüşmek üzere sana da hayırlı ramazanlar...sengözlerimebaksanab

selam betül 2 li test çocukta bir problem var mı yokmu onu öğrendiğin bir test sanırım yani down sendromu varmı yokmu ona bakıyorlar yinede pek emin değilim..bende pek bilmiyorum..

meral 83 kaç haftalık hamilesin canım... ben 11 haftalık hamileyim pazartesi gün ( 8 eylülde) doktora gideceğim kontrolüm var... sanırım benimde ikili test yapılır artık 11-14 hafta arasında oluyormuş çünkü

meral 83 kaç haftalık hamilesin canım... ben 11 haftalık hamileyim pazartesi gün ( 8 eylülde) doktora gideceğim kontrolüm var... sanırım benimde ikili test yapılır artık 11-14 hafta arasında oluyormuş çünkü

canım ben 9 haftalık hamileyim bende 9 eylülde gideceğim doktora o zaman 10 haftalık olacağım inşallah..ama ben 2 li testin tarihini konuşmaya gideceğim doktora ne zaman yapalım diye görüşeceğiz bakalım ne olacak Rabbim herkesin evladını sağlıklı sıhhatli versin inşallah şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim sevgiler.

meral ben de 6 eylülde gidecektim ama dr yokmuş malesef,pztesi gitcem artık o gün inşallah 10*0 olacağım .benim karnım büyüdü,tiksinmelerim var ve midem bazen bulanıyor.sende durumlar nedir?sence bu sefer hareket edebilir mi?kib

meral ben de 6 eylülde gidecektim ama dr yokmuş malesef,pztesi gitcem artık o gün inşallah 10*0 olacağım .benim karnım büyüdü,tiksinmelerim var ve midem bazen bulanıyor.sende durumlar nedir?sence bu sefer hareket edebilir mi?kib

selam betül doktor niye yokmuş ki beni haberdar et emi benimde karnım çıktı çok erkenden:Dbende bir değişiklik yok yine çok yiyorum midem bulanmıyorum bişeyden tiksinmiyorum bebeğin hareketleri başlamıştır canım ultrasondan görebilirsin bende salı gideceğim aaa şimdi aklıma geldi doktor hafta sonları olmuyor canım sadece haftaiçi muayne ediyor beni habersiz bırakma güzel haberlele gel inşallah görüşürüz..

selam betül doktor niye yokmuş ki beni haberdar et emi benimde karnım çıktı çok erkenden:Dbende bir değişiklik yok yine çok yiyorum midem bulanmıyorum bişeyden tiksinmiyorum bebeğin hareketleri başlamıştır canım ultrasondan görebilirsin bende salı gideceğim aaa şimdi aklıma geldi doktor hafta sonları olmuyor canım sadece haftaiçi muayne ediyor beni habersiz bırakma güzel haberlele gel inşallah görüşürüz..

selam meral dr cuma ve cumartesi yokmuş.hiç çalışmıyor mu o günler?bir sonraki için sordum.ben yarın gideceğim.biraz geç kaldım gitmeye.10 +0 olacağım benim göbeğin maşallahı var ben burdayım diyo bakalım kaç kilo aldık.ben daha kimsye söylemedim gebe olduğumu .gitmeden yarım saat önce çukolata yiyeceğim çok hareketli oluyormuş o zaman kadınlar kulübünde duymuştum.ben yazarım sana sen de yaz.internetimiz bağlandı ama ben fazla bakamıyorum yarın akşama doğru gidecegiz gene çok heyecanlıyım inşallah iyidir gelişimi ve yaşıyordur eşim ve ben onu çok istiyoruz. hayırlı haberlerle görüşmek üzere Şeniz

merhaba betül ne yaptın gittin mi doktora dün bende gittim dün doktora cuma günü kayınvalidemi kaybettik bebeğimden endişe duyuyordum onun çok korkuyordum ama Allaha şükür herşey yolundaymış kalp atışlarınıda duydum 2 afta sonra 2 li test için gideceğim sen ne yaptın görüşüüz..

merhaba betül ne yaptın gittin mi doktora dün bende gittim dün doktora cuma günü kayınvalidemi kaybettik bebeğimden endişe duyuyordum onun çok korkuyordum ama Allaha şükür herşey yolundaymış kalp atışlarınıda duydum 2 afta sonra 2 li test için gideceğim sen ne yaptın görüşüüz..

merhaba meral çok üzüldüm Allah sabır versin.başınız sağolsun ben dün okudum ve inşallah bişey olmamıştır diye dua ettim.şükür.ben dün drye gittim ve gene çok panik oldum çünkü rüyamda tuvalete gittim ve bebek ellerime geliyordu yani düşük yapıyordum o acı duyguyu rüyamda tekrar yaşadım ve sonunda akşam gittik ve bebiş çok sağlıklı.önce hareketsizdi sonra hareketlendi aykarını ve kollarını teper gibi yaptı çok mutlu olduk.kısa bir arada resmen dans etti.20 gün sonra gel dedi.arife gününe rastlııyor dr çalışır mı acaba? 2 li test için gideceğim.senin bebek neler yaptı?neler oldu başka...görüşüüz:CüvCüv:

bu arada bana dr erkek dedi.sonra şaka yaptım dedi.sence şakamıdır yoksa şakaya mı vurdurmak zorunda kaldı?senin cimnsiyetle ilgili bişey dedimi diger geldiğinde söylerim falan dedi mi?ben 13 te gideceğim ikili test için seni niye önce çağırdı acaba ...

yok canım benimde arifeden önceki güne geliyor hemen hemen aynı günlerde gideceğiz..ben muayneye müberra namlının odasında girdim ordada sadece eşim görebildi yani bende gördüm ama çok net göremedim ultroson cihazı biraz arkamda kalıyordu kalp atışını dinledim hatta telefona kayıt ettik şimd arada yine dinliyorum..doktor bana hareketleriyle ilgili bişey söylemedi bende pek göremedim zaten eşimde sanırım uyuyordu dedi:D doktor stres yapmamamı söyledi progestana devam dedi..şu 3 ayı atlatsaydık canım o rüyaları takma kafana piskolojik olarak etkileniyoruzda ondan böyle rüyalar görüyoruz..dün çok kalabalıktı inşallah şu 2 li test sonuçlarımızda iyi çıkar..Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin...

meral 83 yazılarını takıp edıyorum canım bebegıne ve sana saglık dılıyorum
sana bır sorum olacak canım testı kacıncı gun yapmıstın benım bugun 4. gun
sabah test yaptım negatıf erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılır dıye dusunuyorum sence

Arkadaşlar hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.Aranıza yeni katıldım..1 yıllık evliyim,korunmayı geçen ay bıraktık,ilk denememizdi.Adetim 4 gün gecikince umutlandım çok mutlu oldum çünkü hep 25 günde bir olurdum,hayatım boyunca hiç gecikmemişti çünkü...Bir an umutlandım ama malesef dün regl oldum MORALİM BOZULDU...GERÇİ DAHA ÇOK YENİ DENEMELERİM AMÖA İNSAN YİNE DE UMUTLANIYOR.BİR KAÇ AY ÖNCE HORMON TESTLERİ YAPTIRDIM HERŞEY NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA HAYIRLISI RABBIMDAN...Allah hepimize yavrularımızı hayırlısı ile nasib etsin...Bu ay adetimin gecikmesi psikolojik mi? yoksa üzerine mi görüyorum hala kuşkuluyum...mide bulantısı hariç tüm hamilelik belirtileri vardı çünkü...Bu şekilde yaşayan var mı aranızda?:1shok::1shok::1shok:

meral 83 yazılarını takıp edıyorum canım bebegıne ve sana saglık dılıyorum
sana bır sorum olacak canım testı kacıncı gun yapmıstın benım bugun 4. gun
sabah test yaptım negatıf erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılır dıye dusunuyorum sence

merhaba canım çok teşekkür ederim öncelikle..ben testimi 5.gün yapmıştım çok net çıkmıştı ama bu kişiden kişiye değişiyor yani geçte döllenmiş olabilir onun için çıkmamış olabilir..inşallah tez zamanda hayırı haberi alırsın canım sevgiler..

Back
X