allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah hamilelik belirtileri neler oluyor bilen varmı acaba
bende hepsi var ama ben her ay psikolojik olarak düşünüyorum onları inşallah tabi hamileyimdir de
benim birde beyaz akıntım oluyor buda etkenmidir acaba
kimse yokmu arkadaşlar
aramıza hoşgeldin canım çok telşekkür ederim güzel dileklerin için..darısı herkesin başına..amin..
slm kızlar..pazartesi günü adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım..ara ara ağrı oluyor ama 10 dk kadar sürüyor geçiyor birde ben iki aydır düzenli olarak hayıt kullanıyorum adetlerimde hiç düzensizlik olmazdı 27-28 günde bir olurdum hayıtı hormon düzensizliğimden dolayı kullanıyorum..hayıtmı geciktirdi acaba..bilmiyorum merak içindeyim inşallah hamileyimdir..ne olur dua edin bana..
slm kimse yokmu ben yeni üye oldum ama kimse yok
ooo betül19 slm meralin bilgisayarında bir sorun varda o yüzden yazamıyor bilgisayarı çöktü malesef .... ben anlatayım sana meralin durumunu sık sık karnı açıkıyor,idrar çok sık ,akıntısı yok, kasık ağrıları ara ara geliyor ,midesi bulanmıyor meralde bunu merak ediyor neden midem bulanmıyo diye:)göğüsleri büyüdü ve acıyo sütyen takamıyor çok hassaslaştı göğüsleri onun dışında başka bişey yok doktorada biraz daha bekleyecek kalp atışları için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?