kızlar adetim 4 gün gecikti...

allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah hamilelik belirtileri neler oluyor bilen varmı acaba

canim ilk belirti reglinin gelmemesi ama ondan önce bas dönmesi migde bulantisi caninin bisey gecmesi tikisinme gibi seyler basliyabiliyor...
benim simdiye kadar hic migde bulantim olmadi ama sadece birkac defa bas dönmesi ,biseyler cekti canim hep birde yorgunluk ...
:icecream:

bende hepsi var ama ben her ay psikolojik olarak düşünüyorum onları inşallah tabi hamileyimdir de
benim birde beyaz akıntım oluyor buda etkenmidir acaba

aramıza hoşgeldin canım çok telşekkür ederim güzel dileklerin için..darısı herkesin başına..amin..

canım mesajını yeni gördüm tesekkür ederim. Gelir gelmez de böyle güzel haberler aldıgım ve güzel arkadaslar edinmeye başladıgım için de ayrıca mutluyum. Bebişine iyi bak öptüm canım...

slm canım ne sormak istiyorsan ben burdayım..ayrıca kızlar bugün malesef doktora gidemedim eşim çok çalışıyor bir gün ayarlayıp gideceğiz..

meral doktora gidince yaz bakalım neler oldu?ben 14 gün daha beklemeye karar verdim yani kan testi falan yaptırmıycam hadi hepimizin hakkında hayırlısı
bu arada kasık ağrılarım biraz daha arttı ve midem bulanmıyor başım dönmüyor akıntım da çok azaldı artık göğüslerim acıyor ve çok sık acıkıyorum ve midem yediğimi hemen boşaltıyor.senin durumların nasıl? bye

bence hamıle oolma ıhtımalın yuksek.inşallah oyledir.hayırlı haberlerle ınsallahhihoyyyt

ooo betül19 slm meralin bilgisayarında bir sorun varda o yüzden yazamıyor bilgisayarı çöktü malesef .... ben anlatayım sana meralin durumunu sık sık karnı açıkıyor,idrar çok sık ,akıntısı yok, kasık ağrıları ara ara geliyor ,midesi bulanmıyor meralde bunu merak ediyor neden midem bulanmıyo diye:)göğüsleri büyüdü ve acıyo sütyen takamıyor çok hassaslaştı göğüsleri onun dışında başka bişey yok doktorada biraz daha bekleyecek kalp atışları için sanırım

damla çokgüldüm valla.biz biraz abartıyoruz bu gebeliğimizi sanırım kaydirigubbakcemile3
merale selam yaptırsın şu bilgisayarı.sen de iyisindir inşallah.bu soru çok kıcık ama sen bebek düşünmüyon mu?sık karnım açıkıyor,idrara ben de çok sık çıkıyorum,akıntım yok, kasık ağrılarım arttı,hatta bazen kalçama ya da bacağıma vuruyor ben de bu normal mi diye hayıflanıyorum midem de hiç ama hiç bulanmıyor göğüslerim bazen acıyor sevgilerle...Şeniz:içelim:

:dance:saol betülcüm iyiyim valla meralle uğraşıyoruz bebeşimizi büyütüyoruz:))) yok canım ben daha düşünmüyorum benim için erken ben merali bekliyorum gelecek bebişimimizi büyütelim bana tecrübe olacak şimdi ben hamilelik ve bebek büyütme seanslarına çalışıyorum ondan sonra çok bilmiş bir anne adayı olcam:sm_cool:

slm betül sağolsun damla soruları cevaplamış aynen damlanın dediğigibi..ben de hala doktora gidemedim bir gideyim diyorum sonra erken daha diyorum bilmiyorum valla ne yapsam..gitmişken kalp atışlarınıda dinlemek istiyorum:)

mrb arkadaslar bende yenı uyelerdenım..hamıle olan tum arkadaslara saglıklı,mutlu bır gebelık ve hayat dılıyorum..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve hamile kalmak istiyorum.google 'da rasladım sayfaya ilgimi çekti deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…