Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıyız canm benimde 10 gün kala oldu 9 günüm mu ne kaldı bekliyorum kaset test yaptım nrgatf bende anlamdm. Peceteylr silince geldi deme benim gbiKızlar selam. Adete 10 gün kala pembe bir akıntım geldi bugün neden olmuş olabilir kafam çok karıştı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik ama yerleşme kanaması içinde çok erken şuan diye düşünüyorum. Daha önce yaşayan var mı acaba?
Evet canım peçeteye geldi pembe renk az bi şey şimdi gelmiyor anlamadım yani ne bu sen ilaç falan kullanıyo muydunAynıyız canm benimde 10 gün kala oldu 9 günüm mu ne kaldı bekliyorum kaset test yaptım nrgatf bende anlamdm. Peceteylr silince geldi deme benim gbi
Yok cnm kullanmıyorum bende paylasm yaptım yumurtluyordun diyorlarda ilk defa başıma geldi bende anlamadmEvet canım peçeteye geldi pembe renk az bi şey şimdi gelmiyor anlamadım yani ne bu sen ilaç falan kullanıyo muydun
Sende sık idrara çıkma var miEvet canım peçeteye geldi pembe renk az bi şey şimdi gelmiyor anlamadım yani ne bu sen ilaç falan kullanıyo muydun
Erken gebelik testi alabilirsin canımEvet canım peçeteye geldi pembe renk az bi şey şimdi gelmiyor anlamadım yani ne bu sen ilaç falan kullanıyo muydun
Evet canım varSende sık idrara çıkma var mi
Gebelik testi için çok erken değil mi canım 10 gün önceden yerleşme kanaması olur mu kiErken gebelik testi alabilirsin canım
Bilmiyorum olabiliyorda diyorlarda evet erken yaptım forumda biri 10 gün önceden ögrendim diyince yaotım negatifGebelik testi için çok erken değil mi canım 10 gün önceden yerleşme kanaması olur mu ki
Bendede var ayıptır sölemesi komşunun kuranindaydim bir beni sıkıştırdı eve gittim tekrar döndüm düşün su içmeye korkuyorum ya az içsem tuvalete çıkıyorumEvet canım var
Bende 1 haftadır falan var canım bende anlam veremiyorum değişik gerçektenBilmiyorum olabiliyorda diyorlarda evet erken yaptım forumda biri 10 gün önceden ögrendim diyince yaotım negatif
Bendede var ayıptır sölemesi komşunun kuranindaydim bir beni sıkıştırdı eve gittim tekrar döndüm düşün su içmeye korkuyorum ya az içsem tuvalete çıkıyorum
Ne durumdasın canım adet miymişYok cnm kullanmıyorum bende paylasm yaptım yumurtluyordun diyorlarda ilk defa başıma geldi bende anlamadm
Bugün kan verdim 2 çıktıda açik kahverengi lekem geliyor yerleşme kanamasiysa neden ckmadi testteNe durumdasın canım adet miymiş
Adetin sökülecektir canım benim öyle olduBugün kan verdim 2 çıktıda açik kahverengi lekem geliyor yerleşme kanamasiysa neden ckmadi testte
Benim yumurtlamadan sonra geliyor öyle pembe akıntı. Belki sizede öyle olmuşturKızlar selam. Adete 10 gün kala pembe bir akıntım geldi bugün neden olmuş olabilir kafam çok karıştı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik ama yerleşme kanaması içinde çok erken şuan diye düşünüyorum. Daha önce yaşayan var mı acaba?
Bilmiyorum ki canım dün yine lekelenme geldi bu kez kırmızı renk normalde olmazdı böyle yumurtlama kanaması ne kadar devam ediyorAdetten 10 gün önce yumurtlama kanaması yaşamış olabilir misin
Bilmiyorum canım ya benim normalde olmuyodu yumurtlama zamanı ama anlamadım. Dün yine lekelenme geldi kırmızı renkti bu sefer şimdi yine yok yumurtlama kanaması devam ediyor mu bu kadarBenim yumurtlamadan sonra geliyor öyle pembe akıntı. Belki sizede öyle olmuştur
Ama benim bu zamana kadar hiç yaşamadım ki anlamda normalde adet olmadan önce hemn olurdu sonra adet olurdumAdetin sökülecektir canım benim öyle oldu
Bilemiyorum ki canım testte yapmışsın negatif o yüzden başka bi şey gelmedi aklımaAma benim bu zamana kadar hiç yaşamadım ki anlamda normalde adet olmadan önce hemn olurdu sonra adet olurdum