Kizlar acilll ( idrar lekesi ) :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bu yatak benim zaten yani evime inerken zaten bunu indirecegiz bizim yatak odası ile birlikte almıştık ama işte ben indirirken felan görmelerini istemiyorum utanıyorum

o zaman niye dert ediyorsun... aşagı indirmeden sar bir çarşafa uçlarından kitli iğne ile tuttur indir... ben de taşınırken yataklarım kirlenmesin diye hep sardım nevresimlere çarşaflara.. bi yere sürtünmesin de kirlenmesin diye sardım de geç...

ya alez cıkarsa
bızım alez kenarlarından cok cıkıyorda
Valla hafif sekilde dikmeyi bile düşünüyorum ya suan öyle caresizim:) yada igneyle tuttursam tutmazmi genede? Alezde hic kullanmadim pek bilmiyorum:)

Ya bizim de öyle ama eşim çay dokmuştu ne yaptıysam çıkmadı. Ama başka yerlerde de sarartilar var sanırım terden de olabiliyor. İlk zamanlar sıvı geçirmez alez takmamistim hiç dusunemedim. Bir de ustune çocuğum cis kaçırdı. Ben de taşınırken taşınma posetlerine sardim hem kirlenmedi hem kimse görmedi.

Sivi gecirmez alez kullan bundan sonra ayrica hali yikama sirketleri yatak da yikiyor sanirim, yikamaya verebilirsin

Rabbim şifalar versin Can'ım.. İdrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü çok iyi geliyor dene muhakkak..
Yatağın için de eğer çıkmıyorsa ekteki gibi lastikli çarşafın varsa onu geçir (ekteki gibi )hatta arkasına da bi tane geçir toz olmasın de erkekler taşır zaten çıkarmazlar merak etme

Geçen A101 rede gelmişti 11 tl falandı

Evet soğan suyunu kaynanamda söyledi bir iki güne başlıcam canimm inşallah geçirir ilacta kullandım tam olarak geçmedi ( hamileliğide engelliyor muş bu hastalik sanirim buarada tavsiyen icin çok teşekkür ederimm :)/

Hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu yeyin ve inşaallah bana da dua edin duzelince.

Valla hafif sekilde dikmeyi bile düşünüyorum ya suan öyle caresizim:) yada igneyle tuttursam tutmazmi genede? Alezde hic kullanmadim pek bilmiyorum:)
hangısı sana kolay gelırse ben yorgan nevresımı gecırdım tasınırken mındere kırlenmesın dıye daha kolay geldı bana
ıstersen lastıklı carsafda olur
ıstersen normal carsaf ıgnele
olur yanı :)

Benm de öyle yer yer sarı lekeler var . Üstelik daha 2 senelik. Bir kere yanlıslikla kola döktüm bir kere de adet kanı geçmişti. Renkli lastikli çarşafla dan geçir kirlenmesin diye dersin boşver

İdrar kaçırma bir hastalık doktora danışın derim . .
Alez öneririm günlük yıkarsınız. .

Lastikli carsaf gecir oyle indirsinler o sari lekeler normal silmeyle cikmiyor cunku. Eve gectikten sonra da koltuk yikamaci cagirin onlar yatagi da yikiyor mis gibi oluyor.
Bi de idrar sorunu olsa da olmasa da mutlaka alez kullanin yataklar terden falan mahvoluyor her türlü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…