Öncelikle Allah şifanızı versin.Kizlar ben yeni evliyim şuan kaynanamin yanında oturuyorum ama cok yakın zamanda alt kata yani kendi evimize gecicez ve çok utanarak soyluyorum ki benim yatağımda maalesef ki uzun bi suredir idrar kaçırma problemi yaşıyordum ( idrar yolu enfeksiyonuda vardi) artık yavaş yavaş duzeldi sorunum bi kaç zamandır yaşamıyorum ama bazen farkında olmadan yaptığım için yatagim hep sarı olmuş ne yaptıysam geçmedi ozon döktüm o bile kâr etmedi halen sarı :-( ben diyorum ki kumaş boyası ile boyasam beyaza acaba olurmu ? Yada ne onerirsiniz yardım edin yoksa mafolurum taşınırken herşey ortaya çıkacak o şekilde bütün ailem felan gorurse naparim ben lütfen bi öneride bulunun kızlarrrr geçici bile olsa anı kurtarayim yeter bana çok üzgünüm ???
Metrelik nevresim kumaşı al yatak için bi yüz dik, yatak kirlenmesin diye yüz çektim dersin kimse anlamazPardon birde alezler nerde satılır acaba yanlızca internettenmi alabilirim
Cok sagolun ama Alez siparişi verdim bi siteden alezi gecirsem köşelerden felanda bi iki dikiş atsam olur mu acaba ?Metrelik nevresim kumaşı al yatak için bi yüz dik, yatak kirlenmesin diye yüz çektim dersin kimse anlamaz
Ayne,konuyu okuyunca acaba bizim yatağa kim işedi diye dusunuyordum:)eşim cok terlerBiz hiç çiş kaçırmadık ama bizimki de yer yer sarardı. Terden sanırım. Terden olmuş deyin geçin.
Olur tabi...Cok sagolun ama Alez siparişi verdim bi siteden alezi gecirsem köşelerden felanda bi iki dikiş atsam olur mu acaba ?
Kizlar ben yeni evliyim şuan kaynanamin yanında oturuyorum ama cok yakın zamanda alt kata yani kendi evimize gecicez ve çok utanarak soyluyorum ki benim yatağımda maalesef ki uzun bi suredir idrar kaçırma problemi yaşıyordum ( idrar yolu enfeksiyonuda vardi) artık yavaş yavaş duzeldi sorunum bi kaç zamandır yaşamıyorum ama bazen farkında olmadan yaptığım için yatagim hep sarı olmuş ne yaptıysam geçmedi ozon döktüm o bile kâr etmedi halen sarı :-( ben diyorum ki kumaş boyası ile boyasam beyaza acaba olurmu ? Yada ne onerirsiniz yardım edin yoksa mafolurum taşınırken herşey ortaya çıkacak o şekilde bütün ailem felan gorurse naparim ben lütfen bi öneride bulunun kızlarrrr geçici bile olsa anı kurtarayim yeter bana çok üzgünüm ???
Niye hortlatıyonuz hem de bu şekilde? Sikayet et butonunu kullanınSevgiliMune konu silinmiş.
Bu üyeyle ilgili bi durum mu var? Bütün eski konuları tuhaf biçimde hortlatılmış.Niye hortlatıyonuz hem de bu şekilde? Sikayet et butonunu kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?