Kizlar acilll ( idrar lekesi ) :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Allah şifanızı versin.
Eğer halı yıkama makineniz var ise ılık su çamaşir makinesi deterjanı ve az çamaşır suyu ekleyin öyle yıkayın.İz filan kalmayacaktır.

4 köşeli çarşaf al gtmeden önce geçir. fark etmezler bile yani takma farketseler bile sorun deil. ne malum kocanın yatağı kirletmedği görmedim duymadım bilmiyorum yap

Metrelik nevresim kumaşı al yatak için bi yüz dik, yatak kirlenmesin diye yüz çektim dersin kimse anlamaz
Cok sagolun ama Alez siparişi verdim bi siteden alezi gecirsem köşelerden felanda bi iki dikiş atsam olur mu acaba ?

Hiç sıkmayın canınızı alez cidden iyi bir çözüm arkadaşın dediği gibi olmadı bazı bölümleri bilerek kirletin ,sonra yenisi alınır zaten ucuzundan :)

SogAn suyu iyi diyorlar ama Fsh değeri dusuk olanlar kullanınca ters etki yapabiliyormuş yine de araştırın ayrıca gecmiş olsun.

Bizdede var o sarartılar ki bizdede kaçırma olayı olmadı... Ben çözümü lastikli çarşafta bulmuştum taşınırken... Kşrlenmesin diye çıkarmadım dedim annemlere kimsede sormadı

Su yorgan için nevresimler warya
Onlardan al geçir hemen cnm
Pazarlarda ucuzluklarda falan satılıyor
3.5veya5 lira falandir
İşini gorur bnce

Su geçirmeyen alez alın takın. Ucuzları da var. Hem kapatır hem de bi daha olursa yatağa geçmez. Olmasın inşallah da.

Geçmiş olsun arkadaşım.

Alez koyun taşınırken alezi bırakın üstünde. Eskiden alez yokken streç film sarardı annem yataklarımıza ey gidi

Zaten taşınırken yatağın lastikli çarşafla sarılması lazım. Diğer türlü kirlenir. Hem böylece leke de görünmez olur 2 tane alın. Birini bir tarafa diğerini diğer tarafa. Böylece çıkma ihtimali de olmaz.

Bende taşınırken yatağım kirlenmesin diye iki tarafına da lastikli çarşaf geçirmiştim, aynı şekilde yapabilirsiniz siz de..

Hastalik bu ya ne mahvolcan Alez al üstüne de lastikli çarşaf geçir böyle gitmesini istiyorum de toz olmasın yatagim çarşaf eski de

Aynısı bizim bir arkadaşa oldu 3 gün sonra olanları anlatsam inanmazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…