ya alez cıkarsaEvet buda iyi fikir :):)) ama benim kafama alez yattı hani alıp gecirsem tasinirkende cikarmasam öyle indirseler ayıp mı olur ki ?:/

bızım alez kenarlarından cok cıkıyorda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya alez cıkarsaEvet buda iyi fikir :):)) ama benim kafama alez yattı hani alıp gecirsem tasinirkende cikarmasam öyle indirseler ayıp mı olur ki ?:/
Yok bu yatak benim zaten yani evime inerken zaten bunu indirecegiz bizim yatak odası ile birlikte almıştık ama işte ben indirirken felan görmelerini istemiyorum utanıyorum![]()
Valla hafif sekilde dikmeyi bile düşünüyorum ya suan öyle caresizim:) yada igneyle tuttursam tutmazmi genede? Alezde hic kullanmadim pek bilmiyorum:)ya alez cıkarsa
bızım alez kenarlarından cok cıkıyorda
Evet buda iyi fikir :):)) ama benim kafama alez yattı hani alıp gecirsem tasinirkende cikarmasam öyle indirseler ayıp mı olur ki ?:/
Sivi gecirmez alez kullan bundan sonra ayrica hali yikama sirketleri yatak da yikiyor sanirim, yikamaya verebilirsinKizlar ben yeni evliyim şuan kaynanamin yanında oturuyorum ama cok yakın zamanda alt kata yani kendi evimize gecicez ve çok utanarak soyluyorum ki benim yatağımda maalesef ki uzun bi suredir idrar kaçırma problemi yaşıyordum ( idrar yolu enfeksiyonuda vardi) artık yavaş yavaş duzeldi sorunum bi kaç zamandır yaşamıyorum ama bazen farkında olmadan yaptığım için yatagim hep sarı olmuş ne yaptıysam geçmedi ozon döktüm o bile kâr etmedi halen sarı :-( ben diyorum ki kumaş boyası ile boyasam beyaza acaba olurmu ? Yada ne onerirsiniz yardım edin yoksa mafolurum taşınırken herşey ortaya çıkacak o şekilde bütün ailem felan gorurse naparim ben lütfen bi öneride bulunun kızlarrrr geçici bile olsa anı kurtarayim yeter bana çok üzgünüm ???![]()
Rabbim şifalar versin Can'ım.. İdrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü çok iyi geliyor dene muhakkak..Kizlar ben yeni evliyim şuan kaynanamin yanında oturuyorum ama cok yakın zamanda alt kata yani kendi evimize gecicez ve çok utanarak soyluyorum ki benim yatağımda maalesef ki uzun bi suredir idrar kaçırma problemi yaşıyordum ( idrar yolu enfeksiyonuda vardi) artık yavaş yavaş duzeldi sorunum bi kaç zamandır yaşamıyorum ama bazen farkında olmadan yaptığım için yatagim hep sarı olmuş ne yaptıysam geçmedi ozon döktüm o bile kâr etmedi halen sarı :-( ben diyorum ki kumaş boyası ile boyasam beyaza acaba olurmu ? Yada ne onerirsiniz yardım edin yoksa mafolurum taşınırken herşey ortaya çıkacak o şekilde bütün ailem felan gorurse naparim ben lütfen bi öneride bulunun kızlarrrr geçici bile olsa anı kurtarayim yeter bana çok üzgünüm ???![]()
Aynı çalışıyor kafamızLastikli çarşaf takip iğneleyin alt kata inene kadar kirlenmesin dedim dersiniz
Çok sağolun ya günlerdir içim içimi yiyordu bu sorun yüzünden hemen internetten sipariş veriyorum ve öyle yapicam mecbur:)Canım neden ayıp olsun 5 dakikalık iş soran olursa da kirlenmesin diye dersin olur biter bu kadar kafana takma bence :)
Evet soğan suyunu kaynanamda söyledi bir iki güne başlıcam canimm inşallah geçirir ilacta kullandım tam olarak geçmediEki Görüntüle 1859055
Rabbim şifalar versin Can'ım.. İdrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü çok iyi geliyor dene muhakkak..
Yatağın için de eğer çıkmıyorsa ekteki gibi lastikli çarşafın varsa onu geçir (ekteki gibi )hatta arkasına da bi tane geçir toz olmasın de erkekler taşır zaten çıkarmazlar merak etme
Geçen A101 rede gelmişti 11 tl falandı
Hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu yeyin ve inşaallah bana da dua edin duzelince.Evet soğan suyunu kaynanamda söyledi bir iki güne başlıcam canimm inşallah geçirir ilacta kullandım tam olarak geçmedi( hamileliğide engelliyor muş bu hastalik sanirim buarada tavsiyen icin çok teşekkür ederimm :)/
![]()
Ne demek tatlım.. Rabbim acil şifalar versinEvet soğan suyunu kaynanamda söyledi bir iki güne başlıcam canimm inşallah geçirir ilacta kullandım tam olarak geçmedi( hamileliğide engelliyor muş bu hastalik sanirim buarada tavsiyen icin çok teşekkür ederimm :)/
![]()
Aminnn canimm.. Bide internetten alicam da ya onerebilecegin bi site varmı güvenemiyorum pekNe demek tatlım.. Rabbim acil şifalar versin![]()
Çok teşekkürler ederim tabiiii Allah hepimizin gönlündeki güzellikleri nasip etsin inşallaahHergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu yeyin ve inşaallah bana da dua edin duzelince.
Aminnnn tatlım Aminnn inşaallah ❣Çok teşekkürler ederim tabiiii Allah hepimizin gönlündeki güzellikleri nasip etsin inşallaah![]()
hangısı sana kolay gelırse ben yorgan nevresımı gecırdım tasınırken mındere kırlenmesın dıye daha kolay geldı banaValla hafif sekilde dikmeyi bile düşünüyorum ya suan öyle caresizim:) yada igneyle tuttursam tutmazmi genede? Alezde hic kullanmadim pek bilmiyorum:)