Kizlar acilll ( idrar lekesi ) :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef neredeyse 5 yıl önce özelden bi tartışma yaşamışız onun için özel ilgisi varmış hanımefendinin. Halen uğraşıyor
Hey maşallah 5 yıl mı?
Ben bir hafta önce tartıştığım üyeyi hatırlamıyorum. Mesajı okuyup hoşuma giderse beğen atıp geçiyorum. Millette ne kin varmış yav.

Hey maşallah 5 yıl mı?
Ben bir hafta önce tartıştığım üyeyi hatırlamıyorum. Mesajı okuyup hoşuma giderse beğen atıp geçiyorum. Millette ne kin varmış yav.
Konuları da hep 2018 de silmiş konu sahibi, ben en çok onu merak ettim.

İfşa tehlikesi geçirmiştir muhtemelen. Yoksa niye silsin ki?
Evett maalesef. Görümcelerim falanda kullanıyormuş bende aşırı detay vermişim konularımda ki hâlâ kendimi tutamayıp herşeyi yazıyorum :)

Evett maalesef. Görümcelerim falanda kullanıyormuş bende aşırı detay vermişim konularımda ki hâlâ kendimi tutamayıp herşeyi yazıyorum :)
Şaka bir yana anonimliğinizi korumaya bakın. Ve sonradan konu silmeyin, harbiden ban sebebidir, ek olarak sildiğinizi geri getirirler. Buraya ne yazıyorsanız kalıcı olduğunu bilerek ona göre yazın.

Aynen öyle zaten artık konu da açmayacağım çünkü ciddi bi linç tayfası var üstüme yürüyen anlamadığım şekilde... şurda tanımıyoruz ne bileyim iki içimizi döküp rahatlıyoruz dedik burdada kendime düşman edinmeyi başardım. Bayanlar hiç tanımadığı kv mi sana iyi yapmış oh olsun diye alkışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…