Sudakiiz isimli arkadaş benimle uğraşıyor. Aklınca beni rezil ediyor sanırım şuan :) konuyu ne zaman sildiğimi bile hatırlamıyorumBu üyeyle ilgili bi durum mu var? Bütün eski konuları tuhaf biçimde hortlatılmış.
Burda rezil olunacak bir şey yok. Onun yaptığı ayıp.Sudakiiz isimli arkadaş benimle uğraşıyor. Aklınca beni rezil ediyor sanırım şuan :) konuyu ne zaman sildiğimi bile hatırlamıyorum
MaalesefBurda rezil olunacak bir şey yok. Onun yaptığı ayıp.
Amaç ne?Sevgili @Mune konu silinmiş.
Hey maşallah 5 yıl mı?Maalesefneredeyse 5 yıl önce özelden bi tartışma yaşamışız onun için özel ilgisi varmış hanımefendinin. Halen uğraşıyor
Konuları da hep 2018 de silmiş konu sahibi, ben en çok onu merak ettim.Hey maşallah 5 yıl mı?
Ben bir hafta önce tartıştığım üyeyi hatırlamıyorum. Mesajı okuyup hoşuma giderse beğen atıp geçiyorum.Millette ne kin varmış yav.
İfşa tehlikesi geçirmiştir muhtemelen. Yoksa niye silsin ki?Konuları da hep 2018 de silmiş konu sahibi, ben en çok onu merak ettim.
Evett maalesef. Görümcelerim falanda kullanıyormuş bende aşırı detay vermişim konularımda ki hâlâ kendimi tutamayıp herşeyi yazıyorum :)İfşa tehlikesi geçirmiştir muhtemelen. Yoksa niye silsin ki?
Tutacaksın.Evett maalesef. Görümcelerim falanda kullanıyormuş bende aşırı detay vermişim konularımda ki hâlâ kendimi tutamayıp herşeyi yazıyorum :)
Şaka bir yana anonimliğinizi korumaya bakın. Ve sonradan konu silmeyin, harbiden ban sebebidir, ek olarak sildiğinizi geri getirirler. Buraya ne yazıyorsanız kalıcı olduğunu bilerek ona göre yazın.Evett maalesef. Görümcelerim falanda kullanıyormuş bende aşırı detay vermişim konularımda ki hâlâ kendimi tutamayıp herşeyi yazıyorum :)
Naber Visenyacığım? Kafamız güzel mi yine hayatım?3 dakikadır noktaya bakıyorum. Sükür ki eski konuymus. Fazla dakikam gitmedi.
Aynen öyle zaten artık konu da açmayacağım çünkü ciddi bi linç tayfası var üstüme yürüyen anlamadığım şekilde... şurda tanımıyoruz ne bileyim iki içimizi döküp rahatlıyoruz dedik burdada kendime düşman edinmeyi başardım. Bayanlar hiç tanımadığı kv mi sana iyi yapmış oh olsun diye alkışlıyorTutacaksın.
Ya ne zaman garip hallerim oldugu zaman hal hatır soruyosun korkuyorum sksnssksksksNaber Visenyacığım? Kafamız güzel mi yine hayatım?
:) Altıncı his diyelim bebişim.Ya ne zaman garip hallerim oldugu zaman hal hatır soruyosun korkuyorum sksnssksksks
Orta çağda yaşamıs olsaydın seni cadı diye yakarlardı şart olsun:) Altıncı his diyelim bebişim.Kahve falı bakangillerdenim, bozuk saat misali malum oluyor bazen herhalde.
Azmine hayran kaldımSevgili @Mune konu silinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?