Yorumunuz için Cook teşekkür ederim gerçekten alezlere internetten baktım hem ucuz hem benim sorunum icin uygun olmazsa onu deneyecegim :-(Anlık kurtarmak için alezle falan örtebilirsiniz, aklıma başka bir şey gelmedi şimdi...
Ayy benimde aklıma geldi vallahiKeske yatak alezi kullansaydiniz.
Baktiniz yatagi temizleyemiyorsunuz uzerine cay kola ne biliyim biseyler dokun en azindan onun lekesi dersiniz vok utaniyosaniz
Rica ederim, umarım en kısa zamanda istediğiniz çözüme ulaşırsınızYorumunuz için Cook teşekkür ederim gerçekten alezlere internetten baktım hem ucuz hem benim sorunum icin uygun olmazsa onu deneyecegim :-(
Bizim yatakta öyle olmuş ya yataktan soğudum resmenBiz hiç çiş kaçırmadık ama bizimki de yer yer sarardı. Terden sanırım. Terden olmuş deyin geçin.
Yatagi değiştir en iyisi bu. Ucuzundan aliver bi tane. Yayi batiyordu dersiniz. Zaten kim anlar yeni oldugunu..
Olmazsa yani yeni alamazsan yatagin iki tarafina hem havlu hem lastikli carsaf ve yatak koruyucu alez gecir. Kirlenmesin diye boyle yaptim dersin.
Hatta boya yapilirken esya ustune serilen hisir torbalar var ya onlardan sar en uste.
Regli olmusum gece fark etmedim, leke gecti sildim cikmadi dersin..
Çok teşekkür ederimRica ederim, umarım en kısa zamanda istediğiniz çözüme ulaşırsınız
Pardon birde alezler nerde satılır acaba yanlızca internettenmi alabilirimYatagi değiştir en iyisi bu. Ucuzundan aliver bi tane. Yayi batiyordu dersiniz. Zaten kim anlar yeni oldugunu..
Olmazsa yani yeni alamazsan yatagin iki tarafina hem havlu hem lastikli carsaf ve yatak koruyucu alez gecir. Kirlenmesin diye boyle yaptim dersin.
Hatta boya yapilirken esya ustune serilen hisir torbalar var ya onlardan sar en uste.
Regli olmusum gece fark etmedim, leke gecti sildim cikmadi dersin..
Alez her yerde var. Madem coco bellona istikbal gibi magazalarda. Mahalle aralarinca carsaf nevresim satan yerlerden tutun da pazarda bile var..Pardon birde alezler nerde satılır acaba yanlızca internettenmi alabilirim
kosla vanish jel ve su ile ov orayi iyice gecer.Kizlar ben yeni evliyim şuan kaynanamin yanında oturuyorum ama cok yakın zamanda alt kata yani kendi evimize gecicez ve çok utanarak soyluyorum ki benim yatağımda maalesef ki uzun bi suredir idrar kaçırma problemi yaşıyordum ( idrar yolu enfeksiyonuda vardi) artık yavaş yavaş duzeldi sorunum bi kaç zamandır yaşamıyorum ama bazen farkında olmadan yaptığım için yatagim hep sarı olmuş ne yaptıysam geçmedi ozon döktüm o bile kâr etmedi halen sarı :-( ben diyorum ki kumaş boyası ile boyasam beyaza acaba olurmu ? Yada ne onerirsiniz yardım edin yoksa mafolurum taşınırken herşey ortaya çıkacak o şekilde bütün ailem felan gorurse naparim ben lütfen bi öneride bulunun kızlarrrr geçici bile olsa anı kurtarayim yeter bana çok üzgünüm ???
Yok bu yatak benim zaten yani evime inerken zaten bunu indirecegiz bizim yatak odası ile birlikte almıştık ama işte ben indirirken felan görmelerini istemiyorum utanıyorumsanırım yatarkta hiç alez yoktu... peki bu zamana kadar hiç mi çarşaf değiştirirken fark etmediniz bu kadar çok olmadan önlem almanız gerekirdi.. çiş bi de koku yapar.. bence alez koymanız ayıp olur sıvamak gibi.... önce deterjanla çıkarmayı deneyin.. olmazsa kvye söyleyin.. veya taşınırken onu alın kendi evinize, kv ye yeni yatak alın uygun fiyatlı.. çarşafa sarar indirirsiniz..
Evet buda iyi fikir :):)) ama benim kafama alez yattı hani alıp gecirsem tasinirkende cikarmasam öyle indirseler ayıp mı olur ki ?:/ben hıc kacırmamıstım ama benımde yatagım sarıydı cok terlerım ben
terden dıyın
yadatasınırken yatagın kırlenmesın dıye yorgan nevresımını mınderıne gecırebılırsın
hanı mınderın kırlenmesın tasınırken dıye !anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?