K Kayaezgi Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2024 2 0 1 23 20 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayaezgi #1 Kzılar ablalar hanımlar ovülasyon testinde silik çizgi çıktı 2 aylık Evliyim sizce gebemiyim mide bulantım ve hafif baş dönmesi oluyor ne olur cevap
Kzılar ablalar hanımlar ovülasyon testinde silik çizgi çıktı 2 aylık Evliyim sizce gebemiyim mide bulantım ve hafif baş dönmesi oluyor ne olur cevap
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.518 1.223 53 20 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayaezgi #2 O ovülasyon testiyle yumurtlama günleri takip edilir gebelik testiyle gebelik takibi yapılır, gebelik testi yapman lazim
O ovülasyon testiyle yumurtlama günleri takip edilir gebelik testiyle gebelik takibi yapılır, gebelik testi yapman lazim
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.125 22.391 268 33 20 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayaezgi #3 Kayaezgi .!.: Kzılar ablalar hanımlar ovülasyon testinde silik çizgi çıktı 2 aylık Evliyim sizce gebemiyim mide bulantım ve hafif baş dönmesi oluyor ne olur cevap Genişletmek için tıkla... SulErzkn .!.: O ovülasyon testiyle yumurtlama günleri takip edilir gebelik testiyle gebelik takibi yapılır, gebelik testi yapman lazim Genişletmek için tıkla... Vaalbara üyeye katılıyorum Ayrıca 2 aylık evlisin azıcık korun evliliğin tadını çıkar ne test mest uğraşıyorsun. Azıcık kocanla ye iç gez dolaş
Kayaezgi .!.: Kzılar ablalar hanımlar ovülasyon testinde silik çizgi çıktı 2 aylık Evliyim sizce gebemiyim mide bulantım ve hafif baş dönmesi oluyor ne olur cevap Genişletmek için tıkla... SulErzkn .!.: O ovülasyon testiyle yumurtlama günleri takip edilir gebelik testiyle gebelik takibi yapılır, gebelik testi yapman lazim Genişletmek için tıkla... Vaalbara üyeye katılıyorum Ayrıca 2 aylık evlisin azıcık korun evliliğin tadını çıkar ne test mest uğraşıyorsun. Azıcık kocanla ye iç gez dolaş