• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar acil yardımmmm

aynı ikilemi bende yaşadım. Dantel bi gelinliğe sözleşme yaptık ama aklım hala 1. sinde kaldı. Her an birincisine dönebilirim :)

şimcik eğri oturayım doğru konuşayım 1. gelinlik sade ii güzel fakat uzun boyunuz ve dahası uzun bedeniniz ince beliniz yuvarlak kalcalarınız yoksa 1. modeli es geçin derim klasik türk kadın tipine pek uymuyor kısa bedende hoş durmuyor arkadaşlarımın çoğu bu tür modeli tercih ettiler model tam görünmüyor olmuyor. ikincisi ise etek boyunu ve kabarıklığını ayarlayabileceğinizden dolayı üzerinde oynama ve bedeninize uydurma şansı daha fazla .

görsel açıdan bakarsam olaya 2 si prensesler gibi durmuş uçusan bi havası var çok beğendim ben. ben olsam 2. yi diktirirdim. mutluluklar

ikinci olan daha güzel tam göremedim sanırım pembe kuşağı var etek kısmı işlemeli farklı ve hoş bence 2.harika olur

2. BENCE CANIM BİREBİR aynısını diktirmek zorunda değilsin bu kadar kabarık olmasın dersin olur biter

bence 2 inci çok güzel ama giyince nasıl olacağı da önemli gelinlikler insanı çok yanıltıyor ben de bakarken kabarık model istiyorum dedim denedim kaç tane hiç yakışmadı boyumu dahakısa gösterdi sanki yuttu gelinlik beni o yüzden ikinci biraz sıkıntılı olabilir
birinci ise zarif bir model beğendiyseniz hiç fikrinizi değiştirmeyin eminim birçok gelin ilk beğendiği gelinliğine dönmüştür onlardan biri de benim ama çok memnunum hala bakar bakar keşke daha uzun süre giyebilseydim derim mutluluklar :46:

kızlar gidip ikisinide denedim aynen pembe kuşaklı olanın tarlatanı da farklı diğerleri gibi değilmiş özelmiş resmen balon gibi oluyorsunuz giydiren kız da dedi ki bu model için boyun uzun olması ve çok zayıf olmak gerekli dedi o yüzden diğer gelinliğe karar verdim

Back