- 25 Mayıs 2022
- 1.319
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Kızlar 1,5 ay önce rahim perde ameliyatı oldum. Doktorum 1,5-2 ay korun dedi rahim toparlanması için. Daha önceden 3 kere düşük yaptım.pihtilasma ve perde den sanırım. Neyse biz hep doğal şekilde yani tabiri caizse geri çekilme yöntemi ile korunduk evet biliyorum bu tam bir korunma yöntemi değil ama biz zaten evlendiğimizden beri hani çocuk olursa da sıkıntı olmayacağı için hep bu yöntemle korunduk ve ne zaman korunduysakta işe yaradı. Neyse amh değerim çok düşük çıktı 0.29 kadar bir değer ve FSH değerim 10. Tabii son gebeliğimin üzerinden 1 sene falan olmak üzere belki amh yeni düşmüştür bilmiyorum. Neyse internette menopoz falan yazıyor çok korktum doktorum korkma falan dedi normalde benim adetlerim düzenliydi. Ama bu ay korunmamıza rağmen adetim 3 gün gecikti. Ya aslında adet belirtilerim var ama bu belirtiler bir hafta öncesinden beri başladı hatta ben erken Olcam sandım 2-3 gün. Ama bir türlü gelmedi adetim. Son 4-5 aydır ya dedim erken geliyor ya tam gününde oluyordum. Bu ay acayip bı şekilde gelmeyince acaba hamilelik olabilir mi hani mezide de bazen sperm olabilir falan diyorlar ya bir test yapayım dedim kaset test yaptım fakat negatif aslında şöyle çok çok çok dikkatli bakılırsa flaşla falan çok hafif de bir olsa bir çizgi görünüyor yani aslında belki bu çizgiyi bir tek ben görüyorumdur hayali bir şekilde yani benden başkasının görmesi bence imkansız 

bu sefer menapoz ihtimali geldi aklıma cidden aşırı korktum halbuki anneannem 55 yaşlarında girmiş annemde 45 yaşında daha girmedi. Yani korktum açıkçası. Sizce normal bı gecikme mi yoksa hala gebelik olma ihtimali olabilir mi cidden kafayı siyircam