Kızlar acil yardım

Eses2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
3
1
26
ameliyatımın üzerinden 16 gün geçti bugüne kadar hiç bir şikayetim olmadı ameliyat sonrası sürecim de minimum ağrılı geçti. 2 gün önce dikişlerim alındı. Dikişlerim alındığından beri sol mememde batma hissi ve şişkinlik var. Sebebi nedir acaba? Sol memem sağdakine göre hafif daha büyük gözüküyor ve batma hissi oluyor.

ikisine de eşit takıldıysa ve ameliyattan önce sol zaten daha büyükse normal. batma inme şişme ağrı sızı şuan her ne hissediyorsan normal. ama 16 günlükken ben nerdeyse yüz üstü yatabiliyordum acı eşiğim de düşük anlamadım ki niye:KK45::KK45:

Kaslar anca alışır yaralar içerden iyileşecek azcık sabır:)

ameliyatımın üzerinden 16 gün geçti bugüne kadar hiç bir şikayetim olmadı ameliyat sonrası sürecim de minimum ağrılı geçti. 2 gün önce dikişlerim alındı. Dikişlerim alındığından beri sol mememde batma hissi ve şişkinlik var. Sebebi nedir acaba? Sol memem sağdakine göre hafif daha büyük gözüküyor ve batma hissi oluyor.

Bence cok canını sıkma daha çok erken bence duzelir ve sekil alir yanlizca doktorunun soylediklerini yap sislikler olmasi cok normal evet iki gogus esit olmayabilir ilk etapta ama bu esit olmayacagi anlamina gelmiyor yanlizca bir taraf şis oldugu icin oyle goruyorsun en guzeli icini rahat tut ve bir doktoruna danis sana mutlaka anlatacaktir cok gecmis olsun

X