Bebek İkinci El kızlar acil yardım lütfen

papatyaacelya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
32
1
slm bnm 25 günlük bebeğim var ve uyanık olduğu sürece meme istiyor emzik gibi kullanıyor emerek uyuyor.emzik veriyorm almıyor. ne yapmalıyım bu durum beni çok yoruyor:KK43:( tecrübeli anneler akıl verin bana.....

slm bnm 25 günlük bebeğim var ve uyanık olduğu sürece meme istiyor emzik gibi kullanıyor emerek uyuyor.emzik veriyorm almıyor. ne yapmalıyım bu durum beni çok yoruyor:KK43:( tecrübeli anneler akıl verin bana.....[/

kouyu yanlış yerde açmışsın.bu konunun yeri diğer bölümlerde... ama yine de tecrübeli bi anne olarak söylüyorum,eğer çocuğun emzik kabul etmiyosa en iyisini de alsan en kötüsünü de alsan kabul ettiremezsin.daha çok yeni anne olduğun için sana şimdi zor geliyor ama zamanla bu duruma alışmak zorunda kalıcaksın.çünkü çocuğuna meme vermediğin sürece çok huzursuz,sürekli ağlayan ve anneye tam anlamıyla güven duygusu oluşmayan bi bebek olur.nette araştırırsan özellikle de bebeklerin bu dönem annelerinin kokusunu duymaya onların tensel temasına bebeklerin çok ihtiyacı var.
tabi yine de tercih senin.çok etrafı dinlediyip kafanı karıştırma.çocuğunu da kendini de perişan edersin.bebeğin için en doğru karar yine,iç güdülerinle senin yani annesinin verdiği karardır.

canım doğru söylemiş arkadaşlar konu yanlış yerde. ama yinede cevap yazayım benim kızımda öyleydi hiç emzik almadı uğraşma bence biraz zorlanırsın belki ama zamanla düzene girecektir merak etme 40 günden sonra baya bir düzene giriyor

X