Premature Bebekler kızlar acil yardım bebğimin gözleri enfeksiyon kaptı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

beybi34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
157
0
316
Erzurum
mrb arkadaşlar bebeğim hastanedeyken yıkanma sırasında gözü enfeksiyon kaptı antibiyotik damlatıyoz 3 gündür ama artıyorki azalmıyor bu durumu yaşıyan varmı cuma enfeksiyonu kaptı cumartesi eve geldik eve gelişimize sevinemedik bile yarın rop muayenesi de var neyapılacak bilmiyom canı çok acıyacağı kesin aynı enfeksiyonu yaşıyanlar neler yaptınız

geçmiş olsun annesi böyle bi sorun yaşamadım ben sadece geçtiyimiz ramazan bayramında ilk defa çıkarmıştım o zaman sulandı hafif kızardı doktorumuz kaynamış ılımış suyla sil demişti ama sizinki enfeksiyon kapmış antibiyotik damlatıldığına göre inş sorunsuz geçer

geçmiş olsun kuzuya
benim oğlumda küvezde kaldı
çıktğında tek gözünde enf .vardı
göz pınarlarının tıkanıklığından kaynaklandığını söyledi doktorumuz
hergün ılık suyla ve steril gazlkı bezler var göz için onlarla temizleyip gözle burnun birleştiği yere yani göz pınarının olduğu kısma sertçe masaj yapıyorduk
pek rahatsız oluyo kuzular ama geçiyo çok şükür
sende dene işe yarıyo
doktorunuuzn önermiş olması lazım zaten bunu

Benim bebeğim de enfeksiyon kapmıştı,rop muayenesinde hemde.Ayrıca eşime sonra da bana da geçti.Kabus gibiydi.Bizimki neyse ama bebeğin olunca insan daha fazla üzülüyor.Gözlerini açamıyordu yavrum.Aslında biz daha ilerlemeden antibiyotiye başlamıştık ama yine de ilerledi ilaç kullanmamıza rağmen,damla damlatmak için bile gözünü açamıyorduk,o kadar yani.Hiçbir ilaç işe yaramadı,doktor sonunda çok güçlü bir antibiyotik verdi de kurtulduk.Bu göz enjeksiyonu acaip bir şey,dikkat edin size de geçebilir.

geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğinizin durumuna.benim önerim eskilerden kalma ama etkili bi yöntem duymuşsuzdur belki.kendi sütünüzü sağıp bebeğinizin gözüne damlatın.inanın çok faydası oluyor.hatta geçen kuzenimin küçük bebeğinin gözleri çapaklanıyordu.gittikçe gözlerini bile açamaz hale geldi yavrum.doktorun verdiği damla ılık suyla silme falan işe yaramadı.ne vakit sütünden biraz damlattı o zaman gözlerini yavaş yavaş açmaya başladı.anında etki etti yani.inşşallah denerseniz size de faydası dokunur.sevgilerimle...

CNM bizim bebeğimiz de rop muayenesinde kapmıştı.Sanırım fucithalmic adında bir göz pomadı kullanmıştık.Tam 10 gün sürdü ama o pomad sayesinde geçti.fazla ilerlemeden çaresine bakın derim.

kızlar bebğimi dün rop muayenesine gittik yine ve o arada o şiş gözlere bile aleti taktı doktor çok ağladı içim gitti ama sağolsun doktorumuz 2 damla 1 pomat yazdı ve bebişimizin gözleri açıldı 15 gün sürermiş bu virüs olduğu için antibiyotik etkimiyo heral çok dikaattli olun benim elimde olmadan hemşireler bebişimi yıkarkeen geçti rop tan değildi yani aman neden olursa olsun dikkat edin bebişlerinize çok acı çekiyolar sonra kıyamam onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…