- 5 Ağustos 2024
- 268
- 37
- 26
-
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
Hayırlısı olsun artık regline ne kadar var benim 4 gün varAyyyy al benden de o kadar sabah yaptım 10 buçuk gibi ama maalesef negatiftest beni çok büyük bi hüsrana uğrattı ..
Benim de 4 günüm var. Umutlanmıştım ama yıkıldım resmen.. vücudum da bi halsiz anlayamadımHayırlısı olsun artık regline ne kadar var benim 4 gün var
Sadece göğüs ağrım var başka hiçbir belirtim yokBenim de 4 günüm var. Umutlanmıştım ama yıkıldım resmen.. vücudum da bi halsiz anlayamadım
Benim de şu an deli gibi uyku halim var kafamı koyduğum yerde uyuyorum 2-3 gündür biraz yoğundum belki de ondandır bilmiyorumSadece göğüs ağrım var başka hiçbir belirtim yok
Bilmiyorumki valla ilk çocukmu senin ikimizinde regl günü aynı eğer olmazsak regl inşallah olmayız o zaman tekrarlarix testiBenim de şu an deli gibi uyku halim var kafamı koyduğum yerde uyuyorum 2-3 gündür biraz yoğundum belki de ondandır bilmiyorum
Evet ilk rabbim nasip ederse bekliyorum işteBilmiyorumki valla ilk çocukmu senin ikimizinde regl günü aynı eğer olmazsak regl inşallah olmayız o zaman tekrarlarix testi
Bence kan testi verin.Sonuc positv idrar testine gore.Bu testi dün akşam yaptım bata 6 gün kala, 3-4 dakika içinde baya gözle görünür şekilde çıktı bekletmedim yani.. Ama bu gün gün içinde tekrar yaptım, çok dikkatli baktığında çok ince bi gölge şeklinde vardı ikinci çizgi, sonra dayanamadım tekrar yaptım tek çizgi.. Anlam veremedim gerçekten dün heyecandan öldüm bu gün yıkıldım..
Ovulasyonu yaptinmi benim ikinci bu bir oğlum var 3 yaşında pcos var bende ondan olmuyor oğlumda tedaviyle 2 buçuk sene sonra olmuştu iki.senedir de ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor doktor hastalık ilerlemeden ikinci çocuğu istiyorsam tedavi olmamı söyledi bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi doktor en son evde ovulasyonla takip et pcos var sende yumurtalar inatçı geç tepki verebilir dedi ovulasyondada tam pik göremedim pike yakın koyuluk gördüm degerlendirdim bi umut işte ama olmayınca olmuyor maalesefEvet ilk rabbim nasip ederse bekliyorum işte
Evet yapmıştım, hayırlısı olsun bekleyelim bakalımOvulasyonu yaptinmi benim ikinci bu bir oğlum var 3 yaşında pcos var bende ondan olmuyor oğlumda tedaviyle 2 buçuk sene sonra olmuştu iki.senedir de ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor doktor hastalık ilerlemeden ikinci çocuğu istiyorsam tedavi olmamı söyledi bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi doktor en son evde ovulasyonla takip et pcos var sende yumurtalar inatçı geç tepki verebilir dedi ovulasyondada tam pik göremedim pike yakın koyuluk gördüm degerlendirdim bi umut işte ama olmayınca olmuyor maalesef
Sanırım test beni kandırdı ondan sonra 3 test yaptım 2 si negatif 1 i de yok denecek kadar gölge çıktı o yüzden kan testi vermedimBence kan testi verin.Sonuc positv idrar testine gore.
Merhaba benimde 25 gün geçiyor günüm 15 gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün sabah test yaptım pozitifi gördüm tekrar kan verdim negatif çıktı ne yapacağım şaşırdım sizin durum neBenim kan testi negatif çıktı. Kaset testte ilk defa ikinci çizgiyi gördüğüm halde kanda negatifi aldım.
Bu ara testlerde bi sıkıntı var galiba yalancı pozitif gösteriyor, ben de test yaptım 3 dakika içinde bariz belirgin 2. Çizgi çıktı ama diğerleri negatiftiBenim kan testi negatif çıktı. Kaset testte ilk defa ikinci çizgiyi gördüğüm halde kanda negatifi aldım.
Son durumunuz nedirAyyyy al benden de o kadar sabah yaptım 10 buçuk gibi ama maalesef negatiftest beni çok büyük bi hüsrana uğrattı ..