-
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
İnşallah gönlünden geçen olsun güzelim birkaç gün daha sabret sonra kan verOf umarım umarııııımmmmndün yaptığım kaset testim pozitif çıkmıştı bu gün tekrar yaptım görünmeyecek kadar az çıktı. Akşam hiç çıkmadı kafam iyice karıştı
Sorma kız valla 250 lira da para bayıldım çöp olduGercektenmi ay çok şaşırdım birde en iyi marka o test herkes çok ovüyordu fiyatıda pahalıydi şaka gibi gerçekten madem böyle olacaksa ne diye erken gebelik testi hassas şöyle böyle diye piyasaya sunup insanların duygularıyla oynarlar anlamıyorum gerçekten testleri iyice bozdular
İnşallah vardır ve çıkar dua edicem senin için bende sabah ilk idrarla yapicam test eğer birsey görürsem bende kan vericem sende bana dua et olurmu İnşallah hamişizdirrBen hiç birini ilk idrarla yapmadım yarın deneyeceğim son kez ilk idrarla yoksa kafayı yiyeceğim. İnşallah yarın çift çizgiyi görürüm de kan veririm ona göre tek duam
Ama sonu güzel olmuş bosverİnşallah gönlünden geçen olsun güzelim birkaç gün daha sabret sonra kan ver
Sorma kız valla 250 lira da para bayıldım çöp oldubenim de güvenimi yerle bir etti hahah
Daha yeni kahve içmiştim sıvıyı kesmeden yaptım bunu da o kadar sıvıya göre baya koyu çıktı anlamadım ayyyyy delircemmmmOvulasyon testini bi atabilirmisin resmini bende yapmıştım da bugün acaba koyuluklaari aynımı merak ettim
İnşallah kuzum tek isteğimiz o zaten. Hepimizin hayırlı sağlıklı gebeliği olsun bebişlerimiz kucağımızı doldursun inşallahhhAma sonu güzel olmuş bosversağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyyyy inşallllaaaaahh tüm kalbimleeeee duamdasınİnşallah vardır ve çıkar dua edicem senin için bende sabah ilk idrarla yapicam test eğer birsey görürsem bende kan vericem sende bana dua et olurmu İnşallah hamişizdirr
Baya koyu aslında sivida almışsın bide ben sıvı almadan yapmıştım benimkide böyle koyuluktaydi bugün ama yinede işte umudum kırıldıDaha yeni kahve içmiştim sıvıyı kesmeden yaptım bunu da o kadar sıvıya göre baya koyu çıktı anlamadım ayyyyy delircemmmm
Baya koyu aslında sivida almışsın bide ben sıvı almadan yapmıştım benimkide böyle koyuluktaydi bugün ama yinede işte umudum kırıldı
2 saat sıvı almayıp tekrar ovülasyon testi yapayım mı kafayı yedim galibaBaya koyu aslında sivida almışsın bide ben sıvı almadan yapmıştım benimkide böyle koyuluktaydi bugün ama yinede işte umudum kırıldı
Fazladan varsa yap bu ay yumurtlama gününü ovülasyonlami takip etmiştin pik gördün mu2 saat sıvı almayıp tekrar ovülasyon testi yapayım mı kafayı yedim galiba
Gun icinde yapilan idrarda hafif silik varla yok arasi gozukur ilk zamanlar en dogrusu sabah ilk idrarla yapilan test yada kan testi insallah hakkinizda hayirlisi olsunEvet ve 3 dakika içinde çıktı bariz belli oluyordu, yazı da belirttim bu görüntü dün yaptığım testten. Bugün gün içinde tekrar yaptım ikinci çizgi cookkk dikkatli bakıldığında görünüyordu yok gibi yani. 2 saat önce tekrar yaptım hiç yok dünkü sevincimden sonra yıkıldım.. hissetmiş gibi kimseye de emin olmadan bi şey diyemedim kendi kendimi yiyorum
Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeyim inşallah pozitif testim gerçektir doğrudurGun icinde yapilan idrarda hafif silik varla yok arasi gozukur ilk zamanlar en dogrusu sabah ilk idrarla yapilan test yada kan testi insallah hakkinizda hayirlisi olsun
Evet gördüm, bi yarım saate yapacağım tekrarFazladan varsa yap bu ay yumurtlama gününü ovülasyonlami takip etmiştin pik gördün mu
Yumurtlamanız kaç gün önce olmuştuEvet gördüm, bi yarım saate yapacağım tekrar
13-14 gün önceYumurtlamanız kaç gün önce olmuştu
Pardon 11-12 olması lazımYumurtlamanız kaç gün önce olmuştu
Insallah bizide merakta birakma dualarim seninleYarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeyim inşallah pozitif testim gerçektir doğrudur
Teşekkür ederiiimm mutlaka haber vericemInsallah bizide merakta birakma dualarim seninle
Evet deneyin bencedeBu gün tekrar yaptım ama yok denecek kadar gölge 2. Çizgi çıktı. Sonra tekrar yaptım akşam üstü hiç yok.. yarın sabah bir kez de ilk idrarla yapacağım
Naptin canım yaptinmi test ben yaptım dün yine gölge şeklinde çıkmıştı ilk dakikada bugün oda çıkmadı 4 test maduru oldum bu ayTeşekkür ederiiimm mutlaka haber vericem
Ayyyy al benden de o kadar sabah yaptım 10 buçuk gibi ama maalesef negatifNaptin canım yaptinmi test ben yaptım dün yine gölge şeklinde çıkmıştı ilk dakikada bugün oda çıkmadı 4 test maduru oldum bu ay