Bide keşke şöyle düşünseniz bu kıza ne yapılmışta bu duruma gelmişAsiri cirkin kocasi su konuyu okusa bosar valla bir insani annesinden sogutmak istemek kadar korkunc bi sey var mi ya cok kotu bi konu sahibi biri
Katakulliye gerek var mi sizce direkt soyleyin esiniz inanmiyosa inanmasin mesafe koyun. Kotuyle kotu olunur mu hanimefendi herkes birbirini bicaklasin o zaman ne kotuler var disarda. Kaynanayla savas halinde olmak cok sacma degil mi he deyip gecin sinirlendiriyosa esinizin annesi sonucta ne yapabilirsiniz? Kadin sorunluysa duymazliktan gelin iftira atiyorsa esinize paslayin sizi o savunsun korusun. Yani anlamiyorum bu kadinlarla neden savasiyosunuz ki? Benim kaynanam yok ama olsa ve boyle delilikler yapsa muhatap olmazdim asgari duzeyde gorusur konusurdum teknik konular haricinde evime karistirmazdim. Guclu durus budur ya dur ben de ona bi celme takiyim mantigi pembe dizi mantigidir.Kaynanam bana iftira atar seni boşatırım diyorsa eşimi yönetmeye çalışıyorsa soğutmaya değil gerçek yüzünü göstermeye çalışıyorum
Empati kuramıyorsanız benim suçum değil buTepki koyabilirsiniz ama kocamın gözünde yükseleyim, annesinden soğusun bunların hesabını yapmak bana çok çirkin geliyor.
Nasıl kötülük mesela? Yazımdaki kötülük nerde? Gidip elini öpüyümmü diye soruyorumKatakulliye gerek var mi sizce direkt soyleyin esiniz inanmiyosa inanmasin mesafe koyun. Kotuyle kotu olunur mu hanimefendi herkes birbirini bicaklasin o zaman ne kotuler var disarda. Kaynanayla savas halinde olmak cok sacma degil mi he deyip gecin sinirlendiriyosa esinizin annesi sonucta ne yapabilirsiniz? Kadin sorunluysa duymazliktan gelin iftira atiyorsa esinize paslayin sizi o savunsun korusun. Yani anlamiyorum bu kadinlarla neden savasiyosunuz ki? Benim kaynanam yok ama olsa ve boyle delilikler yapsa muhatap olmazdim asgari duzeyde gorusur konusurdum teknik konular haricinde evime karistirmazdim. Guclu durus budur ya dur ben de ona bi celme takiyim mantigi pembe dizi mantigidir.
Bu kadınla ben nasıldım biliyormusunuzKatakulliye gerek var mi sizce direkt soyleyin esiniz inanmiyosa inanmasin mesafe koyun. Kotuyle kotu olunur mu hanimefendi herkes birbirini bicaklasin o zaman ne kotuler var disarda. Kaynanayla savas halinde olmak cok sacma degil mi he deyip gecin sinirlendiriyosa esinizin annesi sonucta ne yapabilirsiniz? Kadin sorunluysa duymazliktan gelin iftira atiyorsa esinize paslayin sizi o savunsun korusun. Yani anlamiyorum bu kadinlarla neden savasiyosunuz ki? Benim kaynanam yok ama olsa ve boyle delilikler yapsa muhatap olmazdim asgari duzeyde gorusur konusurdum teknik konular haricinde evime karistirmazdim. Guclu durus budur ya dur ben de ona bi celme takiyim mantigi pembe dizi mantigidir.
Opmenize cevap vermiycegini bildiginizden ve bu durumun esinizi annesinden sogutacak olusundan dolayi mutluluk duyacak halinize kotu dedim. Evet bu kotucul bi dusunce sistemi. Sizin ikili iliskinizde sorunlar varsa yalandan opmeyin elini? Esim sogur tepki vermezse dur kiz opiyim mantigi cok nasil desem, bayagi bi durum. Esinize ayip kaldi ki arkanizda da duran birisiymis. Derdiniz varsa muhatap olmayin derim. Siz bilirsiniz tabi.Nasıl kötülük mesela? Yazımdaki kötülük nerde? Gidip elini öpüyümmü diye soruyorum
Ha insanlık yaparda büyüklük yaparda normal davranırsa bi sorun yok ama her zamanki gibi saçma sapan hareketlerde bulunursa bu onun kötülüğü burda sadece gerçek yüzünü bi kere daha göstermiş oluyor
Zaten kaynananızın olmadığı yazınızdan belli
Bende eskiden öyle derdimde kötü insana denk gelince senden nefret eden biri olunca karşında senin yaptığın tüm iyiliklere rağmen 3 senedir sana yapmadığı kötülük kalmadıysa insan artık sıkılıyor bunalıyor
Ha eşinin arkanda durmasıda bi işe yaramıyorsa
Çünkü normal bi insan değil karşıdaki sizin dediğiniz normal biri için geçerli
Ha şurda cinsiyetleri kurarak empati kurmaya çalışmışsınız ya bende size şunu söylüyorum size yemin ederim kaynanamın yaptığının yarısını bana annem yapsa yüzüne bakmazdım eşimide muhattap etmezdimEsinizi annesinden mi sogutacaksiniz? Cinsiyetleri degistirerek empati kuruyorum kocam beni babamdan sogutmaya calissa cok uzulurdum neden boyle kotucul bi bakis aciniz var? Kaynana kotuyse kotu, siz de mi kotusunuz?
Siz mikemmel gelin olmayı kafanıza koymuşsunuz el de opersiniz .. yazdıklarınızı yeni okudum..mesafe iyidirBu kadınla ben nasıldım biliyormusunuz
Evime bi şey alırken onada alırdım
Para hesap kitap asla yapmadım
Onlar bize bi kuruş vermedi ama ben sevgililer gününde bile onlara hediye aldım yemek yaptım eşimle ben evden çıktık eşiyle güzel vakit geçirsinler diye
Hangi gelin yapmış bunu bi düşünün bakalım
Kendi annemden ayırmadım
haftanın 3 günü evime yemeğe çağırdım
Dışarı çıkarken eşime onlarda gelsin derdim
Bunlara rağmen bana iyiliği geçtim nötr bile olmayıp sürekli kötülük yapıyorsa evimi yıkmaya çalışıyorsa ve sadece benimle değil hiçkimse kendi eşiyle bile anlaşamıyorsa demekki sorun bende değildir dimi?
Bence sizin kalbiniz kötüki tanımadığınız bir insana bir tek yazıdan yola çıkarak kötü damgası vuruyorsunuz
Dedigim gibi onca adima ragmen kadin kotuyse muhatap olmayin, kotuyle kotu olmak derdine dusmussunuz bu da sizi kotu yapiyor uzgunum. Benim kalbim tertemiz su durumda.Bu kadınla ben nasıldım biliyormusunuz
Evime bi şey alırken onada alırdım
Para hesap kitap asla yapmadım
Onlar bize bi kuruş vermedi ama ben sevgililer gününde bile onlara hediye aldım yemek yaptım eşimle ben evden çıktık eşiyle güzel vakit geçirsinler diye
Hangi gelin yapmış bunu bi düşünün bakalım
Kendi annemden ayırmadım
haftanın 3 günü evime yemeğe çağırdım
Dışarı çıkarken eşime onlarda gelsin derdim
Bunlara rağmen bana iyiliği geçtim nötr bile olmayıp sürekli kötülük yapıyorsa evimi yıkmaya çalışıyorsa ve sadece benimle değil hiçkimse kendi eşiyle bile anlaşamıyorsa demekki sorun bende değildir dimi?
Bence sizin kalbiniz kötüki tanımadığınız bir insana bir tek yazıdan yola çıkarak kötü damgası vuruyorsunuz
Aynen.. Hesap kitap yapan kadınların sonu.Zaten annesini silen karısını da siler yarın başka bir sebepten.
Arkamda yeni yeni durmaya başladıOpmenize cevap vermiyceginizi bildiginizden ve bu durumun esinizi annesinden sogutacak olusundan dolayi mutluluk duyacak halinize kotu dedim. Evet bu kotucul bi dusunce sistemi. Sizin ikili iliskinizde sorunlar varsa yalandan opmeyin elini? Esim sogur tepki vermezse dur kiz opiyim mantigi cok nasil desem, bayagi bi durum. Esinize ayip kaldi ki arkanizda da duran birisiymis. Derdiniz varsa muhatap olmayin derim. Siz bilirsiniz tabi.
Yukarda yazdığım diğer yorumları okumanızı tavsiye ederim hiç annelik yapmamış bi kadın o tek bir gün bile anneliğini göstermemiş bi kadınAynen.. Hesap kitap yapan kadınların sonu.
Adam kendisini doğuranı bu kadar kolay siliyorsa sizi silmesi hiç zor olmayacaktır..
Mükemmel gelin değil aile olmak istiyordum ama gece ben korktuğumda onlar komşum olmasına rağmen eşim burda yokken tek bir gece bunu bilmelerine rağmen kızım gel bizde kal demiyorsa insan değildir bu kişiSiz mikemmel gelin olmayı kafanıza koymuşsunuz el de opersiniz .. yazdıklarınızı yeni okudum..mesafe iyidir
Gercekten dunyanin en basit konusu su kaynana meseleleri bence. Ama cok buyutuyoruz millet olarak. Mesafe koyun, muhatap olmayin, yasli eski insanlar he deyin gecin, uzerine dusunmeyin. Eve is getirmemek gibi dusunun kayinvalideyi onun evinde unutun. Tasimayin her yere. Kafada cok kurdukca isler bka sarar. Inanin ki degmez uzaktan bakan gozler olarak soyluyorum gereksiz yiyip bitirirsiniz kendinizi salin gitsinArkamda yeni yeni durmaya başladı
Ve eşim 1 ay benim tarafımı tutup sonra yine saçma sapan isteklerde bulunuyo işte barışın fln diye
Bende diyorumki 2 kere barışmak istedim istemedi 3 cüyüde istiyim son kez deniyeyim
Barıştımı normal barışmasada bu onun hatası olsun benim değil
Hem yaptığı kötülükleri yazıyorsunuz annem olsa konuşmam deyip el öpme...kaderine razı olmak pislik gibi davran yine demektirMükemmel gelin değil aile olmak istiyordum ama gece ben korktuğumda onlar komşum olmasına rağmen eşim burda yokken tek bir gece bunu bilmelerine rağmen kızım gel bizde kal demiyorsa insan değildir bu kişi
Ki o kadar iyiliğime rağmen onlara
Öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesefGercekten dunyanin en basit konusu su kaynana meseleleri bence. Ama cok buyutuyoruz millet olarak. Mesafe koyun, muhatap olmayin, yasli eski insanlar he deyin gecin, uzerine dusunmeyin. Eve is getirmemek gibi dusunun kayinvalideyi onun evinde unutun. Tasimayin her yere. Kafada cok kurdukca isler bka sarar. Inanin ki degmez uzaktan bakan gozler olarak soyluyorum gereksiz yiyip bitirirsiniz kendinizi salin gitsin
Empati kuramıyorsanız benim suçum değil bu