Kızlar acil taktik verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef
Ve 45 yaşında kadının neresi eski kafalı?
Annem ondan daha yaşlı böyle saygısızca asla katen davranmadı annemin bana söylemediği lafları söylüyor kadın
Mesela bana boşanacaksın diyor nedeni ise eşimle başka bir konudan tartışmam
Mesela şöyle düşünün sürekli eşinizi dolduran sürekli sizi kıskanan herşeyinize karışan perdenize bile biri var
Mesela evinize ne alacağınıza hatta altın satıyorsunuz çeyrek onu bile bana nasıl sormadınız diye kızıyor azarlıyor
Yani kısacası evinizde hakimiyet kurmak isteyen biri var
Her görüştüğünüzde kavga eden saçma sapan şeylere kalp kıran biri
Hanimefendicim gorusmeyin. Esinize rest cekin israr ederse. Kokten bitirmenin yolu esinize ayar vermek. Evime karismasini istemiyorum cok anaciysan yuru git yaninda yasa senin ailen benim dediginiz anda hala ayni anacilikta israr ederse esiniz de sorunludur. Kaynananizin size degil esinize saygisi yok en basta. O yuzden kadinla degil esizinle bitirmelisiniz bu meseleyi. Siz gelinsiniz ya agirliginiz olcak kaynanayla kavgaya girilir mi sozlu bile olsa. Anlatabildim mi kendimi bilmiyorum ama ne kadar hakli da olsaniz bu dusunceler sizi saygisiz yapar anneme boyle davranamazsinlarla karsilasirsiniz

Çok şükür eşini annesinden soğutmaya çalışan, gözünde yükselmek için elini öpmeyi düşünen zihinle empati kuramıyorum.

Eşime memlekete sadece senin hatrın için gidiyorum. Başka kimse için değil dedim. Gözünden düşmek çok da umrumda değildi. İsteyen gider babasıyla, anasıyla yaşar.
İnşAllah o duruma düşmezsinizki böyle sizin gibi insanlardan fikir alasınız
Memleket diyorsunuz evet yılda 1-2 defa görüp gelebileceğiniz biz ise komşuyuz
Eminimki benim yaptığım gelinliği yapmamışsınız öyle yerinizden atıp tutuyorsunuz anca

Hanimefendicim gorusmeyin. Esinize rest cekin israr ederse. Kokten bitirmenin yolu esinize ayar vermek. Evime karismasini istemiyorum cok anaciysan yuru git yaninda yasa senin ailen benim dediginiz anda hala ayni anacilikta israr ederse esiniz de sorunludur. Kaynananizin size degil esinize saygisi yok en basta. O yuzden kadinla degil esizinle bitirmelisiniz bu meseleyi. Siz gelinsiniz ya agirliginiz olcak kaynanayla kavgaya girilir mi sozlu bile olsa. Anlatabildim mi kendimi bilmiyorum ama ne kadar hakli da olsaniz bu dusunceler sizi saygisiz yapar anneme boyle davranamazsinlarla karsilasirsiniz
Sizinle aynı fikirde değilim kimsenin hayatı birbirine benzemek zorunda değil

Duzgun bi uslupta icinde bulundugunuz karanligi gostermek istedim sadece ama siz bu karanlikla bogusmak istiyosunuz. O halde elini opun kayinvalidenizin esinizin gorecegi bir acida. Umarim annesinden sogur. Kolayliklar...

İnşAllah o duruma düşmezsinizki böyle sizin gibi insanlardan fikir alasınız
Memleket diyorsunuz evet yılda 1-2 defa görüp gelebileceğiniz biz ise komşuyuz
Eminimki benim yaptığım gelinliği yapmamışsınız öyle yerinizden atıp tutuyorsunuz anca

Valla kp uzaktan bile yetiyor. Bir telefonla eşimin tüm dengesini bozuyor.

Bir hafta gidiyoruz ama her seferinde bin olayla dönüyoruz. En son ben uyuyunca kavga çıkarmış. O sabah biz dönecektik. Gene eşimin burnundan geldi.

KV zor ve problemli olabilir, kötü de olabilir. Konuşmaz uzak durursunuz. Mesafeyi eşinizle ayarlarsınız. Eşiniz hala annem annem diyorsa gider annesi ile yaşar.

İnsan annesiden vazgeçmez. Benim eşim hala babam, kardeşim diyebiliyorsa sizin eşiniz de diyecek. Ama elini öpeyim gözünde yükseleyim nedir Allah aşkına. 11 yılık evliyim ben hiç aklıma gelmedi. Annesinden soğusun diyorsunuz, bu bana kötü geliyor.

Eşiniz ve size mutluluk diliyorum. Umarım istediğiniz kadar yükselirsiniz.

Bu kadınla ben nasıldım biliyormusunuz
Evime bi şey alırken onada alırdım
Para hesap kitap asla yapmadım
Onlar bize bi kuruş vermedi ama ben sevgililer gününde bile onlara hediye aldım yemek yaptım eşimle ben evden çıktık eşiyle güzel vakit geçirsinler diye
Hangi gelin yapmış bunu bi düşünün bakalım
Kendi annemden ayırmadım
haftanın 3 günü evime yemeğe çağırdım
Dışarı çıkarken eşime onlarda gelsin derdim
Bunlara rağmen bana iyiliği geçtim nötr bile olmayıp sürekli kötülük yapıyorsa evimi yıkmaya çalışıyorsa ve sadece benimle değil hiçkimse kendi eşiyle bile anlaşamıyorsa demekki sorun bende değildir dimi?
Bence sizin kalbiniz kötüki tanımadığınız bir insana bir tek yazıdan yola çıkarak kötü damgası vuruyorsunuz
Haklısınız hiçbir gelin bunları yapmaz daha doğrusu yapmamalı. Niye sevgililer gününde kvme yemek yapayım, 3 gün onları yemeğe çağırayım ki? Siz muhtemelen ben onlara çok verici olursam onlar da yapmadıkları şeylerden pişman olur, benim değerimi anlarlar dediniz. Kimse kimseye fedakarlık yaparak değerini anlatamaz ama eğer siz bu kadar fedakar olursanız ezer geçerler. Annenize dahi hakaret edilmiş hala el öpeyim diyorsunuz asla yapmam. Ki ben kvmle iyi anlaştığım halde hiç elini öpmedim, eşimin gözünde yükselmek nedir, o bana yaranmaya çalışsın yani. Bana hakaret edilecek ben de susacağım edepli desinler diye üstüne de elini öpeceğim ki eşim değerimi anlasın öyle mi? Sizi daha çok ezerler benden söylemesi

Öyle bir dünya yok, önce konu geri gelecek sonra banlanacaksınız ne güzel iş hoşuna gitmeyince konuyu silmek :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X