Niye elini öpüyorsun sana o kadar hakaret etmişse. Git normal selamlaş yanaşırsa normal öpüş. Daha fazlasına gerek yok emin ol eşin madalya takmayacak.
Asiri cirkin kocasi su konuyu okusa bosar valla bir insani annesinden sogutmak istemek kadar korkunc bi sey var mi ya cok kotu bi konu sahibi biriTepki koyabilirsiniz ama kocamın gözünde yükseleyim, annesinden soğusun bunların hesabını yapmak bana çok çirkin geliyor.
Asiri cirkin kocasi su konuyu okusa bosar valla bir insani annesinden sogutmak istemek kadar korkunc bi sey var mi ya cok kotu bi konu sahibi biri
Kocam benim gözümde yükselmek istesin.Kocasının gözünde yükselmek için
Kocam benim gözümde yükselmek istesin.
Birde bakıyorsun adam anasının yerine karısından soğumuşAsiri cirkin kocasi su konuyu okusa bosar valla bir insani annesinden sogutmak istemek kadar korkunc bi sey var mi ya cok kotu bi konu sahibi biri
Kaynanam bana iftira atar seni boşatırım diyorsa eşimi yönetmeye çalışıyorsa soğutmaya değil gerçek yüzünü göstermeye çalışıyorumEsinizi annesinden mi sogutacaksiniz? Cinsiyetleri degistirerek empati kuruyorum kocam beni babamdan sogutmaya calissa cok uzulurdum neden boyle kotucul bi bakis aciniz var? Kaynana kotuyse kotu, siz de mi kotusunuz?