- 20 Haziran 2024
- 25
- 14
- 24
-
- Konu Sahibi Melissa777
Bence catlama olmuş bu dende koyuluk için öyle diye biliyorum benKızlarr ovülasyon testim bugün pik oldu önümde tahminen 1 2 gün var bebiş için önerilerde bulunabilir misiniz değerlendiriyorum her günü ama belki yararlı, gebeliği kolaylaştıracak fikirleriniz vardır inofolic combi kullanıyorum bugün regl başlangıcımın 12. Günü yumurtlama gerçekleşti muayene de oldum 14 mm 13 mm her iki tarafta da ikişer tane gelişmiş çatlamaya hazır yumurta gördüğünü söyledi doktorum dua edin çatlayıp döllensin Allah isteyen herkese gönlünce bebişler nEki Görüntüle 3449367 asip etsin
Bu sabah eklediğim gibi silikti dün de aynı şekilde ama en belirgin silik hali bu sabahtı tekrar yapmak istedim net çıktıBence catlama olmuş bu dende koyuluk için öyle diye biliyorum ben
Kızlarr ovülasyon testim bugün pik oldu önümde tahminen 1 2 gün var bebiş için önerilerde bulunabilir misiniz değerlendiriyorum her günü ama belki yararlı, gebeliği kolaylaştıracak fikirleriniz vardır inofolic combi kullanıyorum bugün regl başlangıcımın 12. Günü yumurtlama gerçekleşti muayene de oldum 14 mm 13 mm her iki tarafta da ikişer tane gelişmiş çatlamaya hazır yumurta gördüğünü söyledi doktorum dua edin çatlayıp döllensin Allah isteyen herkese gönlünce bebişler nEki Görüntüle 3449367 asip etsin
Pik test sen gene değerlendir yarın da tekrarla bakalım çatlama varmı hadi güzel haberlerini alırız inşallahKızlarr ovülasyon testim bugün pik oldu önümde tahminen 1 2 gün var bebiş için önerilerde bulunabilir misiniz değerlendiriyorum her günü ama belki yararlı, gebeliği kolaylaştıracak fikirleriniz vardır inofolic combi kullanıyorum bugün regl başlangıcımın 12. Günü yumurtlama gerçekleşti muayene de oldum 14 mm 13 mm her iki tarafta da ikişer tane gelişmiş çatlamaya hazır yumurta gördüğünü söyledi doktorum dua edin çatlayıp döllensin Allah isteyen herkese gönlünce bebişler nEki Görüntüle 3449367 asip etsin
Bu testi kullanmadim hic ben innovita kullandim. Ona göre degerlendirdigimde bence pik degil daha koyu olmasi gerekiyor. Yani benim kullandigim testte öyleydi.Sizce pik olmuş mu bunu ben üç gün önce yaptım sonrası hep silik çıktı adetlerim düzensiz doktor da 15. Gün duphastona başla dedi bebek varsa tutunur yoksa adet olursun dedi yumurtlama gününü baska bulamıyorum sizce yumurtlamami bu
Pike yakın yarın tekrarla pik olur gibi sen gene değerlendirSizce pik olmuş mu bunu ben üç gün önce yaptım sonrası hep silik çıktı adetlerim düzensiz doktor da 15. Gün duphastona başla dedi bebek varsa tutunur yoksa adet olursun dedi yumurtlama gününü baska bulamıyorum sizce yumurtlamami bu
Bu koyudan sonra daha da olmadı koyulasmadi zaten değerlendirdik yine de ama şimdi ben progesteron içeren duphastona başladım bebek yoksa beni adet olduracak şekilde yumurtlama gormediysem bu ilaç yüzünden ya goremeyip adet olursam onunda şüphesi var anlamadım gittiPike yakın yarın tekrarla pik olur gibi sen gene değerlendir
İlaç ne içinBu koyudan sonra daha da olmadı koyulasmadi zaten değerlendirdik yine de ama şimdi ben progesteron içeren duphastona başladım bebek yoksa beni adet olduracak şekilde yumurtlama gormediysem bu ilaç yüzünden ya goremeyip adet olursam onunda şüphesi var anlamadım gitti
Yarın da yap bakalım test sen gene değerlendir bu günleriBundan dört ay önce hamilelik oluştu ama düşük oldu adetlerim hep düzensiz onu da aynı böyle yumurtlama testi ile yakalayıp değerlendirmiştim ama bundan daha da koyu bir cizgiydi onu biliuorum ama ilaca da başlamak zorundayım eğer doktoru dinlersem ne yapacağım bilemiyorum
Çok zor beklemek kafayı yemek üzereyim canım iki senedir ilk defa tutmuştu o da nasip olmadı düzenli değilim ki ha diye günü bulsam insan ne yapacağını şaşırıyorYarın da yap bakalım test sen gene değerlendir bu günleri
Vardır vakti zamanı strese sokma kendini çok stres olursanda engelÇok zor beklemek kafayı yemek üzereyim canım iki senedir ilk defa tutmuştu o da nasip olmadı düzenli değilim ki ha diye günü bulsam insan ne yapacağını şaşırıyor
Vardır vakti zamanı strese sokma kendini çok stres olursanda eng
Dün ilaca başlamıştım dediğim ilaca 10 gün kullanmak için sence devam etmeli miyim ilaca yoksa tekrar yumurtlamami beklemeliyimVardır vakti zamanı strese sokma kendini çok stres olursanda engel
Dr danış canım bişi diyemem açıkçasıDün ilaca başlamıştım dediğim ilaca 10 gün kullanmak için sence devam etmeli miyim ilaca yoksa tekrar yumurtlamami beklemeliyim
Buda bugünkü testim canım yine koyulasti acaba pik mi ya da pike yakın miDr danış canım bişi diyemem açıkçası