- 29 Mayıs 2024
- 1.948
- 534
- 35
- Konu Sahibi Melissa777
Pik canım bu değerlendir yarın tekrar bakalım çatlama olaxak miBuda bugünkü testim canım yine koyulasti acaba pik mi ya da pike yakın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik canım bu değerlendir yarın tekrar bakalım çatlama olaxak miBuda bugünkü testim canım yine koyulasti acaba pik mi ya da pike yakın mi
İnşallah bu sefer ki piktir ya o dediğim ilaca başlamıştım bugün ikinci gunumdu ilaca başlayalı bakalaim nasil ilerliyor inşallah olur bu sefer yaPik canım bu değerlendir yarın tekrar bakalım çatlama olaxak mi
Kurudukca t çizgisi daha silik durdu ya bu attığım gibi durmadı kafam karıştı iyicePik canım bu değerlendir yarın tekrar bakalım çatlama olaxak mi
Sen değerlendir geneKurudukca t çizgisi daha silik durdu ya bu attığım gibi durmadı kafam karıştı iyice
Bugün de böyle çıktı kafam karıştı iyiceSen değerlendir gene
Catlamis gibi duruyor değerlendir yarın tekrarla daha silik çıkacaktır güzel haberlerini alırız inşallahBugün de böyle çıktı kafam karıştı iyice
Doktora gittim iki senedir gidiyorum hatta bekarken de gitmiştim adetlerim düzensiz sadece başka problem yok olmuyor bebek üç hafta önce özel de muayene oldum bir problemin yok dedi yine de ama bebek de olmuyor insan düşünüyor niye diye çevredeki herkes hemen olabiliyorken insan üzülüyorCatlamis gibi duruyor değerlendir yarın tekrarla daha silik çıkacaktır güzel haberlerini alırız inşallah
Vardır vakti zamanı demek daha vakti değil bir de düşünme oda engeller stresDoktora gittim iki senedir gidiyorum hatta bekarken de gitmiştim adetlerim düzensiz sadece başka problem yok olmuyor bebek üç hafta önce özel de muayene oldum bir problemin yok dedi yine de ama bebek de olmuyor insan düşünüyor niye diye çevredeki herkes hemen olabiliyorken insan üzülüyor
Orası öyle tabikiVardır vakti zamanı demek daha vakti değil bir de düşünme oda engeller stres
Canım bana dün ki attığında pik gibi gelmedi. Bende pcos vardı ve ovulasyon testi ile denerken çıldıracaktım. Çünkü pcos olduğunda testler sanki pikmiş gibi hep yüksek çıkıyor ayırt etmek zor oluyor. Gerçi en son pik olduğunda yani ultrasonla muayene olup sonra test yaptığımda anladım. Çok belirgin bir şekilde koyu oluyor tam çizgi oluyor. Sen adetinin kaçıncı günündesin? Benim adetim çok düzensizdi. 38-45-55 gün şeklinde. Ve ben testle takip ettiğimde 27-28.günlerde görmüştüm. Pcosta pekte erken olmuyor genelde yumurtalama o yüzden sordumOrası öyle tabiki
Bende adetimin 18 .gunundeyim 11 gündür testle takip ediyorum ama yok yani bir ara böyle köyü idi siliklesti şimdi iki gündür tekrar koyulasti ve ben de duzensizim sadece doktor duphaston verdi eğer gebe olursan tutunur bebek dedi eğer olmazsan dedi adet göreceksin bu ilaçla dediCanım bana dün ki attığında pik gibi gelmedi. Bende pcos vardı ve ovulasyon testi ile denerken çıldıracaktım. Çünkü pcos olduğunda testler sanki pikmiş gibi hep yüksek çıkıyor ayırt etmek zor oluyor. Gerçi en son pik olduğunda yani ultrasonla muayene olup sonra test yaptığımda anladım. Çok belirgin bir şekilde koyu oluyor tam çizgi oluyor. Sen adetinin kaçıncı günündesin? Benim adetim çok düzensizdi. 38-45-55 gün şeklinde. Ve ben testle takip ettiğimde 27-28.günlerde görmüştüm. Pcosta pekte erken olmuyor genelde yumurtalama o yüzden sordum
Birde ben de ilk gebe kaldığımda çok koyu olmustu evet bir kez yakaladim onda da düşük oldu dört ay oldu hala aynı koyulukta yakalayamiyorum anlayamadım gittiCanım bana dün ki attığında pik gibi gelmedi. Bende pcos vardı ve ovulasyon testi ile denerken çıldıracaktım. Çünkü pcos olduğunda testler sanki pikmiş gibi hep yüksek çıkıyor ayırt etmek zor oluyor. Gerçi en son pik olduğunda yani ultrasonla muayene olup sonra test yaptığımda anladım. Çok belirgin bir şekilde koyu oluyor tam çizgi oluyor. Sen adetinin kaçıncı günündesin? Benim adetim çok düzensizdi. 38-45-55 gün şeklinde. Ve ben testle takip ettiğimde 27-28.günlerde görmüştüm. Pcosta pekte erken olmuyor genelde yumurtalama o yüzden sordum
Tamam daha 18.gündeymişsin dediğim gibi 27-28.günlerde görmüştüm ben. Ya yapmaya devam et ya da seni çok strese sokuyorsa git yarın doktora alttan muayene ol için rahat etsin. İnan bu stres ve psikoloji hiç iyi gelmez sanaBirde ben de ilk gebe kaldığımda çok koyu olmustu evet bir kez yakaladim onda da düşük oldu dört ay oldu hala aynı koyulukta yakalayamiyorum anlayamadım gitti
Testte devam ederim ya bugün baya siliklesti çünkü test bakalım ne oluyor zaten bu dediğim ilacı kullaniyorum eğer yoksa bebek ayın 8 i adet olacağım büyük ihtimal o zamana kadar yine yaparımTamam daha 18.gündeymişsin dediğim gibi 27-28.günlerde görmüştüm ben. Ya yapmaya devam et ya da seni çok strese sokuyorsa git yarın doktora alttan muayene ol için rahat etsin. İnan bu stres ve psikoloji hiç iyi gelmez sana
Başka bir forum da başka birisiyle konuştuk dün daha o hiç tam koyuyu yakalayamamis ama yine de biraz koyu gördüklerini degerlendirmis dün testini attı hamile çıktıTamam daha 18.gündeymişsin dediğim gibi 27-28.günlerde görmüştüm ben. Ya yapmaya devam et ya da seni çok strese sokuyorsa git yarın doktora alttan muayene ol için rahat etsin. İnan bu stres ve psikoloji hiç iyi gelmez sana
Evet bende şu an duphaston kullanıyorum. Bende Ağustos 5-6 sı gibi gebelik testi yapacağım beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı :)Testte devam ederim ya bugün baya siliklesti çünkü test bakalım ne oluyor zaten bu dediğim ilacı kullaniyorum eğer yoksa bebek ayın 8 i adet olacağım büyük ihtimal o zamana kadar yine yaparım
Sende mi adetinin 15 i başladın canım duphastonaEvet bende şu an duphaston kullanıyorum. Bende Ağustos 5-6 sı gibi gebelik testi yapacağım beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı :)
Bak canım ovulasyon testlerimi göstereyim sana. Her gün pik günü gibi Ama en sondaki pikti ultrason muayeneside olmuştum o gün bir fikir verir belki sanaTestte devam ederim ya bugün baya siliklesti çünkü test bakalım ne oluyor zaten bu dediğim ilacı kullaniyorum eğer yoksa bebek ayın 8 i adet olacağım büyük ihtimal o zamana kadar yine yaparım
Adetin 18.günü başladım canım ben. Çatlatma iğnesi vurulduktan 3-4 gün sonra başladımSende mi adetinin 15 i başladın canım duphastona
Ayyy evet en sonuncusu olmuş benim de üstteki gibiydi ama iki gündür ancak öyleydi bugün siliklesti testimBak canım ovulasyon testlerimi göstereyim sana. Her gün pik günü gibi Ama en sondaki pikti ultrason muayeneside olmuştum o gün bir fikir verir belki sana
Eki Görüntüle 3458212