Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar ben 4.levent tarafında oturuyorum.Bana önerebileciğiniz semtler neresidir.Kiralamayı düşünüyorum nişanlığımı.Bir kaç yere baktım fakat kafama göre bulamadım.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir..
ben mezuniyet için baktığım yerleri önerebilirim sana istersen çünkü nişan kıyafetleri de vardı fatih olabilir fevzipaşa caddesinde güzel nişanlıklar var bide bağdat caddesinde de. Nişantaşındaki tüm mağazalara da bakabilirsin çok güzel yerler var orası daha yakın sana oraya bak istersen.
ben mezuniyet için baktığım yerleri önerebilirim sana istersen çünkü nişan kıyafetleri de vardı fatih olabilir fevzipaşa caddesinde güzel nişanlıklar var bide bağdat caddesinde de. Nişantaşındaki tüm mağazalara da bakabilirsin çok güzel yerler var orası daha yakın sana oraya bak istersen.