- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Öyle tam tutar mı bilmiyorum ama mozaik pasta tarifini de top top yapabilirsiniz. Krem şantiyi biraz sıvı kıvamda hazırlamalısınız illa öyle yapıcam derseniz ama şeker oranı sıkıntı olabilir.Ya internetten bi petibor buskuvili top tarifi baktım kekle beraber işte sıvı krema falan koyuluyir içine. Acaba bu tarz tarife sıvı krema yerine ne koyabilirim krem santi gibi pasta kremam var onunla olurmuki? ?
Krema yoksa az sütle idare edebilirsinYa internetten bi petibor buskuvili top tarifi baktım kekle beraber işte sıvı krema falan koyuluyir içine. Acaba bu tarz tarife sıvı krema yerine ne koyabilirim krem santi gibi pasta kremam var onunla olurmuki? ?
o kadarda iyi değilim uzaklaşayım
Peki bencede en iyisi :)Puding,çikolatalı sos,kendi yaptığınız damak zevkinize göre bir krema,meyve suyu,süt son çare.
Süt en iyisi bencede tşkler ya :)Krema yoksa az sütle idare edebilirsin
Süt olsa garanti olur çünkü kayinvalidme gondrcem tadında sıkıntı olmasın :)Öyle tam tutar mı bilmiyorum ama mozaik pasta tarifini de top top yapabilirsiniz. Krem şantiyi biraz sıvı kıvamda hazırlamalısınız illa öyle yapıcam derseniz ama şeker oranı sıkıntı olabilir.
ben muz eziyorum icine bisküvi eziyorum yuvarlayip süte bandirip üstüne hindistan cevizi buluyorum harika bisey oluo:)Ya internetten bi petibor buskuvili top tarifi baktım kekle beraber işte sıvı krema falan koyuluyir içine. Acaba bu tarz tarife sıvı krema yerine ne koyabilirim krem santi gibi pasta kremam var onunla olurmuki? ?
Hadi ya? Niye ki? Ben makarna ya da çorbalara kullanıyordum aradaBen krema kullanmiyorum hic cunku cok cok cok zararli. Onun yerine suthaneden kaymak alip sutle aciyorum. Mis gibi de oluyor tavsiye ederim
Ben de krema cok kullaniyorum. Hele makarna da harika oluyor. Neredeyse her yemege krema koyacagimHadi ya? Niye ki? Ben makarna ya da çorbalara kullanıyordum arada
Evet yaa, mantar, dolmalık biber, krema ve makarnaa mesela. Neyse bugün aydınlanma günümüzmüş.Ben de krema cok kullaniyorum. Hele makarna da harika oluyor. Neredeyse her yemege krema koyacagim
Darkmore neden zararliymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?