Aldım bugün 1 tane daha sabah yapayım o zamanSiz elinizde varsa sabah ilk idrarla yapmaya çalışın ve yatmadan önce çok fazla sıvı almayın bence
Evet siz onu sabah uyandığında direk yapın su felan icmedenAldım bugün 1 tane daha sabah yapayım o zaman
DahaAldım bugün 1 tane daha sabah yapayım o zaman
Dhaa net sonuç verirEvet siz onu sabah uyandığında direk yapın su felan icmeden
Siz sabah erken den yapın isnlh güzel haber alırsınız çünkü tekrar silik çizgi çıkmazdıO kadar çok istiyorum ki anlatamam cidden çok da merak ediyorum varsa çıksın yoksa da bu silikler neden var diye düşünüp duruyorum
haber edicem yarın bakalımDaha
Dhaa net sonuç verir
Siz sabah erken den yapın isnlh güzel haber alırsınız çünkü tekrar silik çizgi çıkmazdı
İnslh güzel haberler verirsiniz güzel haberlernizi bekliyorumhaber edicem yarın bakalım
Aminnnnİnslh güzel haberler verirsiniz güzel haberlernizi bekliyorum
Amin inslhAminnnn
Farklı farklı markalarla yaptığınız içinde silik çıkabilir algıları farklı bir markayla takip edin koyulaşmayıO kadar çok istiyorum ki anlatamam cidden çok da merak ediyorum varsa çıksın yoksa da bu silikler neden var diye düşünüp duruyorum
Tamamdır teşekkürlerFarklı farklı markalarla yaptığınız içinde silik çıkabilir algıları farklı bir markayla takip edin koyulaşmayı
Merhaba test sonucu nediir acabaTamamdır teşekkürler
Bu sabah test yapmadım elimde test var yarın yapıcam 1 gün gündür dedim belki koyulaşır hafif hafif bel ağrılarım var çok hafif ara ara girip girip çıkıyorMerhaba test sonucu nediir acaba
Hadi baklm hayirlsii olsun hakkınızda inslhBu sabah test yapmadım elimde test var yarın yapıcam 1 gün gündür dedim belki koyulaşır hafif hafif bel ağrılarım var çok hafif ara ara girip girip çıkıyor
Amin bakalım dua edin lütfenn…..Hadi baklm hayirlsii olsun hakkınızda inslh
Amin ederim tabii hayırlı haberler alırsınnzAmin bakalım dua edin lütfenn…..
Sabah test yüklerim eğer gebeysem bugün göğüslerim aşırı acıyor belirti olarakAmin ederim tabii hayırlı haberler alırsınnz
Desene bütün belirtiler var Allah gönlüne göre versin inslh vardır cnm yaaSabah test yüklerim eğer gebeysem bugün göğüslerim aşırı acıyor belirti olarak
Bence var gibi olmasaydı silik çıkmazdı diye düşünüyorum ikinci yaptgin test deSabah test yüklerim eğer gebeysem bugün göğüslerim aşırı acıyor belirti olarak
Bende öyle düşünüyorum umarım da öyledir 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorumBence var gibi olmasaydı silik çıkmazdı diye düşünüyorum ikinci yaptgin test de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?