Bence bi kaç gün bekle bakalım inşallah bu bayramı çifte bayram yaşarız isteyen herkese nasip olsun1 tane daha test alıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bi kaç gün bekle bakalım inşallah bu bayramı çifte bayram yaşarız isteyen herkese nasip olsun1 tane daha test alıcam
O zaman regl günü falan mı vermiştim çok şey değişebilir on gün diyosun ve bu kadar gecikme kimse için normal değil balım al al başka testler de dene bizimlede paylaş10 gün önce verdim çıkmadı ayaklarım gitmiyor resmen aşkım
İnşallahBence bi kaç gün bekle bakalım inşallah bu bayramı çifte bayram yaşarız isteyen herkese nasip olsun![]()
Evet regli günümdü 1. GündüO zaman regl günü falan mı vermiştim çok şey değişebilir on gün diyosun ve bu kadar gecikme kimse için normal değil balım al al başka testler de dene bizimlede paylaş![]()
İşte belki geç döllenme falansa bilemiyorum hayırlı haberler verirsin inşallahEvet regli günümdü 1. Gündü
Aminİşte belki geç döllenme falansa bilemiyorum hayırlı haberler verirsin inşallah
Bence siz kan verin halen olmadıysanız bende böyle grip olmuştum işte meğer hamileymişim bağışıklığım düşmüş hastanede öğrendik serum taktırmadan önce benim kuzenimde gripti ilk öğrendiğinde yine de siz bilirsinizKIZLAR…. Durum güncellemesi yapıyorum henüz test yapmadım sizi de merakta bıraktım sanırım ama grip oluyor gibiyim başım ağrıyor hafif hafif içim yanıyor çok hapşırıyorum bi üşüyorum bi yanıyorum sanırım iyileştikten sonra test alacağım
Yarın son kez test yapacağım bu arada tam grip gibi yataklık değilim bi üşüyor bir yanıyor hapşırmak biraz fazla o kadarBence siz kan verin halen olmadıysanız bende böyle grip olmuştum işte meğer hamileymişim bağışıklığım düşmüş hastanede öğrendik serum taktırmadan önce benim kuzenimde gripti ilk öğrendiğinde yine de siz bilirsiniz
Testi yaptinkz mi sonucunuz nedir acabaKızlar merhaba durum güncellemesi sol kasığıma ara sıra ağrı giriyor çok hafif sık lavaboya çıkma var test aldım şimdi mi yapsam sabah ilk idrarla mı sizce ?
Yine silik çizgi çıktı bir tane daha aldım yeniden denicem kafayı yicem ne zaman koyulaşacak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorumTesti yaptinkz mi sonucunuz nedir acaba
Silik çizgi biraz da olsa koyulaşma olmuş mi yoksa önce ki ile aynı siliklik şeklinde miYine silik çizgi çıktı bir tane daha aldım yeniden denicem kafayı yicem ne zaman koyulaşacak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
Çok az 1 tık diyebilirimSilik çizgi biraz da olsa koyulaşma olmuş mi yoksa önce ki ile aynı siliklik şeklinde mi
Yaptığınız zamanda önemli oluyorYine silik çizgi çıktı bir tane daha aldım yeniden denicem kafayı yicem ne zaman koyulaşacak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
O zman koyulaşma oluyorsa vardır birşey farklı markalar ile deneme yapın ve her sabah ilk idrar ile yapmanız daha iyi sonuç veririrÇok az 1 tık diyebilirim
Dün sabah 5 de yaptım sahurdan sonraYaptığınız zamanda önemli oluyor
Su felan içtiniz mi yapmadan önce oda etkiliyoDün sabah 5 de yaptım sahurdan sonra
Evet çok fazla hemde ben çok su içiyorum bu arada hep böylryimdir ama bugün tekrardan akıntım arttı ıslaklık hissediyorum bazen su gibi bazen beyazSu felan içtiniz mi yapmadan önce oda etkiliyo
Siz elinizde varsa sabah ilk idrarla yapmaya çalışın ve yatmadan önce çok fazla sıvı almayın benceEvet çok fazla hemde ben çok su içiyorum bu arada hep böylryimdir ama bugün tekrardan akıntım arttı ıslaklık hissediyorum bazen su gibi bazen beyaz