KIZLAR ACİL LÜTFEN

10 gün önce verdim çıkmadı ayaklarım gitmiyor resmen aşkım
O zaman regl günü falan mı vermiştim çok şey değişebilir on gün diyosun ve bu kadar gecikme kimse için normal değil balım al al başka testler de dene bizimlede paylaş 😊

KIZLAR…. Durum güncellemesi yapıyorum henüz test yapmadım sizi de merakta bıraktım sanırım ama grip oluyor gibiyim başım ağrıyor hafif hafif içim yanıyor çok hapşırıyorum bi üşüyorum bi yanıyorum sanırım iyileştikten sonra test alacağım

KIZLAR…. Durum güncellemesi yapıyorum henüz test yapmadım sizi de merakta bıraktım sanırım ama grip oluyor gibiyim başım ağrıyor hafif hafif içim yanıyor çok hapşırıyorum bi üşüyorum bi yanıyorum sanırım iyileştikten sonra test alacağım
Bence siz kan verin halen olmadıysanız bende böyle grip olmuştum işte meğer hamileymişim bağışıklığım düşmüş hastanede öğrendik serum taktırmadan önce benim kuzenimde gripti ilk öğrendiğinde yine de siz bilirsiniz

Bence siz kan verin halen olmadıysanız bende böyle grip olmuştum işte meğer hamileymişim bağışıklığım düşmüş hastanede öğrendik serum taktırmadan önce benim kuzenimde gripti ilk öğrendiğinde yine de siz bilirsiniz
Yarın son kez test yapacağım bu arada tam grip gibi yataklık değilim bi üşüyor bir yanıyor hapşırmak biraz fazla o kadar

Kızlar merhaba durum güncellemesi sol kasığıma ara sıra ağrı giriyor çok hafif sık lavaboya çıkma var test aldım şimdi mi yapsam sabah ilk idrarla mı sizce ?

Kızlar merhaba durum güncellemesi sol kasığıma ara sıra ağrı giriyor çok hafif sık lavaboya çıkma var test aldım şimdi mi yapsam sabah ilk idrarla mı sizce ?
Testi yaptinkz mi sonucunuz nedir acaba

Yine silik çizgi çıktı bir tane daha aldım yeniden denicem kafayı yicem ne zaman koyulaşacak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
Silik çizgi biraz da olsa koyulaşma olmuş mi yoksa önce ki ile aynı siliklik şeklinde mi

Yine silik çizgi çıktı bir tane daha aldım yeniden denicem kafayı yicem ne zaman koyulaşacak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
Yaptığınız zamanda önemli oluyor

Evet çok fazla hemde ben çok su içiyorum bu arada hep böylryimdir ama bugün tekrardan akıntım arttı ıslaklık hissediyorum bazen su gibi bazen beyaz
Siz elinizde varsa sabah ilk idrarla yapmaya çalışın ve yatmadan önce çok fazla sıvı almayın bence

Back
X