- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
Diğer modellere nazaran daha gösterişli olduğunu düşünüyorum bu modelin sence de öyle mi?
evet ben de öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer modellere nazaran daha gösterişli olduğunu düşünüyorum bu modelin sence de öyle mi?
anladim kuzum, evini sanki vintage/country döseyecekmissin gibi geliyor bana :44:
o zaman ceyizini ona gore al kuzum salon takımın ile misafir yemek takımın uyumsuz olmasın
zor karsr veriyorsan annene sor
evet ben de öyle düşünüyorum
Değiştirmeyi düşündüğün 1.olan Yemek takımı daha ağır duruyor, salon için daha şık olur bence
Iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inş
Ay canım yanlış ifade ettim sanırım:26:Öyle mi diyosun :26:
Banada nedense 50 tl ye satılan 24 parçalık yemek takımları gibi geliyo off ya
Nişanlımda çok beğendiğini söylüyor. En iyisi eve gidip daha alıcı gözle bakmak
Ay canım yanlış ifade ettim sanırım:26:
Düşündüğün kenarı siyahlı olan 1.yemek takımını kastetmistim, salonda şık ağır olur
Elindeki yemek takımında daha günlük gibi bi hava var:44:
Nişanlıyada fazla fikir sorma sen bu surecte
Yok kuzum Country değil Avangard tarzında mobilyalar alacağım salonuma. Muhtemelen Yatak odamda o şekilde olacak. Salonumun koltukları da Avangard olacak haliyle
Bu nedenden dolayı kararsız kaldım ama sanki 1. model daha uygun gibi geliyor o mobilyalara. Mobilya konusunda tarızımın değişeceğini sanmıyorum. Yaklaşık son 4 yıldır aynı modeli istiyorum
Oturma odamı ise daha spor döşeyeceğim Nişanlım epey keyfine düşkündür de gerçi bende öyleyim
Avangardta da cok guzel modeller var ya
O zaman mobilyaların beyaz parlak renk olacak demektir
Öyleyse 1. Model daha iyi gider tatlım
Evet mobilyalar Lake olacak
Dün akşam annemle konuştuk ona gösterdim yemek takımı resimlerini. Seninki daha güzel dedi 1. model için pazar malı gibi duruyo beğenmedim dedi Deseninin neye benzediği belli değil dedi Çatladım gülmekten
Off bilemiyorum ya nişanlımda değiştirme diyor ben beğendim gayette şık dedi. Neyse bugün bi konuşalım da aldığım mağazayla ona göre karar vericem artık
hadi ya neyse olmadı ooo piti piti yaparsın :9;