- Konu Sahibi Sirine_4553
kızlar bugun bır ıs gorusmesıne gıttım...bır gsm fırması ısmını vermeyeyım...kurumsal hat satışı için satış depatmanına 6/7 kişi alıyorlardı...neyse mülakat çok iyi sonuçlandı daha mülakat sırasında daha önce çalıştığım için bu sektörde kabul edildiğimi söylediler....ben üniversite son sınıf öğrencisi olduğumu belirttim .yalnız cuma cumartesi pazar pazartesi çalışabileceğimi ama devam konusunda da arada fire verebileceğimi belirttim..onlarda nişanlı olan bir arkadaşlarının kendilerine verilen satış yüzdelerinin satışını gerçekleştirip izin bile aldığını söylediler....yarın 3 günlük eğitim var .....sabah 10 aksam 5 .3.gunun sonunda sınav var sınavı gecenler işe baslıcak tam anlamıyla...su an okul tatılde.....ama ben ıkı dersten bütünlemeye kaldım bırı onumuzdekı hafta pazartesı dıgerı bır dahakı haftaya carsamba...eve geldım tekrar telefonla sınavım oldugunu bıldırdım tamam sabahtan gelırsın bız senı ıdare ederız gıdersın dedıler....şimdi tereddütteyim evliyim aynı zamanda 3 gün annemlerde kalıcam kurs yeri uzak evime ...o neyse de ders çalışamıcam bütünlemelerime artık kurstan geldiğim gibi uyumadan çalışıcam başka çare yok hadi hafta sonuda calıstım dıyelım pazartesı ıs bası ...hadı o gun ızın verdıler.....fulll hafta calıstım...ertesı haftada butunlememe ızın verdıler oylece full hafta calıstım hadı bı dahakı hafta kayıt yenılemem var o haftada fulll calıstım...sonrakı hafta da gıtmedım okula ettı 4 hafta anca...ya sonrası ...bır yandan ev bır yandan ıs bıryandan okul hadı bız ıdare ederız derler ama sonra egılıp bukulmek ızın almakta zor.....haftanın uc gunu okul varken napıcam pekii....dıyorum egıtıme gıdeyım en azından egıtıme gırmıs olurum deneyım olur pazartesı de ıs bası oldugu gun durumumu anlatayım ...cunku mulakatda sankı ben onları ıse alıyorum havası yaratmak ıstemedım ..dedıgım gıbı musaıt oldugum gunlerı arada fıre verebılecegımı soledım ama onlar gelir öğleden sonra gider şeklinde alğıladılar bence..şimdi kafam karman corman yarın egıtım baslıyor kabul de ettım ısi..koca kafam atladım hemen ......bu saatden sonrada nasıl gelemiyorum derim..........ona göre adamlar personel aldılar kı yarın egıtım acıyorlar...napsam gıdıp egıtımlwere pazartesı durumumu belırtsem olmadı bı ay calısıp cıksam mı