- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
Canım böyle çıktı sanki var gibi iğne kullandın mıT Tugce3333 nasıl oynuyorsun bu testlerle? Bende sanki bi çizgi görüyorum ama fotoğrafta çıkmıyor. Resim atsam benimkine de yapar mısın?
Eki Görüntüle 2574546
Artık doktorla kanka olduğum için çıkınca direk bana mail atıyor yarını bekliyim o zaman ben sabah erkenden gidip vereyimsağlık ocağı sabah 10'a kadar kan alıyo ama dayanıp beklersen sabah gidip ver bence, ertesi sabaha kadar cıkıyor, internetten bakabilmek icin ayrı numara veriyorlar onu da istemeyi unutma, e nabıza düşmüyo genelde çünkü
Yok iğne kullanmadım benCanım böyle çıktı sanki var gibi iğne kullandın mı
Canım hayalet bir çizgi görüyorum bata kaç gün varYok iğne kullanmadım ben
Rica etsem birde bunu yapar mısın? Eki Görüntüle 2574551
Bata 3-4 gün var canımCanım hayalet bir çizgi görüyorum bata kaç gün var
Batlar aynı heralde bence varBata 3-4 gün var canım
Yok ya benim benden umudum yokBatlar aynı heralde bence var
Allahtan umut kesilmez ama bende zaten hamile gibi hissetmiyorumYok ya benim benden umudum yok
Sende vardır inşaallah canım
Hayırlısı olsunAllahtan umut kesilmez ama bende zaten hamile gibi hissetmiyorum
Bugünü de geçirdim canım cumartesi pazar araya girsin kendime hakim olayım diyeTuğçecim ne yaptın
Bugün test bile yapmadım korkudanBen kadar sabırlısın canım ya
Bugün test yaptın mı?Bugün test bile yapmadım korkudan
Hayır yapmadım canım adet günüm 13 ünde onu bekliyim diyorum sen ne yaptınBugün test yaptın mı?
Canm testi nasil boyle efekt weriyosun hangi program soyleyebilirmisin benimkide belli belirsiz su anCanım hayalet bir çizgi görüyorum bata kaç gün var
Canım herhangi resim programıyla yapabilirsin parlaklık netlik falan var ya oralarla yapıyorum benimki PicsArtCanm testi nasil boyle efekt weriyosun hangi program soyleyebilirmisin benimkide belli belirsiz su an
Sonucun kac dakka sonra ckti cnm senin ? Benimki saatler sonra ciktiCanım herhangi resim programıyla yapabilirsin parlaklık netlik falan var ya oralarla yapıyorum benimki PicsArt
Benimki 2 dakika da falan galiba çıktı ama işte çok silik rengiyle oynayınca net görünüyor bat ne zaman canımSonucun kac dakka sonra ckti cnm senin ? Benimki saatler sonra ciktiyanlistir buyuk ihtimalle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?