• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız ne olur yardım edin

son durumun nedir canı merak ettim?

Bir - iki mesaj önce bahsettiğim gibi canım,
Hala adet olmadım, adet günümle birlikte bugün 3.gündür günde 1 yada 2 kez lekelenme oluyor cok az peçeteye değecek kadar
Yeniden kan testi yaptırmak için pazartesiyi bekliyorum.
Bebek isteğim,umudum bir yana; başka bir sorun olmamasını ümit ederek adetimi bekler durumdayım.

Sağolun kızlar.Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum adetim gelmezse pazartesi yine kan testine gideceğim.
ilk kez böyle bir durumda kaldım şaşkınım.bugün hala adetten tık yok
bnmde öleydi nitekim hamile olduğumu öğrendm çok düzenliyse ilk akla gelen hamileliktir inş öledir :)

Ins hamilesindir canm. Darisi tum isteyenlere ama simdide bende aman kese ne zaman goruncek aman kalp atisini bi duysaydim stresi war keske dha gec ogrenseydm diyorum :( sabirsizliktan duramiyorm ki

Bir - iki mesaj önce bahsettiğim gibi canım,
Hala adet olmadım, adet günümle birlikte bugün 3.gündür günde 1 yada 2 kez lekelenme oluyor cok az peçeteye değecek kadar
Yeniden kan testi yaptırmak için pazartesiyi bekliyorum.
Bebek isteğim,umudum bir yana; başka bir sorun olmamasını ümit ederek adetimi bekler durumdayım.
hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşlh seninde canım..

Hanımlar yardımlarınız, fikirleriniz, desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Bugün adet oldum sonunda...Bebek umudu için elbette hayal kırıklığı oldu :(
Ama negatif testten sonra adet olamamak korkutucuydu benim için.
İlk kez böyle bir şey yaşadım.Düzenli adet olmanın bir kadın için önemli sağlık göstergelerinden biri olduğunu düşünüyorum.
Adetim bitince doktor kontrolünden geçmeye karar verdim.

Umutlarım ise başka bahara...
Güzel haberlerle bir gün yazmak dileğiyle...
Allah hepimize sağlık huzur versin ve aratmadan bebeklerimizi nasip etsin.
Hamile arkadaşlara ise sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun. :)

Kızlar adetlerim düzenlidir öyle ki hamilelik şüphesine test yapmaya bile fırsat vermez, koşa koşa gelir erken gelir ama geç gelmez.
Dün yani 7 ekim adet günümdü ama olmadım gelmedi.
27 eylülde açık pembe akıntım olmuştu ve ilk defa ümitlenmiştim.
5 ekimde bayramın ikinci günü kan testi verdim 0,19 cıktı yani negatif.
Ama hala adet olmadım ve ne adet belirtim ne de hamilelik belirtim var.
Sadece 4-5 gündür adet olmuşum gibi kasık ağrısı çekiyorum geldi gelecek diye tuvalete koşuyorum yok
Dün gece ve bu sabah şöyle bir durum oldu afedersiniz tuvalette peçeteyi oraya hafif bastırdığımda birkaç nokta pembe-kırmızı geldi sonra bir daha ki gittiklerimde yok, bu sabah yine öyle ve sonra yine yok.
Yani adet başlangıcım gibi de değil.
Kan testi negatif adet ortada yok kasık ağrısı evlere şenlik ne oluyor bilmiyorum.Hamilelik var mıdır sizce?Başka birşeyden mi şüphelenmeliyim?
bence kendini fazla ümitlendirme ama şu da var kiminde geç döllenme oluyo kanda hemen çıkmıyor

Haklısın gerçekten aynı şeyi düşünüyorum bir taraftan ama korunmayı bıraktığımızdan beri her ay bu beklenti var ve erken gelen adet ilk kez gecikince umut işte..Zaten adet olmayacağımı anladığım için (hiç belirtim yok) kan testini yaptırdım günümü beklemeden..Soğukkanlı olmakta fayda var sanırım..Teşekkür ederim..

Aynı şeyleri yaşadım 2 yıl boyunca. Sebebsiz infertite var dedi ilaçlar hsgler, tahlileler vs. birşey yoktu. En son bana aşılama yapılacak anca öyle olur dediler. Ramazan bayramı girdi araya gidemedik. Sonraki ay giderim dedim. O ay çok rahattım. ve inan hiç aklımda dahi yoktu. yok yumurtlama döneme felan filan hiç hesap etmedim. :) Ben regl olucam diye beklerken. Bebişimin haberini aldık şoke olmuştum. Anladım ki sadece psikolojik olarak gebe kalamıyormuşum. Çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış. İnşallah rabbim sana da nasip eder...

Back