Gerçekten mi ya doktorum iğnenin etkisi geçmiştir dedi12. Gün erken bende yapmıştım senin gibi çıktı ilaçlarım etkisi sebebiyle ile 14. Ve 15. Gün yap ama inşallah gebesindir.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bunu görmek bile kafayı yediriyorSen umutlanma olursa sürpriz olsun canım
Yapmadım canım misafirlerim vardı adetimi bekliyorum bugün yine test yaptım böyle çıktıKan testi yaptırdın mı canım merak ettim
var gibi duruyor canım bende aşılamanın 14. gününde yaptım bundan az daha koyuydu, kanda 50ydi değerim o zamanYapmadım canım misafirlerim vardı adetimi bekliyorum bugün yine test yaptım böyle çıktı
Ben çıplak gözle görüyorum ama fotoda çıkmaz diye rengiyle oynadım hiç bişey olmazsa silik bile olsa çıkmaz dimivar gibi duruyor canım bende aşılamanın 14. gününde yaptım bundan az daha koyuydu, kanda 50ydi değerim o zaman
iğnenin etkisi 10. günde tamamen geçiyor
Nedense hep bir bahane bulup gitmekten vazgeçmeye çalışıyorumVar gibi akşam bir acile gidip yaptırsan merak ettim
Eğer hamileysem yazarım canımİnşallah hamilesindir haber ver yaz buraya
anladım zaten mavi olmasından :) bence var gibi duruyorr :)Ben çıplak gözle görüyorum ama fotoda çıkmaz diye rengiyle oynadım hiç bişey olmazsa silik bile olsa çıkmaz dimi
O kadar alışmışım ki çizgi çıkmamasına bir sürü bahane üretiyorum hamile olmak çok uzak gibi geliyoranladım zaten mavi olmasından :) bence var gibi duruyorr :)
valla bende aşılamayla hamile kaldım, hatta bi aşılama başlığına atmışsınız ya resmi, orda da yazmıştım.O kadar alışmışım ki çizgi çıkmamasına bir sürü bahane üretiyorum hamile olmak çok uzak gibi geliyor
Özel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmenvalla bende aşılamayla hamile kaldım, hatta bi aşılama başlığına atmışsınız ya resmi, orda da yazmıştım.
eğer kanla değilde idrarla öğrensem var mı yok mu diye kafayı yerdim sanırım. ve sanırım sizin yerinizde olsam özele gidip kan veririm :)
ne kadar silik olursa olsun ümit vardır, bende aynı öyle regl olucak gibiydim hatta doktor bana 14. gün teste gel dedi amaaan zaten yoktur boşuna bekliyip reglimi geciktirmiyim diye gittim 27 çıktı sonuç ben şokÖzel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmenama işte adet olacam gibi de hissediyorum sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel gidip vermişsiniz kan ☺ Bide Bu testin bu kadar silik çıkması üzdü dı açıkçası o yüzden de isteksizim
sağlık ocağı sabah 10'a kadar kan alıyo ama dayanıp beklersen sabah gidip ver bence, ertesi sabaha kadar cıkıyor, internetten bakabilmek icin ayrı numara veriyorlar onu da istemeyi unutma, e nabıza düşmüyo genelde çünküÖzel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmenama işte adet olacam gibi de hissediyorum sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel gidip vermişsiniz kan ☺ Bide Bu testin bu kadar silik çıkması üzdü dı açıkçası o yüzden de isteksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?