• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudumu yitirmek üzereyim. ..

Oncelikle burdan sesimi duyan herkese merhaba...
2.5 yildir suren ve her gecen gün kabusa dönüşen zor süreçle karşı karsiyayim.
Evet tam 2.5 yıldır anne olmak için cirpiniyorum.evlendikten 6 ay sonra cocuk sahibi olmak icin korunmayi biraktik.1 yil dolunca okulumun yaninda bulunan hastaneye öylesine bir genel kontrol için gittim.ilk yıkıcı darbeyi orda öğrendim. rahimde 2 polip tespit edildi.cabucak karar verip burdaki en iyi doktorun müdahale si ile poliplerim alındı.
bi süre yine bekledim. çalışmalar sonuçsuz kalınca kendi alanında isim yapmış baska bir doktora gittim.ve zor günler basladi. rahimde 2 cm büyüklüğünde bir polip ve rahmi kaplayan bir perde varmış. Nehikmetse bunu diğer doktorum görmemiş. gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra bir kez daha ameliyat oldum. Ameliyat sırasında doktorum sol tüpümum kapalı olduğunufark etmiş.yani polip perde ve tikali bir tüp. ..hayatimin en zor gunleriydi....
ameliyatim gayet basarili gecti. ameliyattan sonra 1 yil takrar denedik olmayıncaiğneyle yumurta geliştirme ve çatlatmatedavisine basladik.ve gecen ay 5yumurtam oluşmuştu. cok umutlanmistim. çatlatma iğnesinden 15 gün sonra evde test yaptım. Sonuç pozitifti.deliler gibi ağladım ağladım çook ağladım. Sevinçten ne yapacağımı bilemedim.esime ve bir kaç dostuma haber verdim.doktorumu aradım ağlayarak ona teşekkür ettim.kan testimde 100.02 çıkmıştı. Bi sonraki 140 sonra 135...bi gariplik vardi.doktor kontrolüne alındım. değerim düşüyordu.kanaman başladı. Önce kimyasal gebelik teshisi konuldu. Evde dinlenmeye başladım.kanaman az ama neredeyse simsiyahtı.doktorum kontrole çağırdı.yeniden kan verdim. değer 500 çıktı. Sonra 630. Dış gebelik geçiriyorum su anda.yarin yani bayramın 2. günü iğneyle gebelik sonlandirilacak.
o kadar mutsuz ve bitik durumdayim ki ağlayacak hal kalmadı. ..ne umudum kaldı ne direncim...ailem bile bilmiyor bu son durumu...sadece esimin omuzunda Ağlıyorum saatlerce...
cok korkuyorum anne olamayacam diye. Polip, perde,tıkalı tüp ve dış gebelik....bu kadarı çok fazla...
acım hafiflesin diye yazıyorum. ..ama nafile...şuram da yüreğimde kocaman bir ağrı. ..sesimi duyan var mi...
cnmsın ya okurken çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun senden tek isteğim bol bol tevekkül et bnde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm raabm inş veriri ve tevekkül eden kulunu sever eğer bbu bebek doğmadıysa yok demekki nasibi vardır hayır bu işte rabbime bol bol dua et ve şükret bak gör eminim en kısa zamanda olacak bebeğin rabbim ol der ve olur ne doktorla olur bu iş nede başkasıyla sadece allahla inş tez zmnda karnın bebişinle ve en sağlıklısıyla dolar ;)

Back