Ben orada ikinci bir silik çizgi görüyorum sankiMerhaba herkese, burada yeniyim ama sizinle olmaktan çok mutluyum.
Hemen konuya gireyim; Adetime 1 hafta var daha ve erken gebelik testi yaptım bu sabah.
Lütfen sizde bir göz atar mısınız? Dikkatlice bakmanızı rica edicem, çünkü ben çok kararsız kaldım açıkçası.
Yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 2942106 Eki Görüntüle 2942107
Merhaba herkese, burada yeniyim ama sizinle olmaktan çok mutluyum.
Hemen konuya gireyim; Adetime 1 hafta var daha ve erken gebelik testi yaptım bu sabah.
Lütfen sizde bir göz atar mısınız? Dikkatlice bakmanızı rica edicem, çünkü ben çok kararsız kaldım açıkçası.
Var gibi hayırlısı olur inşallahMerhaba herkese, burada yeniyim ama sizinle olmaktan çok mutluyum.
İnşAllahBen orada ikinci bir silik çizgi görüyorum sankiinsaAllah güzel haberler alırsınız
İkisinds de var görüyorum cnm değer düşük yeni yükseliyordur belkide pazartesi kan ver hayırlısıyla hayırlı haberlerin olsun inşallahBu da bnmki bakar mısınz rica etsem
Merhaba canım adet oldunmu? Yoksa hamileliğin?Adet gunumde yapmıştım hâlâ adet olmadım biraz daha bekleyeyim tekrar yaparım olmazsa
Adet oldum canmMerhaba canım adet oldunmu? Yoksa hamileliğin?