Bebek Beslenmesi kızlar acil 16 günlük bebeğim me aptamil 1 veriyorum günde 2 defa 30cc

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melegimgel

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
39
0
16
İstanbul
kızlar acil 16 günlük bebeğim me aptamil 1 veriyorum günde 2 defa 30cc mama tamamen soğduğunda sıcak suya koyup ısıtıp tekrar vere biliyormuyuz kalan mamayı yoksa her seferınde tazemi yapmalıyım acil yardım lütfen.

kızlar acil 16 günlük bebeğim me aptamil 1 veriyorum günde 2 defa 30cc mama tamamen soğduğunda sıcak suya koyup ısıtıp tekrar vere biliyormuyuz kalan mamayı yoksa her seferınde tazemi yapmalıyım acil yardım lütfen.

canım sakın verme herseferinde taze hazırla mama toksitlenır zaten kutunun uzerını oku ordada yazıyor

Her seferinde taze hazırlayın diğer türlü kalmış mamayı verirseniz ishal olur ayrıca kaynamış sonra ılımış suya hazırlayın Allah yardımcınız olsun ..

Back