- 16 Nisan 2024
- 663
- 214
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Evet tabiki kız niye test yapmadın tekrar 2 değeri yükselir zatenBebişler selam,
Bu ay ovülasyonla takipteydim 17-18 pik 19 çatlama oldu hiç bir belirtim yoktu adete 5 gün kala kan verdim 2 çıktı kandan sonra göğüs uçlarımda hassasiyet var başka bir şey yok adetim 31 gösteriyordu olmadım elimde gebelik testim yok nöbetçi eczane çok uzak kan vermeye de korkuyorum açıkçası ovülasyon testi yaptım bi baksanıza size zahmet ya bugün bat günüm böyle çıktı
Canım benim bende elendim gibi hissediyorum ödüm kopuyor negatif görcem diye nöbetçi eczane yok buralarda kan vermeyede bilmiyorum ki eşimle gidiyoruz negatif olunca oda üzülüyor 16 aydır bekliyoruz belli etmiyor ama çok canı sıkılıyor onunda off napacam bennBen gebelik testi yaptım ama negatif çıktı hala adet de olmadım normalde bugün olmam gerekiyordu aşırı göğüs ağrım var halsizlik var ama bakalım bence olsa çıkardı ben elendim gibi âdeti bekliyorum sağlık olsun
Ümitlendirmek istemem ama böyle yapıp pozitif olduğunu öğrenen çok duymuştum ovulasyon ile bat gününde ikisininde koyu çıkması normal değil galibaBebişler selam,
Bu ay ovülasyonla takipteydim 17-18 pik 19 çatlama oldu hiç bir belirtim yoktu adete 5 gün kala kan verdim 2 çıktı kandan sonra göğüs uçlarımda hassasiyet var başka bir şey yok adetim 31 gösteriyordu olmadım elimde gebelik testim yok nöbetçi eczane çok uzak kan vermeye de korkuyorum açıkçası ovülasyon testi yaptım bi baksanıza size zahmet ya bugün bat günüm böyle çıktı
Gidip kan versem mi acaba yaÜmitlendirmek istemem ama böyle yapıp pozitif olduğunu öğrenen çok duymuştum ovulasyon ile bat gününde ikisininde koyu çıkması normal değil galiba
Bence dediklerine göre bekle canım zaten gidip verince üzülüyoruz erken öğrenmesinde anlamı yok karnındaysa bebeği Orda bekleyecek seni zaten bence bak keyfine düşünme derim yanlış anlama ama insan gidip iyiyi duymak istiyor hep acele ediyoruz bu kesde değer artacakmı azalacakmı diyeceksin bence bi kaç gün eczanaeye ulaşım sağlayasıya kadar bekle derim benGidip kan versem mi acaba ya
Tabi bunun kararı yine senin elinde ama ben olsam beklerim bence ne eşini neden kendini ümitlendirme bende 13 aydır bekliyorumGidip kan versem mi acaba ya
Bende öyle düşünmüştüm ilk başlarda ama şimdi ne bilim ya insan hemen gidip vermek istiyorBence dediklerine göre bekle canım zaten gidip verince üzülüyoruz erken öğrenmesinde anlamı yok karnındaysa bebeği Orda bekleyecek seni zaten bence bak keyfine düşünme derim yanlış anlama ama insan gidip iyiyi duymak istiyor hep acele ediyoruz bu kesde değer artacakmı azalacakmı diyeceksin bence bi kaç gün eczanaeye ulaşım sağlayasıya kadar bekle derim ben
Haklısın bizler birde çok bekledik yıprandık sen bilirisnnvallahi ozaman ne diyeyeim canım umarım bebeğin oluyordur umarım inşallah çok sevinirim rabbim nasip etsin bu ayBende öyle düşünmüştüm ilk başlarda ama şimdi ne bilim ya insan hemen gidip vermek istiyor
Gecikmesi olanların pozitif gösteriyormuş yani doğruyu gösterebilirmiş benim gönlümden hamilelik var haber ver canım İnaşllah olsun duacınım benBende öyle düşünmüştüm ilk başlarda ama şimdi ne bilim ya insan hemen gidip vermek istiyor
Dua et nolur vallahi sende aynı yolun yolcususun 16-17 aydır tükendik bittik haber vericem mutlaka Allah bin kez razı olsun bekleyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın RabbimGecikmesi olanların pozitif gösteriyormuş yani doğruyu gösterebilirmiş benim gönlümden hamilelik var haber ver canım İnaşllah olsun duacınım ben
Canım ovalüsyonun kopkoyu nasıl elendim diyorsun ki daha test yapmadın ben test yaptım negatifti ona istinaden ben elendim dedim bence test almaya çalış kan vermek istemiyorsan bileCanım benim bende elendim gibi hissediyorum ödüm kopuyor negatif görcem diye nöbetçi eczane yok buralarda kan vermeyede bilmiyorum ki eşimle gidiyoruz negatif olunca oda üzülüyor 16 aydır bekliyoruz belli etmiyor ama çok canı sıkılıyor onunda off napacam benn
Kanı verdim bileeee dua ett ya nolur bacımCanım ovalüsyonun kopkoyu nasıl elendim diyorsun ki daha test yapmadın ben test yaptım negatifti ona istinaden ben elendim dedim bence test almaya çalış kan vermek istemiyorsan bile
Yaa ver benceGidip kan versem mi acaba ya
Ayyyy ne zaman cıkar kii ben de HeeycanlandımKanı verdim bileeee dua ett ya nolur bacım
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerleKanı verdim bileeee dua ett ya nolur bacım
2 saatte çıkar dediler bekliyorumAyyyy ne zaman cıkar kii ben de Heeycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?