Kızlar ablalarıma çok üzüldüm gönül koymakta haksızmıyım sizce?

Buna tepkileri noldu merak ettim kesin üste çıkmaya çalışmışlardır.
E biz evliyiz kocalarımız var çocuklarımız var kafamıza göre değiliz dediler ama ne hikmetse kocaları gitmek istediği heryere izin veriyor lar şuan urfada 2 haftadır geziyorlar :)

Kötü gününde akrabani tanırsın.Size davrandıkları gibi davranın.

Benimde 1 ablam var o doğum yaptığında 2 çocuğundada yardıma gittim annemle bekardım. Annem döndü ben kaldım iyice toparlansın diye çok yardımım oldu. Ben evlendim çocuğum oldu ama hiç geldi gelmedi beklentisine girmedim çünkü okula giden çocuğu vardı evli ve sorumlulukları var ben Ozaman bekar ve rahattım. Senin ablaların da gelmediği için kusura bakma da demişler yani. Ama sana gelmeyip görmeye , gezmeye gitmeleri de ayıp olmuş

Yaptıkları çok ayıp tepkinizde çok haklısınız iyi demişsiniz

E biz evliyiz kocalarımız var çocuklarımız var kafamıza göre değiliz dediler ama ne hikmetse kocaları gitmek istediği heryere izin veriyor lar şuan urfada 2 haftadır geziyorlar :)
Siz onlara yardım ederken 14 15 yaşlarında sadece okulu olan bir gençtiniz.
Onlar size yardım etmesi gereken zamanda evli barklı çocuklu belki çalışma hayatı olan kadınlar. Sorumluluk daha çok, eyvallah.
Amaaaaaaa
Amaaaaaa bunun karşılıkla bir ilgisi yok. Kardeşlik bu.
İnsan merak eder, özenir de gelir yahu.
İstemez mi insan kardeşinin o anlarında yanında olmak...
Sizin gibi aylarca kalmasınlar ama sizi böyle yalnız da bırakmasınlar.
Tepkinizde çok haklısınız.
Bundan sonra kırıldığınız şeyleri aynen böyle çekinmeden dan dan söyleyin. Belki utanır da gönül alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…