- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
Instagramdan güvenilir bir yerden çanta almayı düşünüyorum tabi fiyattada uygun olan biryer arıyorım önerbilceğiniz biryer var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikir almak amaçlı yazdım Instagram'daki modeller hoşum gittiği içinBunca bilindik alışveriş sitesi ve çeşit varken gelip buraya konu açmak...
Niye ben kaç kere kıyafet ayakkabı aldım gayette güzel geldi sadece fikir almak istedim sağolunKesinlikle instagram değil o güvenli yer.
Kullanırım canım sağolDuzgun bir magazadan alsaniz,degistirme imkani da olan. Instagramdan cantayi alin da kendiniz kullanin.
Ben de bir sürü dolandırılan duydum valla.Niye ben kaç kere kıyafet ayakkabı aldım gayette güzel geldi sadece fikir almak istedim sağolun
Teşekkür ederim canım önerin için millet gibi abes karşılamadığın içinInstagramda myrokaa diye bir sayfa var güvenilir. Siteside var iyi yani bakabilirsiniz
Instagramın kurucusu değil ki konu sahibi niye instagramdan hediye alma deyince kalbi kırılsınYa arkadaşlar neden bu kadar dalga geçtiniz anlamadım gerçekten. Kız bisey sormuş pişman etmişsiniz resmen. Instagram da dolandirici cok ama genelleme yapmak yanlış. Çok kaliteli sayfalar da var. Internet siteleri olan falan.
Bildiğiniz varsa paylaşın yardımcı olun. Yoksa kalp kırmaya gerek yok.