• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar abimin nişanlısına hediye alcam

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Instagramdan güvenilir bir yerden çanta almayı düşünüyorum tabi fiyattada uygun olan biryer arıyorım önerbilceğiniz biryer var mı

Niye ben kaç kere kıyafet ayakkabı aldım gayette güzel geldi sadece fikir almak istedim sağolun
Ben de bir sürü dolandırılan duydum valla.
Düşünüp tarafınızı seçin ona göre.

Ben kupa setlerine bayılırım veya fincan setlerine genelde hediye hakkımı ondan yana kullanıyorum.

Yani geline alcaksanız instagramdaki dandik yerler yerine daha sık bir mağazadan daha şık bir model almayı tercih ederdim. Zamanla samimiyet ilerledikçe neyse de su an kendisinin değişim yapabileceği bir mağazayı tercih ederdim

Ya arkadaşlar neden bu kadar dalga geçtiniz anlamadım gerçekten. Kız bisey sormuş pişman etmişsiniz resmen. Instagram da dolandirici cok ama genelleme yapmak yanlış. Çok kaliteli sayfalar da var. Internet siteleri olan falan.
Bildiğiniz varsa paylaşın yardımcı olun. Yoksa kalp kırmaya gerek yok.

Ya arkadaşlar neden bu kadar dalga geçtiniz anlamadım gerçekten. Kız bisey sormuş pişman etmişsiniz resmen. Instagram da dolandirici cok ama genelleme yapmak yanlış. Çok kaliteli sayfalar da var. Internet siteleri olan falan.
Bildiğiniz varsa paylaşın yardımcı olun. Yoksa kalp kırmaya gerek yok.
Instagramın kurucusu değil ki konu sahibi niye instagramdan hediye alma deyince kalbi kırılsın

O da emin değil ki neyi nerden alacağına konu açmış
Önemli bir hediye alacağı için risk almaması en doğrusu olur bence

Back
X