Kızlar 4 gün önce ameliyat oldum ama bayağı ayrık duruyor :(

canım antya devlet hastanesinde oldum doktorun ismini vermiyim çünkü istedigim boyutta degiller kavga ettim doktorla ne yalan söyliyim. 225 CC kas üstü mentor damla protez yerleştirildi. istedigim boyutta degiller.. memnun degilim mutsuzum. ilerki yıllarda bir daha olucam.. ve yine damla protez tercih edicem.. şuan da agrım yok acım yok zaten 1 ayı geçti.. gayet dogal duruyolar. aslında fizigime göre güzel bir göğüs boyutu ama ben bayağı iri göğüslerim olsun istemişim.. çevremdeki herkes boyutunun çok yakıstıgını söylüyor. sütyensiz durdugumda da sütyenli gibiyim gayet dik çok sert degil.. zıpladıgımda benimle beraber zıplıyorlar falan ama işte keşke 300 cc taktırsaydım bu konuda pişmanım..

aaa üzüldüm şimdi öyle düşünmene kasüstü olduğuna göre yeterli meme dokusuna sahip olduğunu anlıyorum...

mesela ben doktoruma 80b olan göğüslerimi 80 d istediğimi söyledim fiziğime göre çok abartı olacağını 80 c ölçüsünün fiziğime ideal olacağını gerekli cc büyüklüğünü onun belirleyeceğini konuşmuştuk bölesi daha garanti sonuç gibi geliyo bana. atıyorum meme dokusu az birinde 300 cc high profil 80 b cupa kadar büyütüyorsa; meme dokusu yeterli birine uygulandığında 80 c 80 d gibi farklı bir boyut kazandırabiliyor... bundan dolayı cc rakamlarına takılma bence tatlım ...

ama protez damlamı yuvarlakmı pirofili highmi modaratemi bunlara hasta olarak bizim seçim yapabilceğemizi söylemişti bana ...

cc olarak değilde cupbüyüklüğü bakımından değerlendirdiğinde istediğin cup boyutunu yakalayamadınmı ???

Evet cup boyutu istediğim görüntü de degil maalesef. Annem olsun arkadaşlarım olsun güzel bir boyutta oldgunu düşünüyorlar. Dolgusuz 85 i dolduruyorum. Ama 90 95 lik iri iri memişlerim olsun istemiştim sadece :) Bir sonra ki ameliyatım da yine damla mı yuvarlak mı hangisi olsun bilemiyorum. Ama, damla protez görüntü olarak aşırı doğal.. Şuan gögüslerimde kesinlikle silikon namına hiç bir görüntü yok :) tamamen dogal 15 yaşındaki bir kızın memeleri kadar dogal, taze ve dimdik duruyor :)

merhaba arkadaşlar. bende dün ameliyat oldum. bu siteyi de yeni farkettim ve aranıza katılmak istedim. benimde çok ayrık duruyor şuanda. zamanla birleşirler mi dersiniz?

yıllardır hayalini kurduğum şeylere sahibi şuanda, çok mutluyum. inşallah zamanla daha da güzelleşirler :)

geçmiş olsun cnm ben henüz olmadım ama arkadaşımdan biliyorum düzeliyor gün geçtikçe .gerçi tecrübeli arkadaşlar bilgilendirir seni ..sen hangi yöntemle oldun kaç cc takıldı

nagor marka kas üstü 340 cc takıldı canım bana. dün narkozun etkisiyle çok fazla bulantım vardı ve sabaha kadar çok kötüydüm (

ama şuan çok iyiyim :)) kollarımı hareket ettirirken, yatarken ve kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama olsun buna da şükür. :))

darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah

amin cnm .tekrar geçmiş olsun bikac gün kötü geçer bol sıvı al su meyve suyu filan narkozu çabuk atmak için sonra tadını cıkartırsın cicişlerin ohh ne güzel

340 cc cok buyuk degil mi canim nasil duruyorlar ? Boyun kilon kac ayiptir sormasi ama merak iste :)

boyum 1,78 canım, kilom da 60. ama bende önceden hiç memiş yoktu, tahta gibiydim.

şuan büyüklükleri gayet iyi duruyor ama tabi ödemleri de var. ödemler gidince nasıl olurlar hiç bilmiyorum, umarım çok küçülmezler

benimde ödemlerim varken büyüklüğü harikaydı tam istediğim boyuttalardır dolgusuz 95 i dolduruyordum şimdi dolgusuz 90 ı zor dolduruyorum bir kez daha ameliyat olucam.. bu acıları boşuna çekmişim ona yanıyorum...

Birleşme ne kadar ve ne zaman oluyor.. Benimkilerin arasında 2parmak mesafe var.. Birbirlerine değsin istemiyorum ama bu da çok fazla ((( 3. Haftam bitti

erken canım henüz. benim dün 2 ay bitti yeni yeni birleşiyor. yumuşuyor hergün biraz daha doallaşıyor esniyor merak etme düzelir onlar

Peki dikiş yeriniz nasıldı kızlar.. Şuan benimkinde sertlik var.. Olağan bir durum mu..

Peki dikiş yeriniz nasıldı kızlar.. Şuan benimkinde sertlik var.. Olağan bir durum mu..

tatlım benim ameliyatım 1,5 ay oldu hala dikiş yerleri sert bu geçecek emin ol bütün ameliyat türleri bu şekilde olur 3ay sonra sertlik minumuma inecek ayrıca daha göğüs içi adaptasyon ve iyileşme sürecin bitmedi vücudun içteki iyileşmeyi tamamladıktan sonra sıra dikişleri onarmaya gelecek))birde muhtemelen dr'un dikiş izlerin gitsin diye krem vermiştir sakın ihmal etme 1 yılda belirsiz hale gelecek olan izleri 4-5 ay sonra silikleştiriyor....biliyorsun ben kıvamları konusunda 2-3 hafta önce korkmuştum şuan 1,5 ay oldu ve kıvamları damla model olmasına rağmen yumuşak hatta normal meme kıvamına yakın dr'um daha yumuşama olacak dedi üstelik

sizde de oldu mu bu sekli ile yoksa benim hatam mi bilmiyorumda ameliyatimi haziran 1 oldum haziran 3 rahat hissediorm die kendimi zorladim yatarken dun aksamdan beri sadece yatip kalkarken olan agrilar gun boyu devam ediyor koltuk altindan basliyor dayanilmaz agrilar ..... dayanilmaz butun gun ellerim goguslerimde (

Daha çok erken neden kendini zorluyosun ki sabırlı olmalısın sabret ve hareketsiz yatmaya çalış kollarını çok oynatma,ağrıların azalarak sürecek, kas altımı üstümü oldun bilemiyorum ama kas altıysa kesinlikle sabit yat kendini de sıkma uyumaya çalış ilk 3 gün çok önemli çok geçmiş olsun her şey düzelecek ama yaraların çok taze zorlama kendini yoksa iyileşme sürecini uzatırsın.

benim doktorum kat kat dikmiş sağlam olsun diye bayağı sertti elime geliyodu ama 7.ayımdayım ve hiç kalmadı eridi dikişler

kesinlikle olma 90 olması şart mı 80-85 beden idealdir ilerde daha iyi anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…