Kızlar 4 gün önce ameliyat oldum ama bayağı ayrık duruyor :(

Ama bu bahsettiğim egzersiz birleştirme için işe yarıyor, benim ortadaki boşluğa iki parmağım giriyordu, şimdi ise nerdeyse bir parmağa indi diyebilirim. Zaten bu masaj değil, sadece birleşmesi icin. Masaj cok daha farklı yapılıyor

Valla masajında nasıl yapıldığını bilmiyorumki benim doktorum direk gerek yok gayet iyi suanda dedi daha bişey soramadım :KK1:

dediğin gibi ben de yapsam mı acaba? bi sakıncası olmaz heralde, benim de baya ayrık aslında..

Valla masajında nasıl yapıldığını bilmiyorumki benim doktorum direk gerek yok gayet iyi suanda dedi daha bişey soramadım :KK1:

dediğin gibi ben de yapsam mı acaba? bi sakıncası olmaz heralde, benim de baya ayrık aslında..
Ayrıksa yapmalısın, çoğu dr tavsiye ediyor bu iki yandan bastırmayı. Bu arada arkdşlık teklifini kabul ettim, albümüme bakabilirsin birkaç gün önce çektiğim fotolara, halen oldukça ayrık benimkiler de

Ayrıksa yapmalısın, çoğu dr tavsiye ediyor bu iki yandan bastırmayı. Bu arada arkdşlık teklifini kabul ettim, albümüme bakabilirsin birkaç gün önce çektiğim fotolara, halen oldukça ayrık benimkiler de

Teşekkürler :KK16:
ben de bugün albüm yaptım, bakıp karşılaştırma yapabilirsin hemen hemen aynı zamanlarda ameliyat olmuşuz ve ayrıklığı da aynı gibi.. benim biraz daha küçük sadece :)

bu arada krem, jel gibi bişey kullanıyor musun bu işlemi yaparken? benim hala biraz sert..

Masajin amaci yumusatmak sertlik varsa sen de gunde 5-10 dk yapabilirsin bir sakincasi yok masajin hatta en 6. ayda kontrole gittigimde ara ara masaj yap demisti doktor :)

:KK14::KK14::KK14::KK14: merhaba kızlar yazılarınızı okudum hemen hemen olmuş ameliyatını bi ben kalmışım galiba çok mutsuzum bende istiyorum

kızlar uzun zamandır giremedm siteye pek bi sorun yaşamıyorum ama çogu zaman igneler batıyo gogsume ve uzun zaman yüzüstü yatamıyorum dikiş izlermde geçmiiyor dogal gögüs gibi yok

kızlar uzun zamandır giremedm siteye pek bi sorun yaşamıyorum ama çogu zaman igneler batıyo gogsume ve uzun zaman yüzüstü yatamıyorum dikiş izlermde geçmiiyor dogal gögüs gibi yok
Merhaba şuan memnunmusunuz acaba? Bende yaptırmak istiyorum nerede oldunuz ameliyatı acaba?

X