MERHABA arkadaşlar öncelikle sigara bagımlısı olan ve tek kalemde hayatından bu illeti atamayan benım gıbı yol arkadaşları arıyorum. ben günde 1 paket içiyorum ve birkerede bırakamıyanlardanım azaltarak bırakmayı denemek istiyorum. artık nefes almakta zorlandığımı hissediyorum. gecelerı rahat uyuyamıyorum . saçım, kıyafetlerim, evim kül tablası gibi kokuyor. vb.......
artık kurtulmak istiyorum.... kendimize 1 ay müddet verelim. ve bu bir ayın sonunda bu illetten kurtulmuş olalım hep birlikte
İLK HAFTA: GÜNDE 8 ADET
İKİNCİ HAFTA: GÜNDE 6 ADET
ÜÇÜNCÜ HAFTA: GÜNDE 4 ADET
DÖRDÜNCÜ HAFTA:GÜNDE 2 ADET VEEEEEE SONNNNN
Bir sonraki aya sigaradan kurtulmuş olarak devam ediyoruz..... bu şekilde düzenlememim sebebi birden bırakamadığımız için vucudumuzun nikotin ihtiyacını azaltarak alıştırmak nikotine duyduğumuz ihtiyacı en az seviyeye getirerek ondan sonzuza dek kurtulmak... birbirimize destek vererek başaracağımıza eminim ben. zorlandığımız anlarda da birlikte olalım. tavsiyeler verelim sigaraya karşı açtığımız savaşa galip gelelim .
artık kurtulmak istiyorum.... kendimize 1 ay müddet verelim. ve bu bir ayın sonunda bu illetten kurtulmuş olalım hep birlikte
İLK HAFTA: GÜNDE 8 ADET
İKİNCİ HAFTA: GÜNDE 6 ADET
ÜÇÜNCÜ HAFTA: GÜNDE 4 ADET
DÖRDÜNCÜ HAFTA:GÜNDE 2 ADET VEEEEEE SONNNNN
Bir sonraki aya sigaradan kurtulmuş olarak devam ediyoruz..... bu şekilde düzenlememim sebebi birden bırakamadığımız için vucudumuzun nikotin ihtiyacını azaltarak alıştırmak nikotine duyduğumuz ihtiyacı en az seviyeye getirerek ondan sonzuza dek kurtulmak... birbirimize destek vererek başaracağımıza eminim ben. zorlandığımız anlarda da birlikte olalım. tavsiyeler verelim sigaraya karşı açtığımız savaşa galip gelelim .