• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 21aylık çocuklarınız neler yapabliiyor ?

Çok hızlı koşuyor,YouTube da dinlediği şarkılara ilk heceleriyle ve nameleriyle eşlik ediyo,istediği herşeyi gösteriyor,benim söylediğim herşeyi anliyor.Banyo yapmayı çok seviyor,son zamanlarda sürekli sarılıp öpüyor.Yuzumu severek uyuyor.Soyledigim herşeyin ilk hecesini söylüyor.İngilizce kartlarımiz var.50 kartın hepsini biliyor.Mesela 6 kartı koyuyorum which one is orange diyorum kartların arasından gösteriyor.Sevgilim sanki sürekli yüzümü ellerinin arasına alıp gözlerimin içine içine bakiyo.Bunlar aklıma gelenler.Siz neyden şüpheleniyorsunuz?

Bi kaç şeyden şüpheleniyorum o yüzden soruyorum
Yaklaşık 25 30 kelime söylüyor, onun dışında duyduğu herşeyi söylemeye çalışıyor, denilen herşeyi anlıyor yapıyor, kendi isteklerini çok güzel anlatıyor, yapmak istediği ve istemediği şeylere evet hayır diye tepkiler veriyor, bazen bezini ıslatınca anne ciş falan diye söylüyor veya kaka yaptiysa bezini gösterip eğ diyor, Kitaplarla ilgilenmeye bayılıyor vs vs aklıma gelen bunlar suanda

Back