KIZLAR 2. YI KAÇ DK ARA İLE YAPIYORSUNUZ

Tepkini goster hani korkut biseyleri ya yoluna koy yada bu boyyle devam ederse hayatini bos yasarsin sen neden uzak duruyorsun ki

Tepkini goster hani korkut biseyleri ya yoluna koy yada bu boyyle devam ederse hayatini bos yasarsin sen neden uzak duruyorsun ki
Tedavi olacam ve kazanacam o zaten bosanmaya razı ama ben kaybetmek istemiyorum sevdipim adamı salaklığımdan

Tedavi olacam ve kazanacam o zaten bosanmaya razı ama ben kaybetmek istemiyorum sevdipim adamı salaklığımdan
Tedavilik durum ne emij olun esinizin surekli yanina gidin opun sarilin hic eksik etmeyin erkek biraz ilgi biraz simarmak ister bencw simdi den deneyin derim

Tedavilik durum ne emij olun esinizin surekli yanina gidin opun sarilin hic eksik etmeyin erkek biraz ilgi biraz simarmak ister bencw simdi den deneyin derim
İstek sorunum vardı biraz aştım dahada cok aşmak için dr a gidecem ozamana kadar cesaretim yok yine redederse diye

Cesaretli ol kendine guvenmicende ne yapican eger kendine güvenmezsen hic bisey yurumez o ne derse desn yanas biraz uğraş anlarsin demek istedigimi

15 dk sonra falan tekrar oluyor

Oral vs yapıyor musunuz 2. De erekte olması için?

Artık atlattım istegim bayagı yükseldi ve nerdeyse gün asırı en az iki kez cogunlukla cok değişik pozisyonlarda, orgazmlar da öncelik benim olarak iki saat oluyoruz Aaa salak kafam keske daha önce kacmasaymısım böyle cok daha güzel hayat

benım maksımum 5 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…