- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.147
- 31
-
- Konu Sahibi tozpembe_selin
Allah başka dert vermesin bacım6 senelik evliyim hiç ikinciyi yapmadık oysa en büyük hayalim
Sizdede istek yoksa normal o zaman belli bir donemden sonra hersey monotonlasiyor heyecan kalmayinca artik o is sadece vazife gibi olmaya basliyor 7 kez hamile kaldiniz peki kac cocuk var
Aynen öyle. Vazife gibi görüyorum artık. Sağlıklı 2 doğum oldu. Diğerleri erken doğum, ölü doğum oldu.
Bizde bir gecede 3. Olmasi cok normal bir durumToplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya
Ne kadar süredir evlisinizBizde bir gecede 3. Olmasi cok normal bir durum
11 yilNe kadar süredir evlisiniz
Hay maşallah şaşırtıcı11 yil
24 saat icinde 10 defa olduğunu bilirimHay maşallah şaşırtıcı
Sanırım sendeki bu isteksizliğin temeli bunlar ama iki sağlıklı cocuk varmis şükredip önünüze bakmaniz lazim bu isteksizliği yenmek için çaba gosterdiniz mi peki
Yok artik24 saat icinde 10 defa olduğunu bilirim
Neden arani kotu tutuyorsunki esin yani gayet normalBenim isteksizliğimsen dolayı artık kötü aramız Bir kac kere her dediğine ok dedim sabaha kadar toplam 3 saat seviştik 3lü orgazm ı 3 kere yasadım sabaha kadar eşim 5 kere bosaldı cok rahat
Senelerce yapmayınca artık cinsel yasamı bitirdi seni aldatmayan be olsun dedi ve baska kadınlar ile oluyor sanırım hatta eminim.. Şimdi amacım tekrar kazanmakNeden arani kotu tutuyorsunki esin yani gayet normalakksina birak
Var artik benimde karsimsa tas olsa cana gelirYok artik
On defa orgazm mı canım kendi kendine mi erkekle mi Bravo yaVar artik benimde karsimsa tas olsa cana gelir
Esim 10 defa ben degil tabikiOn defa orgazm mı canım kendi kendine mi erkekle mi Bravo ya