KIZLAR 2. YI KAÇ DK ARA İLE YAPIYORSUNUZ

Aynen öyle. Vazife gibi görüyorum artık. Sağlıklı 2 doğum oldu. Diğerleri erken doğum, ölü doğum oldu.

Sanırım sendeki bu isteksizliğin temeli bunlar ama iki sağlıklı cocuk varmis şükredip önünüze bakmaniz lazim bu isteksizliği yenmek için çaba gosterdiniz mi peki

Sanırım sendeki bu isteksizliğin temeli bunlar ama iki sağlıklı cocuk varmis şükredip önünüze bakmaniz lazim bu isteksizliği yenmek için çaba gosterdiniz mi peki

Tabi ki şükrediyorum .
Çaba gösteriyorum mecburum . Nefesimi tutup gözümü kapatıyorum mesela :) uyuma numarası yapmıyorum her zaman. Bence gayet yeterli bi çaba sarfediyorum . :) Bi kaç gecelikte alsam diyorum ama korkuyorum başıma geleceklerden :)

Son düzenleme:
Benim eşimde geç boşalma problemi var daha doğrusu aynı anda boşalıyoruz ama o kendini tuttuğu için tekrar boşalamıyor ve boşalana kadar en az 20-25 dakika daha geçiyor tabi bu esnada ben tekrar boşalabiliyorum bazende ıslanamıyorum tekrar ve acı çekiyorum o yüzden 1.'den sonra kıpırdayacak halimiz kalmıyor. Çözüm bulabilirmiyim bilmiyorum ama bu konuda sıkıntılarım var konu açıp soracağım çözüm bulabilirim inşallah.

Benim isteksizliğimsen dolayı artık kötü aramız Bir kac kere her dediğine ok dedim sabaha kadar toplam 3 saat seviştik 3lü orgazm ı 3 kere yasadım sabaha kadar eşim 5 kere bosaldı cok rahat

Benim isteksizliğimsen dolayı artık kötü aramız Bir kac kere her dediğine ok dedim sabaha kadar toplam 3 saat seviştik 3lü orgazm ı 3 kere yasadım sabaha kadar eşim 5 kere bosaldı cok rahat
Neden arani kotu tutuyorsunki esin yani gayet normal akksina birak

Neden arani kotu tutuyorsunki esin yani gayet normal akksina birak
Senelerce yapmayınca artık cinsel yasamı bitirdi seni aldatmayan be olsun dedi ve baska kadınlar ile oluyor sanırım hatta eminim.. Şimdi amacım tekrar kazanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…