- Konu Sahibi tozpembe_selin
Evet şimdi iyiyizcozuldu mu sızın sorununuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şimdi iyiyizcozuldu mu sızın sorununuz
Yapabilirseniz bana da verin sırrını. Bir defa yapınca yarabbi şükür diyorum.KIZLAR MERHABA:
İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?
4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?
Bana da edin o tavsiyeyi nolur.Kesin benim tavsiye ettigim şeyden yiyo bu kanka
Kişiden kişiye değişir şekerim tam söneni, yarı sönük duranı, erekte devam edeniPeki size bir şey sorayım yaptıktan sonra hala tam olarak inmemişsse ne oluyor. Bu normal mi? Birlikte olduktan sona tamemen iner mi
nasil atlattiniz isteksizliği?Artık atlattım istegim bayagı yükseldi ve nerdeyse gün asırı en az iki kez cogunlukla cok değişik pozisyonlarda, orgazmlar da öncelik benim olarak iki saat oluyoruz Aaa salak kafam keske daha önce kacmasaymısım böyle cok daha güzel hayat
Canım Bir gecede kaç kere orgazm oluyorsun2 - 3 dk sonra hiç şaşamaz 2. orgazmı mı yaşarım.. ondan sonraki bir 5 dk sonra olur. ama bence herkeste farklı olabilir
Bende diyorum neyi yapıyor muyuz toparlanmak için ikinizde birbirinize süre tanımalısınız arka arkaya olmazKIZLAR MERHABA:
İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?
4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?
Eşim bi ilaç almıştı 1 defa denedik o ilacı baya uzun sürdü ve 2.ci yi o zaman yapmıştık yan etkisi baş ağrısı olmuştu bi daha kullanmasını ıstemedimYapabilirseniz bana da verin sırrını. Bir defa yapınca yarabbi şükür diyorum.
Kaybetme korkusu biraz, 15 sene nerdeyse hiç atesli olmayan sekslerden sonra eşim patlayıp seni aldatmayan ne olsun diyip ciseated diye bir siteye seks partneri aradığını ne kadar muhtesem şeyler yapabildiğini anlatan ilan verdiğini yakaladım ondan sonra anladım ki böyle devam edersem tamamen kaybedeceğim eşimi sevmeme rağmen, bende daha cok odaklandım ve iyiki de öyle yapmışım.. Sanki balayı çifti gibi olduk neyseki.. Hayat sevilip sevişince güzelmişnasil atlattiniz isteksizliği?
sorun bendede var,aylar gecse hic istek yok .
göbek üstünde zeytin, bir yerlere sürülmüş çikolata, bal reçel gibi mi2. Olsun diye birbirinize yüklenmeyin . Boşalmak için çok cabalayip nefes darlığı çekmeyin malum havalar çok sıcak . İlk bosalmanizdan sonra enerjiniz bitecek araya 20 dk mola verip soluklanin enerji vericek aparatif şeyler atistirin .
Evetgöbek üstünde zeytin, bir yerlere sürülmüş çikolata, bal reçel gibi mi
Benim 7 veya 8 olduğu da olmuştu pes peşe..ama cinselliğe biraz ara verip süre uzadığında ve sen partnerini çok ozleyip arzuladiginda uzaya çıkıyorsun..kontrol kadındaysa ve libidosu bizim gibi yüksek ise ard ardına orgazm yaşayabilir..ha birde erken boşalma ve sertleşme sorunu olmayan bir partnerin olacskToplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya