- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi tozpembe_selin
-
hahaha canım ılk evlendıgım gunlerde ılıskı bu muymus dedım ama gercekten tecrubelendım zamanlaToplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya
KIZLAR MERHABA:
İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?
4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?
Benim eşim de tam tersi izin versem 4 yapacak gecede ama ben istemiyorum siz ne güzel istiyorsunuz ya3 senelik evliyim. Dün bunu bi deneyeyim dedim. Sonu hüsran. İlkinden sonra aradan 1buçuk saat geçmişti. Erekte bile olmadı okadar diyeyim. Süre az geldi diyor. Oha yani koskoca 1buçuk saat. Daha önce de denemiştik yine hüsrandı.
Ne güzel istek var sizde eşim hep istiyor ön sevişme oralnsex vs.. arka arkaya 3-4 ama benim içimden gelmiyor malesefAynı gün asla ikinciyi yap(a)mıyoruz.Üçüncüden bahsedenler naaptınız yav?
Bekleyince de mi olmuyorAynı gün asla ikinciyi yap(a)mıyoruz.Üçüncüden bahsedenler naaptınız yav?
Yedi yıllık evliyiz bi defa yaptığı çok azdır.. Genelde hep iki defa olur.. Ama hafta da vir bir beraber oluruz belki de onun etkisidir3 senelik evliyim. Dün bunu bi deneyeyim dedim. Sonu hüsran. İlkinden sonra aradan 1buçuk saat geçmişti. Erekte bile olmadı okadar diyeyim. Süre az geldi diyor. Oha yani koskoca 1buçuk saat. Daha önce de denemiştik yine hüsrandı.
Hafta da 1 az değilmi en azından 2 olmalıYedi yıllık evliyiz bi defa yaptığı çok azdır.. Genelde hep iki defa olur.. Ama hafta da vir bir beraber oluruz belki de onun etkisidir
Benimkine kalsa gecede 3 kere iki saat istiyor gün aşırı.. Ama bende istek yok.. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı artık gideceğim umarımHafta da 1 az değilmi en azından 2 olmalı
Üç çocuktan sonra az değil çok bile canm.. Çocuklar yorgunluk anca vakit bulabiliyoruzHafta da 1 az değilmi en azından 2 olmalı
3 çocuk olduğunu bilmiyordum benim tek çocuk 7 yasinda rahatizÜç çocuktan sonra az değil çok bile canm.. Çocuklar yorgunluk anca vakit bulabiliyoruz
1 taneye zaman yok,2..ci de neymiş
Sirf 2 olsun diye de 1 saat beklemek zorEn az 1 saat geçmesi lazım
Siz de mi çocuk yüzünden zaman yok1 taneye zaman yok,2..ci de neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?