• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaarrrr tema vakfımı fenerbahçe parkımı

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
41
İstanbul
kızlar mayısta düğünümüz var karar veremedim düğün resimleri için sizce tema vakfındamı yoksa fenerbahçe parkındamı resimler daha güzel olurrrrr kararsız kaldımmmmmm :delphin:

Canım bende araştırıyorum dış mekan çekimi için fenerbahçe parkı güzell ... Bu arada nereyle anlaştın bilgi verirmisin ??

henüz anlaşmadıkta kadınköy belediyesi nikah dairesindeki efes fotoğrafçılık var o olabilir off karar veremedim ne zor yaaa

Yeşillik börtü böcekk ikisinde de var ,deniz de ikisinden de görünüyo ama Tema vakfının orda boğaz olması güzel ben Anadolu yakasında olsam Tema vakfına giderdim hatta ben orda ewlenmeyi planlıodum ama ekim ayında ewlenicem die düşünmedim yağmur vs..Bi de ii bi organizasyon lazım oraya bomboş araziyi kiralıolar sadece..Ama çok güzel bi yer

Yeşillik börtü böcekk ikisinde de var ,deniz de ikisinden de görünüyo ama Tema vakfının orda boğaz olması güzel ben Anadolu yakasında olsam Tema vakfına giderdim hatta ben orda ewlenmeyi planlıodum ama ekim ayında ewlenicem die düşünmedim yağmur vs..Bi de ii bi organizasyon lazım oraya bomboş araziyi kiralıolar sadece..Ama çok güzel bi yer

yok ikisinede gitmedim daha öncee evet internetten bakındım biraz güzeldi resimler bakalım artık

tema vakfı güzel olur bence oranın manzarası süper
ama nikahın kadıköyde olacaksa gidip gelmeyi de göze alman lazım
biri taa 2. köprünün ayağında
diğeri nikah dairesinin dibinde sayılır

tema vakfı güzel olur bence oranın manzarası süper
ama nikahın kadıköyde olacaksa gidip gelmeyi de göze alman lazım
biri taa 2. köprünün ayağında
diğeri nikah dairesinin dibinde sayılır

evet haklısın birde öyle bir ihtimal varr oooofff yaa bu işler ne zor ne karmaşık yaaaa :)))

Back