- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
takılsın canım herkes dengı dengıne sınır yapma kendıne canını da sıkma20 yaşındayım o benim gibisini zor bulur sinemaya gitme derdi gitmezdim şimdi 3 5 kuruşluk insanlarla takılsın
hiç söylemedimIliski durumunu akrabalar ve ailesinden gizleyerek olusturabilir.
Annesi ve akrabalarına kapatsın.annesi ayıp demiş o yüzdden ilişki yapmıyor
Adam da ayarmasin canim. Iki yavsayan citirla ayaracaksa cehenneme kadar yolu var. Evet gercek dunyada yasiyorum. Esimle ben is dolayisiyla ayriyiz aktif calisma hayatimiz var. O baska kadinlara bakicak mi diye stresle gecieremem omrumu.
ararsa söylerimAnnesi ve akrabalarına kapatsın.
Artık gizlilik ayarlarını ayrı ayrı yapabiliyor.
Madem ailesi görmesin istiyor, o zaman sadece arkadaşları veya yeni eklediği kişiler görür.
sinirden yaptım huyum sinirlenince hiç mantıklı düşünemem sinrden telefonun camını çatlattım düşünün artık ama aradı rahatladım biraz yinede o kız silinecekbence kıza mesaj atmanız olmamış ona ergen derken sizin tavrınızda ergen gibi olmuş bana göre , yerinizde olsam msj atmak yerine kızı direkt silerdim , erkek arkadaşınız pişman olmuş galiba bir anlık sinirle sizi silmiş olabilir hem bu sanal ortamdan sildi silmedi yazdı yazmadı çocukça şeyler artık gönlüne yer ettiysen zaten vazgeçemez ki bak aramış
şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
öyle yapıcam ama artık affedemem
giderse gider umrumda değil benim zoruma giden 2 günlükbiri için bana bağırması
bende öyle düşünüyorum sonsuza dek bitti
e peki şimdi ne yapmalıyım asla msj atmam ona
evet öyle yaptığım için nasıl olsa bu avcumun içinde diye düşünüyo sanırım ama görür
aslaa özür dilemem asla atarsa atar atmazsa yol alır
o sinirle yaptım işte gerçekten zor bi durum ama kızın iftira atması normalmi niyeti ap açık belli kızlar Allah aşkına ya
ama çok sinirlerm bozuluyo ya o kimki bana iftira atıyo
üstüne kata kata söylemsini bilerk yapmıyo değilmi
ama bi kızın herşeyi beğenmesi ne demek niyeti belli gidip söylemediğim şeyleri söylemesi ne demek
iftira atıp herşeyi beğenmesine ne diyeceksiniz
2009 kadar inmiş iftira atıyo ortda işte
gerçekten öylee zaten dedmimi kız böyle dedi o iftirayı duyduğum an işte dedim işte ortada saçim seçim diyosunuzda onda tamam silerim dese sinirim geçince düzgünce anlatsaydı çünkü çok sinirlydm
derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim ben
kıskanmak değil zoruma giden benim dediğimi yapmaması
size böyle konuşmak kolay geliyo kızlar kaç yıllık bi emek var kız art niyetli belli sil dediysem silincek niye diğer kızları takmıyorumda bunu takıyorum çünkü kız ortada belli yani
özgüvenden değil silmemek için diretti oda inat yaptı bende o yüzden böyle oldu
evet yaptığım çok saçma ama inanın sinirden deli olmuştum kız umrumda değil silmemek için diretmesi zoruma gitti ve benii silmesi inattan yaptı biliyorum ama bunu hazmedemem
Tatlım önce saygı duy. Konuya yorum yap yorum yapanlara değil. Senin hayat felsefen. Madem farklı düşünüyorsun beni referans göstermek zorunda değilsin. Senin hoşuna gitmedi yorumum diye napalım silelim mi?
Face.. esimde bende kullanmıyoruz nisanımızdan hemen önce kapattık... hem bu bunu yapmş şu şurdaymş... imrenme kıskançlk nazar... gereksz hem vakit kaybı hem de iliykileri böyle mahvedio.. şimdi esimi daha ii anlıorm..
canım hazmedemem değil ikimizde inat insanlarız ve ben çok sinirliyim ayrıca hisslerimde yanılmamışım kız daha söylmediğim bir sürü şey söylemiş ve ilgisinide belli etmiş gayet erkek arkadşım inat ettiği için bana öyle yapmış ve ben ona gereken cevabı verdim dedi ben hisslerimde yanılmam kız yolun yolcususen ne istedigini bilmiyorsun. Bi diyorsun ne yapmaliyim bi diyorsun affedemem. Ne istiyorsun ben anlamadim.
Yesil yazdigim yerleri iyi bir oku iftira atiyor diyorsun sabahtan bu yana kiza, ama kiz iftira atmamis senin kizi aradigini söylemis ve aramizi bozmak istiyor demis, senin niyetinde zaten görüsmemeleri degil miydi? Yani bu durumda iftira atmis olmuyor arkadas, gelisen olayi senin ESKI erkek arkadasina anlatmis bulunuyor (ki bence haksiz degil) özellikle de iyi anlasiyorlarsa veya var sayalim kiz senin erkek arkadasindan hoslaniyor anlatmasindan dogal bir durum yok.
senin hazmedememem ne biliyor musun? Erkek arkadasinin onunla yazip yazmamasi konusmasi filan degil, senin hazmedemedigin sey senin sözünün gecmemesi!!!! Sevgi böyle birsey degil canim. Sen Egoist davraniyorsun.
Pardon da! Ben ne gibi bir saygisizlik yaptim aceba?
canım hazmedemem değil ikimizde inat insanlarız ve ben çok sinirliyim ayrıca hisslerimde yanılmamışım kız daha söylmediğim bir sürü şey söylemiş ve ilgisinide belli etmiş gayet erkek arkadşım inat ettiği için bana öyle yapmış ve ben ona gereken cevabı verdim dedi ben hisslerimde yanılmam kız yolun yolcusu
sinir işte ama düzgünce anltınca anladım yine bağırsaydı affetmezdimsevindim senin adina da affetmem diyodun hani :)
içimi rahatlatan tek msj sizin herkes çok keskin bakıyor ama yaşayınca anlaşılıyor ben sevgilimden duymam gerekeni duydum hisslerimde yanılmadım o kız tam bir şeytanTamamen senin hatan canim bu olanlar.uzgunum, sende uzgunsun anliyorum ama bizi dostun gibi gor, dost aci soyler.
"Niye ergen gibi begeniyorsun fotolari" mealinden bir mesaj atmakla kendini kucuk dusurmussun.burada "ergen" gibi davranan sen olmussun.
Kizin sevgiline olayi nasil aksettirdigi muhim degil, isterse beni olumle tehdit etti, anama bacima sovdu desin.adamin kizdigi nokta senin kalkip elaleme mesaj atman.soyle bir dusununce, ben sevgilinin yerinde olsam rezil oldugumu hissederdim.kiminle nasil arkadaslik edecegime, kimin dogru kimin yanlis olduguna ben karar veremiyor muyum? Bu kiz bana asilsa cevabini alir zaten, bana hic guvenmiyor demek ki diye dusunmustur.
Eger sen " bir anlik sinirle kendime hakim olamadim."demis olsan konu kapanirdi.Ustune, ya o kizi sil ya beni deyince adam dellenmis iyice.sen konunun ozunu anlayamiyorsun cunku.kizi silse, sevgilisinden korkusuna bizi sildi denir. Kendine saygisi olan hickimse bunu kabul etmez canim. Baskasinin lafina gore sekil alana omurgasiz denir.Sana aynisi yapilsa sende kabul etme.
Buraya "kiz sevgilime asiliyor, mesajlar atiyor, ince gondermelerde bulunuyor. Sevgilimle konustum, anlatamadim.bende boyle yaptim." yazsaydin, burada o kizi linc ederdik.Sevgiline verip veristirirdik.ama sayfalarca yorum geldi konuya, geneli senin haksiz oldugun yonunde.Sevgilinin isi inada bindirip varolan yanlisi bir adim daha oteye goturdugu asikar.
3. Sahislari her zaman kontrol altinda tutamayiz. Su an durum ne biliyor musun, istemeden ikisinin yakinlasmasina sebep oldun.essegin aklina karpuz kabugunu dusurdun. Kizi sebepsiz yere magdur konumuna soktun ki adalet duygusu olan hic kimse magdurlara dayanamaz.
Simdi sen bu adami seviyor musun? Iliskinin surmesini istiyor musun?
Cevabin evet ise, bence ara. Dusundum, yaptigim yanlisti.sen insanlari tahlil edebilirsin. Benim mudahaleme ihtiyacin yoktu. Ama seninde bubkadar inatlasmana, kalkip beni silmene cok kirildim.Bunlari soylemek sana zor gelmemeli.adamin egosunu zedelemissin, tamiri sana duser tatlim.
Nacizane yorumum bu yonde. Kaale alirsin, almazsin. Dogrudur , yanlistir sen bilirsin.Senden ricam ne olursa olsun kendini uzup yipratma.
E iyi araniz duzeldiyse ne mutlu canim.içimi rahatlatan tek msj sizin herkes çok keskin bakıyor ama yaşayınca anlaşılıyor ben sevgilimden duymam gerekeni duydum hisslerimde yanılmadım o kız tam bir şeytan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?