- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm
2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tipBence de haksızsın. Ergen falan demişsin kıza, o da normal olarak sevgiline söylemiş. Sevgilin de her erkek gibi, sorun çıkaranın değil mağdur olanın tarafını tutmuş.
Halbuki kimseye sezdirmeden gözlem altında tutsaydın, büyümeden kontrol altına alabilirdin.
o kıza değil bunu sevgiline yazacaktın. haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendiniama bi kızın herşeyi beğenmesi ne demek niyeti belli gidip söylemediğim şeyleri söylemesi ne demek
söyledim arkadaşlar kitap için ekledi dedi silmedi bende sevgilm olduğunu bilsin diye attık iş başa düştü ne yapayımsenin gidip kıza yazman saçma, sevgilinle konuşmadan yazman hele çok saçma, önce sevgilinle konuşman gerekirdi
her ne olursa olsun canım, böyle durumlarda her zaman mağdur olan kazanır.. erkeklerin yapısı böyle malesef2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tip
sanki o kız erkek arkadaşının sevgilisi de sen aralarına girmişsin gibi davranmışlar sanaama bi kızın herşeyi beğenmesi ne demek niyeti belli gidip söylemediğim şeyleri söylemesi ne demek
Sevgilinin yaptigi da hos degil bi anlik sinirle demistir belkide ya ben sevmiyorum boyle seyleri madem sevgilisi oldugunu bilecek iliski durumunda belirtseydi ne bileyim herzaman bunu yapamazsin degilmi demek ki seninde ona karsi guvenin yok ki boyle bisey yasandi eger seviyosa alir gonlunu almazsada takma yapcak bisey yokpaylaştım kitap için ekledi diyo sil dedim silmedi msj attım sevgilisi olduğunu bilsin diye
söyledim arkadaşlar kitap için ekledi dedi silmedi bende sevgilm olduğunu bilsin diye attık iş başa düştü ne yapayım
öyle yapıcam ama artık affedememtamam eyvallah sen yanlış yaptın diyelim, ama yinede senin yerine kızı tercih etmesi daha büyük yanlış, bekle geri çekil bakalım napıcak canım
şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
sevgilime söyledm silmedi msj atmak zorunda kladım çünkü bi sevgilisi olduğunu bilmeliydi bided gidip söylemediğim şeyleri söylüyoKızın yaptığı ergenlikse senin yaptığın ne?
ama mecbur kaldım sevgilisi olduğunu bilsin diye normalde aslya yapmayacğım bişey ama çok sinirlendimValla kıza ergen demişsin de asıl ergenliği kıza mesaj atarak sen yapmışsın.
ikinizin fotoları yok mu face de.inanırmısın benim bile görmediğim fotoğrafları beğenmiş taaa 2009 u yaa
vardı bi ara küsmüştük hepsini kaldırdıkikinizin fotoları yok mu face de.
yani ilişki durumu vs. bellidir dimi.
2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tip
o sinirle yaptım işte gerçekten zor bi durum ama kızın iftira atması normalmi niyeti ap açık belli kızlar Allah aşkına yaHakliyken haksiz duruma düsmüssün sevgilinin verdigi tepkide gayet dogal bence ben olsam bende aynisini yapardim. Cok cocukca davranmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?